7

Анонимен

преди 3 години

Във ВТ ми излиза 120-150лв за гарсионера с топлата вода, жилището отдавна е платено и съответно при доходите ми не са ми проблем, Много ме кефят разни сметкаджии дето се бръкват 2 хилядарки за климатици , плащат над 100 кинта за ток и ми обясняват как за един сезон си ги избиват.

6

Анонимен

преди 3 години

Е случва се, всяко нещо може да аварира.

5

бай Спиро

преди 3 години

До до 2Охлюв, Ако живееш в сграда с централно топлоснабдяване, значи, че приемаш условията. Като не ти одтърва продавай и се мeсти в друго без ТЕЦ жилище. Ще си на далавера, понеже жилищата без ТЕЦ са поне с 25% по-евтини, защо, сещай се ?

4

до 2

преди 3 години

***, хората са си платили ПРЕДВАРИТЕЛНО и не им се дава възможност да се откажат! Дали го сваща малкото ти мозъче?

3

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе спокойно бре. чЕ гИ платиме и ремонтите, и загубите, и заплатите и новата техника.В най-топлата зима имаме най-високите сметки за парно и ток, ама всичко е точно.Все едно да си пусна колата "Rent a Car" за 50лева на ден, ама да кажа на наемателя "дай 100, оти имам да сменям гуми, пА и гражданската ми изтича тая седмица"...Тяхна си е мрежата - да си поемат разходите.

2

бай Спиро

преди 3 години

Интересно, троловете на Маямата плюят срещу топлофикациите. Разни "експерти" се изказват, че на климатик било по-изгодно. Но като спре топлоподаването за пет часа някъде, става драма и "топ" новина ?!? Ами топлете се на духалки, опс, климатици, топлете си водата в бомби, опс, бойлери...

1

Хаха

преди 3 години

Да се радват, че имат вода. Това не е даденост на територията.