146

САМО КАЗВАМ

преди 3 години

ДО 151КАК ДА НЕ Е НАПРАВИЛ АЙЛЯКЧИЯТА - ФИГУРАНТ НЕЩО СМИСЛЕННО.....ОТИДЕ ВЪВ ТАЛИН И ГО ИЗГОНИХА КАТО МРЪСНО КУЧЕ ОТ ТАМ.....ПОКАЗАХА МУ КЪДЕ МУ Е МЯСТОТО , КОГАТО ЛЪЖЕ.....НОМЕРА НЕ МУ МИНАВА , КАКТО ТУК !!

145

Анонимен

преди 3 години

ДС в действие!

144

Анонимен

преди 3 години

до 151Ролята на един Президент е да казва истината независимо каквато е тя! Точка.

143

Анонимен

преди 3 години

Радеф ще му диша прахта!

142

Хайде стига тъпотии

преди 3 години

Тоя нали преди това беше служител и съветник на ВИС2 в Кюстендил. А по времето на Жан Виденов, шеф на БСП-София. Бати съветника, бати умника, бати анализа. Нали уж мутрите бяха вън?

141

Анонимен

преди 3 години

Кой да ви вярва на социолозите, като досега нищо не сте познали. ББ е успешен с каквото и да се занимавал до сега. Айде моля кажете ми нещо за Р.Радев кой е той, ама наистина и какво точно е постигнал в личен, в родината си и в международен план?

140

Самолетски Такованъ

преди 3 години

Ха - ха! Много от герберастите тролччета са фенчета на подуйенския обор и сега реват срещу Черепа, но когато им беше собственик си мълчаха, а черепухата бе по - чист от сълзата в техните очи.

139

Анонимен

преди 3 години

Каква е ролята на един президент:- Да сплотява народа.- Да работи за имиджа на България пред света.И по двете точки Радев е пълен провал!Айде тука може да си го плюем щот сме прости гербери, ама в международен план, да е направил нещо смислено!?! За пример преди протестите имаше проучване, поровете в нета и ще го намерите, на Европейския съюз е, "Кого смятате за лидер на Балканския полуостров?" - всички балкански държави бяха посочили Бойко Борисов!

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 139"Радеф първо си изчисти гнилите ябълки от екипа си!!!Не може само с провокации и агресивност да си изкараш мандата!" Е, как да ги "изчисти" като той върви в комплект с тях? Нали ще трябва и той да си ходи, че и отчет да дава?

137

Анонимен

преди 3 години

Тиквата е изпята песен да връща откраднатите милиарди и право в затвора

136

Читател

преди 3 години

Борисов загуби всички шансове за всичко.Десет години,този "управленец", държи България в дъното на дъното на жестоката бедност.Най сме най бедни както на Балканите,така и в Европа,дори сме по бедни от някои африкански провинции.Пенсия,електричката за Банкя и никакво връщане в политиката! Позорът е голям!

135

Анонимен

преди 3 години

Вижте го как жално гледа бойко на снимката, все едно внуците му са умрели от ковид

134

YNWA

преди 3 години

До Всевишния - виж как бързо се припознаха и веднага нащракаха минуси.

133

моч

преди 3 години

проф. Александър Маринов - функционер на БКП , сътрудник на ДС ( агент Майстора ), основател на ВИС 2 и съратник на Илия Павлов в Мултигруп......последните години се подвизава в президентството като стратегически съветник.Защо ни занимавате с хора , които цял живот са работили и работят само в престъпни организации и винаги в ущърб на България и Българите ?!

132

Анонимен

преди 3 години

До чебурашкаЕдин кърджалийски бек ги продава на пазара в Димитровград, внасял ги от Сащ

131

Анонимен

преди 3 години

ДО 121 ТО РУМБАТА ЩЕ Е ХУБАВО ДА Е ЗАВЪРШИЛ ВЪВ ЩАТИТЕ......АМА САМО ЗА ЕДИН МЕСЕЦ Е БИЛ ТАМ .....ТРУДНО ЩЕ МУ Е ДА ИЗБУТА ВИСШЕ ТАМ ЗА ТОЛКОВА МАЛКО ВРЕМЕ . КАТО ГО ГЛЕДАШ , МИСЛИШ ЛИ , ЧЕ Е ФЕНОМЕН!КОЛКОТО Е *** И САМО ПРОСТОТИИ ПРАВИ , ТОВА СА МУ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ.....ДА СЕ ХВАЛИ, ПЛЮЕ , ХАПЕ И ЗАВИЖДА !!!

130

Анонимен

преди 3 години

Червени неудачници, къде е деса

129

Анонимен

преди 3 години

Радеф първо си изчисти гнилите ябълки от екипа си!!!Не може само с провокации и агресивност да си изкараш мандата!

128

МУТРАТА НАРИНОВ

преди 3 години

2007g БГ ВЛИЗА С БСП В ЕС С 160ЛВ МИН ЗАПЛАТА, СЕГА 650ЛВ, 2007Г МИН ПЕНСИЯ 102.16ЛВ- СЕГА 300ЛВ+ 50+ КУПОНИ ЗА ХРАНА, 2007Г- 11.9% ИНФЛАЦИЯ, СЕГА 1.3%, БЕЗРАБОТИЦА В НАЙ ЖЕСТОКАТА КРИЗА -6.7%- РАДЕВ- ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ- ЦИТИРАМ"УПРАВЛЯВАЩАТА ШАЙКА ПРЕВЪРНА БГ В БЛАТО"- КОЙ ЩЕ ДОЙДЕ ДА ИНВЕСТИРА В БЛАТОТО БГ- РАДЕВ СЕ ОКАЗА ОГРОМЕН РЕЗИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ- ТОЙ ПОДКОПАВАШЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ДЪРЖАВАТА И НЕ ВИЖДАМ ДО КОГА ЩЕ РЕЗИЛИ ИНСТИТУЦИЯТА- ЧАКА ГО ОНЯ С КАСКЕТА- РАДЕВ СЕ УПЛАШИ ОТ НЕГО И ИЗВИКА МУТРИТЕ.

127

Анонимен

преди 3 години

Жалкия фигурант е пътник, от дпс му биха дузпата