89

Анонимен

преди 3 години

До 103Дано някой ден имаш ипотека някъд,е където АЗ имам пръст, та да те разпозная и да имаш нужда от продажда, та да видиш как ще продадеш. Ще обрека теб и децата ти на гладна смърт!

88

Анонимен

преди 3 години

Имотите са като биткойна - скъпи са, защото всеки налял пари в тах се надява, че ще станат още по-скъпи, а не защото имат някакво голямо търсене.

87

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОлеле, какво си селяне заядливо. Ипотекиран апартамент можеш да продадеш, само и единствено, ако банката ти разреши. Можеши ли да мислиш за повече от една стъпка напред? Има ли искрица в тая дебела и корава катруна, дето нищо не влиза в нея?Може да продадеш, ама ако решиш, че ще си на солидна загуба. Ако това е вариант, който обмисляш, то моите съболезнования за теб и близките ти, защото определено си изпаднал в мозъчна смърт.

86

Брокери на кладата

преди 3 години

Абе Ей смешници какво разбирате вие от пазар ... щял да си продаде ипотеката ще я продаде ако има кой да я купи , такова цунами се задава че ше се редите на трамвай 22 на минералната вода и да се купете там . 7 по Рихтер като в Хърватска и София ша иде у Перловската река и тухлата ше е нулирана . Вие прости ли сте или такива се правите Големият рестарт значи нулиране , и който Има тухла ше реве повече от тоя без нищо..

85

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Дойдете ли в градчето шопи, пазарите се като евреи за нощувка.Не идвайте !

84

Да попитам само ...

преди 3 години

това наеми за обзаведени апартаменти ли са ?!За дългосрочно ползване ли ?Кой плаща повреда на хладилник, пералня ?Благодаря предварително за отговорите!

83

Анонимен

преди 3 години

До 94Дано си разбрал, за да не повтаряш неговата грешка.

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 96Не съм сигурен, че разнирам какво искаш да кажеъш.

81

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 94Съжалявам, ако съм те засегнал, просто искам да знаеш, че банката почти винаги е на пезалба. Ако нямаш такива данни е турдно,, да знаеш със сигурност, дали не е ощетен, но ако се е премести от тристайно в двустайно жилище в същия кварта, а изплаща същия заем, със съите условия, то е ощетен и е в още по-голям риск, защото ако стане неспособен да плаща, ще може да покрие много по-малко от главницата, следвоателно ще остане с много голям дълг и БЕЗ апартамент.

80

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 87И ти казвам това, защото ако е другояче, искам да знам името на банката, правеща сделки, които не са максимално изгодни за нея, за да кажем на нашите клиенти, да не инвестират, но да теглят от нея.

79

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87Защото от сега ще ти кажа, че са се случили едно или някколко от следните:- Второто жилище е значиетелно по-евтино от първото.- Периодът на кредита е удължен.- Имало е много такси.Възможни са и други, макар не особено легални похвати:- Препродадено е на трето лице, за доста по-висока цена, след като "познатият" е сключил сделка с банкта.- Очакават, че приятелят ще остане без средства и се надяват, че новото жилище няма да покрие главницата, кеото означава още лихви.

78

Да бе, да

преди 3 години

Значии едно противоречийце има в статията.Хем кризата, породена от пандемията, не се отразява сериозно на пазара на жилища под наем в София и търсенето е голямо, което предопределя и стабилните цени, хем много от собствениците на жилища в СФ са излезли от пазара на краткосрочни наеми за отдаване на туристи чрез платформи и се включват на пазара на дългосрочните наеми.Те ви малко сериозно инфо по тематаhttps://pariteni.bg/***/imoti/kakvo-se-sluchi-s-naemite-na-zhilishta-v-sofiia-237458

77

Канаваро

преди 3 години

Само да попитам къде изчезнаха успешните рентиери хаха , преди едни правехте един го вадехте на приказки ... кво стана бе селяните си отидоха по селата и вие с пръст в устата Сега след 3 локдаун ша ми търсите .... . Аз добре че като Андрешко на времето шопкиня взех та де наместих , всичките ми приятели от Провинцията си взехме софиянки та не плащаме на пишман ,,шопи .

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 87Дай ми следните данни:- Адрес на първото жилище, площ и ориентировачна цена по време на покупката.- Размер на кредита, размер на предплатта, всички такси, период, лихвен процент - Период на изплащането, преди покупка на новото жилище- Адрес на второто жилище, площ и ориентировъчнацена по време на покупката- Размер на кредита, размер на таксите, пердио и лихвен процент. - Име на банката или банките, извършили тези услуги.

75

Анонимен

преди 3 години

До Робин ХуудТова са аномалии и ако си правиш дългосрочната инвестиционна стратегия базирана на тях, вероятността да загубиш всичко е огромна.

74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Не. Ти искаш да се изкажеш, да се покажеш като "по-знаещ" и си готов на всякакви "врътки и затапки". Не за всички е добра идея, да имат собственост, както и не е добра идея за всички, да са под наем. Има много променливи, има много различни нужди. Хайде - минаха времената, когато се слагаше всичко под общия кюп.

73

Робин Хууд

преди 3 години

Те и акциите на Gamespot се качваха както и наемите не падали , при 30 % празни прозорци и празни наеми , Сф окапа най-много вижте Лондон и Ню Йорк на какво приличат ... и после си въобразявайте че в Шопенхаген нешо се случва. Това което ви лъже е че има секи *** сам в кола и като видите 5 коли на светофар мали къв трафик кво чудо , реално сте като бомбандирани.Сега Моловете и Офисите на какво ще ги преправяме. Курници и кравеферми хаха

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен75В единия случай си изритан с огромен дълг в някои случаи 180-200 бона а в другия се прибираш при мама и тате на село с подвита опашка. Кое е по добре?

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78Като не съм запознат с историята на твоя приятел, защо дрънкам глупсоти ли? Защото работя в агенция, която дава кредитни оценки. Когато някой има ипотека, освен ако не е изпалтил значителна част от нея и няма високи доходи и друга собственост, то той е в много рискова позиция. Банките, когато м кажеш че желаеш да продаваш, ВИНАГИ се възползват от този факт, като допълнително оскъпятват нещата. Ти говориш за твоя човек, все едно е успял, а аз ти казвам, че са го набутали още.

70

Анонимен

преди 3 години

До ТускЪм. Ок. А на, нормалните хора, какво н интересуват глупсотите ви? Карай по темата.