109

Анонимен

преди 3 години

Бай Тошо Има ли са... ама пак на изплащане - към държавата, към ВСКаса, към ДСКИ как да нямаш, като ти кажат - От другия месец отиваш със семейството в с.Долно-нанагорнище и почваш работа там. Ако не - чао... ако откажеш 2-3 назначения, може и работа да не получиш с години.И най-важното, трябваха връзки за да се вземе големите чудеса на техниката - хляб, т.хартия, да не говорим за ТВ или пералня.Това че тогава си го вдигал, а сега не мо'еш не значи че държавата е била по-добре.

108

до успелия

преди 3 години

8-12% доходност година след година ли? Ти си световен рекордьор, биеш и най-добрите!

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 128Абе бай тошо е велик бе, кво разбираш ти.

106

Lan

преди 3 години

Да се надяваме, че това безумие около нас ще спре урбанизацията. Много от хората могат да работят дистанционно, не е нужно струпването в големите градове. Така животът ще е по-хубав за всички.

105

Броки от прованса

преди 3 години

Очаквам цените на жилищата в София да скочат значително. Имаме галопираща мегаинфлация, хората бързат да влагат пари на в имоти, най-сигурната инвестиция. Честно казано, в последните месеци не смогваме от продажби. Имотите се продават като топъл хляб. И как да е другояче - София отдавна мина 3 милиона.

104

Анонимен

преди 3 години

Много ми е смешно как неуспелият *** с 2000лв. заплата нарича заможните роби на банките... Ами, роб съм, да. Взимам солидна заплата много над прага и 30% от нея си заминават по ипотеки, вноски за нови коли и прочее. Трето жилище изплащам вече и забравям. Хубаво де, ама имам и солидни спестявания. Но някак ми е доста по-изгодно да взема кредит с 1.99% лихва и да инвестирам останалите пари с 8-12% доходност, отколкото да събирам под дюшека, като работливия и "умния" ***.

103

Анонимен

преди 3 години

До Бай ТошоЕстествено, че си нямал просто комунистче.Със 140лв текезесарска заплата какви пари да си имал.Много си ***.

102

Анонимен

преди 3 години

Наемите на евтините жилища падат- повече от нормално, сервитьорите бяха изгонени и си отиват масово на село. Това са добри новини за големите градове. Няма да има наплив на неквалифицирана работна ръка. По-скъпите жилища се наемат от корено различни като профил хора- заможни и успели. Там промяна няма. Самият аз по неволя давам под наем жилище в центъра на София и не само, че наемът не е паднал, а само се покачва през годините.

101

Анонимен

преди 3 години

До Бай ТошоВсеки иска по американската система бай Тошо.Даже и внуците на русофилите са там.Никой не ще в Куба и Северна Корея. Даже и в русия не щат.Що така?

100

Анонимен

преди 3 години

Ми хубаво. Ми к'во? Аз нямам какво да давам под наем, защото живея в жилището си.Нямам друго свободно жилище, за да го давам под наем и да печеля от него.

99

Анонимен

преди 3 години

До Бай ТошоА твоята система каква беше бай Тошо?Пирамида от лихвоточки.Това беше твоя комунизъм - измама.

98

Анонимен

преди 3 години

До Бай ТошоЛихвоточките държиш ли си ги комунистче, държиш ли си ги?

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 115Що?Ти събуденият в кво си вложил?

96

Анонимен

преди 3 години

Сега като отивам на гости в Младост 4 и мога да си паркирам колата на диагонал. Едно време, като беше пълен Бизнес парка, обикалях 10 минути за паркиране, в квартал, който е на ***.ната си. Очевидно е просто, че има много празни апартаменти. И това се случва в Младост - най-желаното гето в държавата.

95

Анонимен

преди 3 години

До всъщност падат,Шшшшшт! Тихо! Ще събудиш българите!

94

Анонимен

преди 3 години

Двустаен в Младост 1, перфектна локация до метрото, ново обзавеждане не е лукс, среден, вътрешен и южен, със отделно перално и паркинг, падна от 800 през февруари 2020, на 650 през август. Спрете да лъжете хората, които нямат информация, срам нямате. Платени и жалки сте. Дори не си правите труда да се прикривате. Защо не пуснахте новина за сделките в София през Q4 2020, както и за цялата 2020? Агенцията отдавна пусна данните, но когато са лоши, никой не ви плаща за статия нали така?

93

Анонимен

преди 3 години

А ако трябева да съм честен, каже ли банкта "не", единственият начин, да се продаде този имот е, ако спреш да плащаш, но тогава конторлът над продажбата ти е нулев, поне в България. Ще го пуснат на малко по-ниска, обичйано с около 5-10000 лева по-малко, освен ако не считат че си в рискова група (престъпници, самоубийци, наркомани), за да може да ти дърпат и от там пари с години. Успешна сделка!

92

всъщност падат,

преди 3 години

защото инфлацията е сериозна и 300 евро днес не са равностойни на 300 евро преди 5 години, а повечето наемодатели не смеят да повишават. Същата история и с цените на имотите - държат ниво, но реално покупателната способност на фиатните кинти се срива. В предстоящите интересни времена всеки невложен лев (евро, долар и пр.) ще влече загуба.

91

Анонимен

преди 3 години

Следователно, ще реши, да извърши НАЙ-ДОБРАТА за СЕБЕ СИ СДЕЛКА, която почти никога не е добра за теб, защото искат да те рържта максимално дълго време, на максимално високи лихви, освен ако не искат, да препродадът имота ти, но тогава имат други "похвати".Никога не съм твърдял, че "не може". Твърдя, че е трудно и неизгодно.

90

Анонимен

преди 3 години

Аз се включих, за да отгоря на:"Ами мозък, ако ти е омръзнало жилището което изплащаш и искаш да живееш на друго място, продаваш апартамента и продължаваш да изплащаш ипотеката му."С:"Да продадеш жилище с ипотека не става, като да продадеш стария си телефон в OLX-a."И го казвам, защото много хора си мислят, че ипотекиран имот се продава, както си искаш, когато си искаш, на изгодни за теб условия, но иситната е, че банката решава, а баката никгоа няма да реши против интересите си.