226

23

преди 3 години

Това комунистите сте много нагли. Трябваше след 1989г. всички комунисти да не излязат от затворите.

225

Анонимен

преди 3 години

Маринов, Маринов ...спомни си как ти биха дузпата от БСП и защо!

224

Анонимен

преди 3 години

Радев е кариерист до дъното на душата си, безкрайно амбициозен, но без идеи, без опит и без никакъв усет в политиката. Лошото е, че е злобен и отмъстителен. Все ми е тая - комунист, социалист, демократ, консерватор, но...това вечно мрънкане и съскане отвращава.

223

Анонимен

преди 3 години

Кой е този Маринов, та и професор. Вижте в Гугъл и ще разберете...Едно поне не може да му се отрече - скриха простата жена на Радев, след като не успяха да я озаптят.

222

Анонимен

преди 3 години

Е,щом го казва ДС агента"Майстора"...Хахаха,фигуранта е впрегнал всеки безполезник във фигурантството да му лъска увехналия имидж...Гуд бай,Грипене,Гешев те чака!

221

Анонимен

преди 3 години

Гербаджийчетата си искат Гоце Първанов. Защото беше дружка на мутрата и си деляха комисионните от руските енергийни проекти.Той, и онзи е комунист...но е от "нашите" комунисти.

220

УЛАФ

преди 3 години

Кой ви е Празидент?

219

Анонимен

преди 3 години

хахаха котката ми има по-голям шанс от Радев, пък и боли го ..... Боко за бляновете на Гадев

218

Анонимен

преди 3 години

Мутрата заминава в затвора! Когато излезе, може да се кандидатира за портиер в президентството.

217

Анонимен

преди 3 години

На правителствените *** явно им е свършил работният ден.

216

Чебурашка

преди 3 години

Искам като на бойку кожената мантия

215

Анонимен

преди 3 години

Тоз Маринов е ДС агент "Майстора", ортак на Илия Павлов в Мултигруп,***, който Радев си е назначил да бори "мутрите" и анти пример за "умен,млад и красив".

214

Анонимен

преди 3 години

Ако Гумен Крадев беше мъж и имаше топки, щеше да напусне поста си и да направи партия или движение,с което да се яви на парламентарните избори. Това обаче,ако наистина милееше за добруването на бълг. народ. Него обаче зверски го е шубе от директен сблъсък с Боко и затова пак се ще се цели в президентския пост-хем имунитетът ще го пази от прокуратурата,хем ще продължи да прибира парите на данъкоплатците и хем ще има къде да избива злобата и комплексите си.

213

Свободна тв

преди 3 години

политологът и председател на Стратегическия съвет към държавния глава проф. Александър Маринов!!!!!!!!!!това като какъв го казва господина кат слуга или роб на оня чехъл????

212

До 229

преди 3 години

А шансовете на твоя Бай-*** са 00,в селската външна тоалетна в Банкя.Капиш?

211

За БСП и хората и,

преди 3 години

харизани за съветници на Радев,Борисов е виновен за всичко лошо инеудачно у нас.Забравят да отчетат своята роля за това.Забравят дакажат какво бе при тях и откъде тръгнахме и какво е сега.Сравненияпо въпроса не се правят.Ръководен от съветниците си,Радев постоянноповтаря няколко клишета,издигнати в лозунги,колко е зле и демонстрираидейната безпомощност на БСП какво трябва да бъде.Визията за БГизобилства с празна философия и необвързване на възможностите надържавата с обявенната панацея.

210

Какво очаквате

преди 3 години

да каже началникът на стратегическия съвет на РР?Че е заложил и подготвягубещия кон?Изказването му е пореден опит за манипулиране чрез медиитена общественото мнение.Значи,ако ГЕРБ спечели изборите,ще имамефалшификация,но ако Радев пак спечели,пак ще е победа на свободатана вота и правото за изразяване на мнението на хората.ББ каза,че не искада е президент,и сега Мариновци ще кажат,че го е страх от пряк сблъсък.Твърдения в стил каква е сестра ти,а ти доказвай,че нямаш такава.Смехории.

209

БАНко

преди 3 години

ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ НЕ ИЗПОЛЗВА ТАКИВА ИЗРАЗИ :И ЯА САМ СЕЛЯНИН АМА ОТ БАНКЯ

208

Анонимен

преди 3 години

колко ли процента щее Борисов

207

БАНко

преди 3 години

До ебалнико .РЕЗУЛТАТИ СЕ ОТЧИТАТ В ДИРЕКТНА НАДПРЕВАРА !!!В СТАТИЯТА ПИШЕ ЗА ТАКАВА И ЗА НИКАКВИТЕ ШАНСОВЕ НА ОМРАЗНИЯ СЕЛЯНИН ОТ БАНКЯ !!!