13

името ми е име

преди 3 години

Тъпо, тъпо, тъпо! Защо тогава хората да осиновяват, след като като вложат пари, сили, желание, енергия, нерви, имоти, осиновените да отиват и да разбират кои са ги захвърлили и да им прощават и да се връщат при тях.А за осиновителите остава мъката.

12

До 16

преди 3 години

Аз съм чистокръвен българин, но понеже от години се говореше, че д - р Ардашев продавал бебета. Казах ви направих какво ли не, но нищо и половина. Освен това акта за раждане бе издаден две седмици след смъртния акт?!?! Защо. Не вярвам че има господ и той щял да ги съди. Но уви много закъсня тая наредба...

11

Веспер

преди 3 години

Моята втора дъщеричка изчезна през 1977 година в градска болница. Казаха ми: Вчера умря и я изгорихме в крематориума. Нито я видях ,нито нищо. що за закони са това? Какво ли не направих, но резултат никакъв.

10

Lora

преди 3 години

Това са много сложни взаимоотношения, но човек трябва да си носи последствията от дейтвията и грешките, които е направил. Ако си създал дете и си го изоставил, не може да му откажеш правото да те познава и да знае от къде произхожда. Щяло да им ссе развали семейството. Ами ти не си ли развалил живота на едно човешко същество като си го изоставил. На тези хора душата им е белязана завинаги.

9

Анонимен

преди 3 години

Онлайн обучението ще доведе учениците до пълна простотия. Гледам децата на мои познати- учителят говори те го слушат, но играят на компютъра на игри. По немски домашното се праща на техни връстници в Германия и се връща написано. Сегашните ученици са масово пряко и функционално неграмотни. Дори да прочетат думите рядко знаят смисъла им. Тежко на тяхното поколение, защото утре от тях ще станат лекари, инженери, политици и т.н. Съжалявам ги.

8

Анонимен

преди 3 години

Синът и бащата са като две капки вода, майката води дело за бащинство. Бащата е затрупал съдията с торби изследвания, научни доказателства и клетви че бащата е неизвестен друг. Идва ред да извикат в залата майката. ЗВлиза млада лъчезарна хубавица с около тригодишно момченце в ръце.Присъстващите се усмихват широко и дъс симпатия към майката с детето. Съдията махва с ръка:"Няма нужда от повече доказателства!"

7

Анонимен

преди 3 години

Осиновителите и осиновените искат, биологичните не искат. Гузна съвест,служебни обстоятелства, обвързаности. Фалшив наш човек, ще му се развали т. нар. (фалшив) имидж.

6

Анонимен

преди 3 години

годишно се раждат по около 50 000деца, по-рано около 80-100 хиляди - откъде са ти 2 милиона !?

5

Анонимен

преди 3 години

2 милиона осиновени - абе, журн.. аля нещо май пак объркахте цифрите

4

Фалшив морал

преди 3 години

Няма значение, че си захвърлил дете, важното е да не ти се наруши личният комфорт.Едно време по соца ги пращаха да раждат извън областта и на ученичките даваха болничен за бъбречно заболяване.Лично познавам една, която върза един балама от Северозапада, твърдейки, че това не била тя, а приятелката й и той грешно бил разбрал.Детето е родено в Хасково и е въпрос на време да я открие, въпреки нежеланието на осиновителите,които по някакъв начин са проучили всичко за биологичната.Та всеки има право

3

АИИИИ

преди 3 години

СЕГА Е МОМЕНТА МОЖЕ ДА СЕ СЪБИРАТ ИЗЛЪЧВА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И НАПРАВИ ФИЛМ

2

Анонимен

преди 3 години

Тълкувателно решение - made in BG. Защото законите в бг имат нужда да бъдат тълкувани.Така са написани, че всичко е в ръцете на съдията.

1

99999

преди 3 години

КОЙ СЪМ ЦЯЛ ЖИВОТ СЕ ПИТАМ ОСИНОВИТЕЛИТЕ ПОЧИНАХА САМ СЪМ НЯМАМ НИКОЙ ОТКЪДЕ СЪМ СЛЕД КАТО ЗНАЯ ЧЕ СЪМ ОСИНОВЕН КАКВО ПРЕЧИ ДА СЕ СВЪРЖА СЪС БИОЛОГИЧНИТЕ СИ РОДНИНИ НА 55 СЪМ МОЖЕ БИ ВЕЧЕ НЕ СА ЖИВИ РОДИТЕЛИТЕ МИ И КАКВО АЗ ОСТАВАМ НИЩО И НИКОЙ