91

Анонимен

преди 3 години

До РОДИТЕЛДА НАПРАВИМ ПЕТИЦИЯ ПОДПИСКА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЕЖЕГОДНА ОЦЕНКА НА РОДИТЕЛИТЕ.Виждаме, че нашите РОДИТЕЛИ са безотговорни и не може да им се вярва. Повечето РОДИТЕЛИ деградират както професионално така и като хора. Да се отнемат родителски права и да се пращат децата в приемни семейства!

90

Анонимен

преди 3 години

До Такива са учителите 72А защо не напишете един списък на какво да подлежат малките олиг*о*ф*ренчета, които наричаме деца, а? Питали ли сте се някога как един учител по цял ден търпи отрочето Ви, което на Вас ви иде да претрепете с нещо тежко след 10 минути вкъщи всяка вечер? Нека да не сме двуличници... Има и такива, и такива. Ама и от двете страни. Особено пък като вземат да поотрастват наследниците ни, и да придобиват онова гадно Ганьовско самочувствие... Сещате се.И не, не съм учител.

89

Т.Шак

преди 3 години

Горе-долу същият е процентът и на ваксинираните лекари. Никой не им ще смотаните ваксини. Даже май и при възрастните хора, единствените, при които има някакъв смисъл от ваксинация.

88

Анонимен

преди 3 години

На лъжците и крадците от герб , дори и истината да казват ,само мисирките вече им вярват.Скоро ще се чудите какво да ги правите ваксините , понеже доброволците ще свършат.Единственият вариант е да си призоват избирателите.Ама в махалите не са и чували за вирус.

87

Анонимен

преди 3 години

Ами не, няма да се ваксинирам. И искам да се върна в клас. Не искам да преподавам от разстояние. Но моля ви спрете да лепите етикети. Дали един недотам кадърен счетоводител прави всички счетоводители такива? Сред вас всички ли са добри професионалисти? Съмнявам се... Хайде всеки да гледа в собствената си паничка.

86

Анонимен

преди 3 години

Жалко е обществото ни. Низко е. Учителите са дъвка в устата на хората вече толкова години - нахални били, прости, нагли, тормозели децата, на нищо не ги учели... Учител съм и наистина ми идва в повече. Кой от вас е влизал в класна стая (макар и за половин ден)? Кой от вас има представа какво коства на учителя подготовката на един урок, проверката на безброй домашни задания и контролни работи? Защо "***" и "пульо" ,без извинение, се бъркат в моята работа и вземат решения за здравето ми?

85

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 85Ти май не си чул, Мангъра каза и че лятото ще приключи цялата история. Каза че е най-обикновено гриче и мерките са безсмислени, само дето след ноемви и поредното затваряне случаите са в пъти по-малко, ама на някой му се ходило на чалготека и на ресторант, основни човешки права - кви права бе, правата ти свършват там където започват правата на другия, правото на свободно движение не е безпрекусловно и неотменимо, например в нас без да се събуеш няма да те пусна или в басейн с куче

84

Анонимен

преди 3 години

Мангъров го каза, че няма да минат някои още през март. Или вие нещо не дочухте? Да, ще минем, със или без ваксини, със или без па рцали по мордите, със или без смешни мерки. И доста вечеминахме. Ще минем и през други неща - нито едно от които не епричина за подобно ограничаване на основни човешки права за такъв дълъг период от време. Иначе вие си се ваксинирайте. Някой да ви е спрял?

83

Анонимен

преди 3 години

как очаквате да стане? ваксини - не, маски - не, дистанция, локдаун- не. А каво да стане - всички да минем през вируса както казва Мангъра? А каза ли ви че някои няма да минат, а през туберкулоза всички минахме ли? Без ваксини това ще продължава с години. Пълно е с кухи *** дето нищо не искат. Пробвахме и без ваксини и мерки - болниците пълни, линейки няма и хората *** на стълбите.

82

Германец

преди 3 години

С такива учители (80% долнопробен материал) не очаквайте нищо добро за децата. Горко ви ако чакате на тях. Добре поне, че няма да се мъчите много. Все пак сте с най-малка продължителност на живота в Европа. Или даже в света.Гледайте положително на нещата :)

81

СЪС НЕДОКАЗАНИ

преди 3 години

СЪС експероименталните некозани ваксини - нека мине правотелството.Ако ваксините са кофти - ще изберем друго.И така и нашите управници поне да свършат нещо полезно за хората!

80

Анонимен

преди 3 години

В училището на децата са по-малко от 10%. Колкото и да напират за ваксини тр оловете и правителството, няма кой знае кого на този етап да излъжат. А и доста хора преболедуваха и имат естествена ваксинация - от нея по-сигурно и добро няма.

79

бг

преди 3 години

Алооооу, "учителките" що не бачкате Бе ?!? Кво ми тролите тука ?!?

78

Анонимен

преди 3 години

До фактАз исках. Но след толкова пропаганда се отказах. Мисля, че доста хора са така. Нали уж сме свободни да избираме. Като е така, нека ни оставят да избираме. Спре ли се малоумната пропаганда доста хора ще поискат ваксина.

77

факт

преди 3 години

Никой не иска да се ваксинира... Писнва ни от лъжи и пропаганда.

76

Жулвио Текилас

преди 3 години

Всички даскаличкиса колежки алкохоличкиВаксинираме се с етанолкой не вярва е *** !

75

наблюдател

преди 3 години

До РОДИТЕЛСпоко, няма как повече да навредят на вашите разглезени келешчета - те са си непоправимо увредени от вас самите

74

РОДИТЕЛ

преди 3 години

ДА НАПРАВИМ ПЕТИЦИЯ ПОДПИСКА ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЕЖЕГОДНА ОЦЕНКА НА УЧИТЕЛИТЕ. Виждаме че нашите учители са безотговорни и не може да им се вярва. Повечето учители деградират както професионално така и като хора. Този тормоз и стрес с матурите върху децата само прикрива учителите оставени без надзор и контрол да вредят на децата ни.

73

Анонимен

преди 3 години

Защо не се ваксинират родителите, вярващи безпрекословно на науката и ваксините - на точно тези ваксини, които даже не са преминали успешно всички тестове и етапи?Май не искат да бъдат опитни зайчета? Защо заради тях други трябва да рискуват с ваксините? Ясно е, че не уважавате никого, но е нагло да искате другите да страдат заради вас - вечно недоволните от която и да е гилдия.

72

Димчо - таксиджията

преди 3 години

ТРЯБВА ДА НАПРАВЯТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ГОДИШНИ ПРЕГЛЕДИ на учителите, дали са годни да практикуват. Имам учители в системата които нанасят непоправими вреди върху децата и за това получават пари и пенсия.Тормозят децата с матури, НО НЕ ЗАКАЧАТ УЧИТЕЛИТЕ те самите да се явяват всяка година на оценяване.