92

Анонимен

преди 3 години

Тая КГБ партенка я разнасят по всички медии, също както КГБ 'досието' на Тръмп преди.Дано им плащат добре поне за това.Явно дори и извън БДом Тръмп им бърка яко в отходните оверстия на 'победителите в изборите', тресящи се от ужас от 'народната любов'

91

ББ

преди 3 години

До въпросНе е проблем на Кремъл да изфабрикуват с приятелите си от Пекин и документи за да спасят агента си тръмп,подценявате силата на САЩ въпреки унижението нанесено от агента на Кремъл тръмп..безспорен факт е,че не плащащият данъци "шоумен"тръмп с купеният и манипулиран вот от Кремъл,раздели Народа на САЩ,внесе съмнение в силата на Народа на САЩ...те и за това му плащат от Кремъл...но сте объркали Народа...Съд,отнемане на имуществото ,Затвор за национално предателство!!!

90

Българин

преди 3 години

Нима мислещ човек ще повярва на динотиите на еврейна Швец?

89

А сега сериозно

преди 3 години

Eгати майтапа, Мюлър не установи нищо за 3 години имайки щяла армия от следователи и адвокати, неограничени права и финанси. А тоя кагербист сам открил това което всички демократи търсеха? Ха-ха-хо-хо. Също както подобен или същия подвърли на демократите глипостта за златния дъжд- разбира срещу едни милиони платени от Хилари разбира се.А кажете пак че Русия била за тръмп, след като непрекъснато му подлива вода. И как няма, като не можа да прилапа нещо като Крим иТръмп оздрави НАТО и спря СП2

88

въпрос

преди 3 години

а ако си получил плащане от 1 500 000 000 долара от Китайската Комунистическа Партия, като Байдън и има Документи Доказващи това, как се нарича - Китайски Комунистически Слуга, Агент, Сътрудник или как точно e ПолКор понятието за такива взаимоотношения?

87

До ББ

преди 3 години

Защо Бог да пази САЩ? За да ръсят бомби върху още държави ли?

86

наблюдател

преди 3 години

Тази статия май е предназначена да ни внуши че Москва има пръст навсякъде.Всъщност истината е, че Русия е държава със затихващи функции.

85

Иван

преди 3 години

Доста пубери биха повярвали на това. Облъчват ги ежедневно с антируска пропаганда. Ама хора вече на възраст да ме убеждават, че Тръмп бил руски шпионин....е, не... Ела Боже да си прибереш вересиите.

84

ББ

преди 3 години

До Белинатата и еврейте виновни на тръмп,призоваващият Народа на САЩ да пият дизефектанти в безпомощността си и поръчките на Кремъл,какъв срам,какъв позор...да насърчиш фашистки и расистки организации да атакуват Конгреса на САЩ в опит да запазиш властта си в служба на Кремъл...сега ще го "осветят" безполезен им е и скъп откъм плащания...Съд,отнемане на имуществото,Затвор...или насърчавате раждането на новият Хитлер...с страха и безпомощността си

83

...

преди 3 години

Дори всичко да е пловд на фантазията на автора,помня че когато Тръмп беше избран за президент,в Кремъл и на Позитано пиха шампанско,а след победата на Байдън бълват змии и гущери...

82

ББ

преди 3 години

До Много Фейк НюзХаха...Съдебната система на САЩ е Независима,ако,че тръмп си назначи човек,това не е БГ,ще ги избесят като ***,и ще е справедливо,а че тръмп е човек на Русия само слепите не го виждат...Бог да пази САЩ!!!

81

ББ

преди 3 години

До АнонименПо-делата...всеки с гънка ...с човешки ценности може да прецени сам,в Историята на САЩ няма подобен пример,"туристи" с огнестрелни оръжия, в Конгреса на САЩ,"туристи" с камери заснемащи и рекламиращи фашистки и расистки групировки...убиващи невинни в сърцето на САЩ...Конгреса,11 септември бе организиран от врагове на САЩ...този Атентат бе насърчен от руски агент назначен от Русия за Презедент на САЩ...Републиканската партия сте съучастници в това предателство...Строг и Справедлив Съд

80

ТРЪМП ЛИ!

преди 3 години

При едно по-задълбочено разследване от ЦРУ и МОСАД на контактите му с Кремъл, Тръмп може да се озове и зад решетките...

79

Анонимен

преди 3 години

И книгата завършва с хепиенд, самият Тръмп се оказва генерал от КГБ.Браво на Русия, велика държава след като сложиха руски агент за президент на САЩ. Готин филм ще излезе, как смятате.

78

до 84

преди 3 години

плюс Свидетел - Тони Буболински с 3 умни-телефона с имейли и съобщения от Сина на Джо Байдън и Брата на Джо Байдън. САЩ никога не е имала Комунист Агент на Чужда Държава за Президент - положението е Страшно!

77

ЛаптопитеНаБайдънови

преди 3 години

има 3 лаптопа доказващи, че цялата фамилия Байдънови са Агенти на Комунистически Китай!

76

Белината

преди 3 години

пичове добре е да спрете да вярвате на юдо-масонската пропагандаисторията с белината тругна от там че Тръмп се подиграваше на корумпирания мазник Фанучи. Фанучи каза че се експериментирали някакви течности за дезинфекция на дробовте и Трумп почна да го пидиграва че ще мият дробовете на хората с белинаюдо-масонските масс медии я поеха тази лъжа - да накажат Тръмп че се подиграваше на Фанучи за фалшивата пандемия !

75

Евреи мерзки

преди 3 години

това е по-голяма глуппост дори и от историята с намазаните гащички на ония лузер с 2-те офшорки и фирма в САЩ наистина ли си мислите че някой ще повярва че Тръмп е руски агент от 40 години !?колко рейима се смениха в Русия за 40 години - чии точно агент е Тръмп или си го предават заедно с инвентара като се сменят олигарсите и системите !?

74

Мнение

преди 3 години

Книгата е предназначена за зомбираните и промити американски мозъци. Ще повярват раз, както пиха белина...

73

Много Фейк Нюз

преди 3 години

Медии - дано Тръмп ви съди за Клевета, защото имате 0 доказателства. Администрацията на Тръмп беше най-суровата към Кремъл в цялата история на САЩ! Тръмп го разследваха всички агенции в САЩ - нула връзки с Москва!! Обаче, Байден - сина му получил 3 500 000 от кмета на Москва за какво?!