51

до РОДИТЕЛ

преди 3 години

ДА! ДА! ДА! ...АД! даже ,моля ви се, понеже и аз съм родител ... дават и домашни на горките дечица, а ги карат да четат учебници и книги...УЖАС, А УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛЮ, когато уволниш тези учители откъде ще намериш други на тяхно място?

50

Родител

преди 3 години

Има спешна нужда да се уволнят всички учители мошеници нито работят нито искат ваксина, защото така ги устройва. КОГА ЩЕ СЕ ВЪВЕДЕ ЕЖЕГОДНА ОЦЕНКА на учителите дали са годни да бъдат учители с оценка на качеството на преподаване и поведение на учителите. ТОРМОЗЯТ ДЕЦАТА ни с матури, а учителите кой ги оценява всяка години колко качествено преподават ???ТАКА ЧЕ ВСЯКА ГОДИНА 1. Оценяване на учителите качество и поведение 2. Ваксиниране задължително няма недей няма не мога

49

анонимен

преди 3 години

Тези наглеци очевидно искат да им се плаща само за да се стоят в къщи - не искали това, не искали онова, в същото време им виждаме огромните постижения в работата им. Наистина отчайващо е, щом учителите са такива, представям си останалите ......

48

Анонимен

преди 3 години

Хем не искат ваксини, хем искаха пари, че са първа линия, хем да не носят маски... абе много взеха да стават нещо врътките.Като не щат, да пускат ваксините за другите.А тези дето не искат, на работа задължително с маска, очила и ръкавици и а ги свалят - дисциплинарно уволнение.

47

Анонимен

преди 3 години

Ваксинацията на учителите е започнала в понеделник и вече са имунизирани 162 души", съобщи Фандъкова.----Да се смееш ли, да плачеш ли...

46

До 46

преди 3 години

Какъв комунизъм те гони ??? Имаме си учители престъпници искащи пари без да работят нито да се ваксинират, за да работят. Това е жалката истина за нашите учители безотговорни безделници.В капиталистическите модерни държави служител може да бъде уволнен дисциплинарно дори за закъснение на работа, а за отказ и неподчинение изобщо да не говорим.

45

1234

преди 3 години

Quo vadis !!! На къде върви тази държава, след като учители не искат да се ваксинират? Тези които трябва да научат децата, не признават постиженията на науката. В същото време охотно пият пушат, че и наркотици вземат някой - все неща доказано вредни. Но от ваксина ги е страх, че ще ги чипират или ще им променят ДНК-то. Обречена нация сме.

44

Учителите

преди 3 години

Те са с най-високото ниво по скалата на Оксфорд за риск и множество контакти. ТАКА ЧЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ на всички учители да имат имунизационни картони и електронен регистър.

43

Анонимен

преди 3 години

До Държавата, МОНАло, комунизмът уж бил свършил - вий корона *** излязохте по червени от ким чен ун - за какво ви е да ги уволнявате неваксинираните - направо разстрел на площада

42

varg

преди 3 години

Защо така бе,нали има смъртоносен вирус ?

41

Анонимен

преди 3 години

хич не им е лесно на изм3кяр4етата - от една страна господарите ги ръчкат да ваксинират стадото, то пък не иска, бюджета опоскан, няма за крадене, идат избори....

40

Държавата, МОН

преди 3 години

Да ги почне да ги дърпа учителите за ушите. Да ги ваксинират всички, които ще останат да работят. Уволнените да бъдат изключени от учителският пенсионен фонд и с дисциплинарни наказания вписани в трудовите им книжки и без право да заемат други държавни длъжности.

39

до Смях!

преди 3 години

ти не пищя ли есента по форумите, че няма легла в болниците за КОВИД пациенти и били разкарвани с линейки насам-натам и даже ги оставяли по стълбите да умрат, а ти не гори ли маски преди това

38

анонимен

преди 3 години

Всъщност огромната част от коментиращите, дето плюеха колко тъъъпи били учителите, се оказаха прави, а тези за лекарите отчасти прави, защото при тях действително се качва процентът. Но те самите не могат да проумеят това поради умствена ограниченост и откровена задръстенооост, меко казано.

37

Български учители

преди 3 години

Много бързо свикнаха да получават пари без да работят. КОЙ ЩЕ ГИ ПРЕВЪЗПИТА и вкара в правилният път тези наши учители? Като държавни служители трябва да изпълняват всички мерки и предписания.Учител отказващ ваксина и отказващ да работи е престъпник и за моментално уволнение.

36

Анонимен

преди 3 години

До Смях!Няма нишо смешно. Ама абсолютно. Наближават 10 хиляди официално. Ако се гледа справката на НСИ за последните 2 месеца за 2020 - сигурно са двойно. Ами продължавй да се "смееш". Има един роман от Виктор Юго: "Човекът, който се смее". Прочети го, може и нещо да проумееш.

35

анонимен

преди 3 години

Аз пък се чудя като ги чипират, какво ли ще открият в празните им кра....туни? Рецепти за кисело зеле, за пар..ц.уца ли, що ли? И един генерален въпрос - като станем масово зомбита, стерилни, олиго...френи и тем подобни, кой в крайна сметка ще работи? Може би милиардерите, премиерите и техните приближени!?

34

Смях!

преди 3 години

До Анонимен 32Залости се човече ! Недей се появява навън близките 10години, че страховит вирус върлува ! Само да си покажеш носа навън и те е пипнал , вярвай ми ! И не забравяй да си носиш маската вкъщи , че да не стане още по-страшно ! :)

33

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО

преди 3 години

ПО ЗАКОН при неявяване на работа уволнение. ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ ПО ЗАКОН ДА СА ДЛЪЖНИ по ДВА ПЪТИ ВСЯКА ГОДИНА ДА БЪДАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИМУНИЗИРАНИ и ОБЕЗПАРАЗИТЯВАНИ. ТАКАВА ИМ Е ПРОФЕСИЯТА И ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНАЦИИ ВСЯКА ГОДИНА БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ ИМА ИЛИ НЯМА ЕПИДЕМИЯ.

32

анонимен

преди 3 години

Лекарите отдавна надхвърлиха този процент. И точно умните и нормалните ще се ваксинираме. Останалите не ви и караме. Направете справка и ще разберете, че такъв нисък процент има може би само тук. Проумяхте ли защо сме вечно на опашката в добрите класации? Като задръстите отново болниците, има да ревете като......