132

Анонимен

преди 3 години

Не виждам не само доказателство, но дори твърдение за нещо. Някой му бил подхвърлил, че е подходящ за политик, след което човекът се замислил и взел че станал президент на САЩ... То е очевадно, че младият Тръмп е имал данни. Най-малкото генетично е манекен-англосакс. С такава външност и да не си отваряш устата, ще стигнеш далече.

131

Анонимен

преди 3 години

Така и не видях изразена теза в тая глу пост. Всеки изявен политик е нарцис, Путин и Борисов също са такива. Нали не си представяте, че тълпата ще избере някой скромен човечец, който не обича да се изтъква? Това със Жельо Белев беше аномалия, породена от едно турбулентно революционно време.

130

НИЩО ЧУДНО!

преди 3 години

Нищо чудно предателят Тръмп в близкото бъдеще да седне и на електрическия стол. Апропо, Бойко ще трябва да закупи освен още 8 броя F16, но и малко такива столове от Америка.

129

Каракочев

преди 3 години

Швец - луд умора нема.

128

Анонимен

преди 3 години

E това кого изненадва...

127

Анонимен

преди 3 години

Отношенията са сложни: Тръмп е единствено и само про-американски със симпатии към целия свободен свят и начин на живот. Това се разминава с интересите на ККП. Интересите на истинските руснаци и ККП също не съвпадат (ККП вижда цялата територия до Урал като своя). Олигархата е друга песен. Всичкото това не го прави руски агент, както не го прави японски или виетнамски, нищо, че там го носят на ръце - щатите са им единствената преграда срещу ККП. Тръмп е естествен съюзник на целия регион наоколо. Затова е този див страх от него у демократите, вероятно и Армията е зад гърба му!

126

Waffen SS

преди 3 години

"""Болшевизацията на Америка и нейната преса е невероятна! Кой би предположил това преди 20-30 години!?"" Точният и коректен израз ,че перверзната юдо-масонска неолиберализания действува разложително на американският народ,както и така наречената "дълбока държава",която има нужда от безмозъчни,аморфни същества

125

Анонимен

преди 3 години

Този Швец ако наистина беше някакъв фактор, знаещ и издаващ секретни тайни, отдавна щеше да е споделил съдбата на Литвиненко.

124

Американ

преди 3 години

Болшевизацията на Америка и нейната преса е невероятна! Кой би предположил това преди 20-30 години!?

123

Анонимен

преди 3 години

А прочистването на руската агентура, овладяла България и източваща кръвта и. Обяваване извън закона на Тиквата ,Боянския Прилеп, Бригадира, Крушовската ***, Резидента и тн и тн.......

122

Fallschirmspringer

преди 3 години

Книгата на това самообявило се агентче на КГБ може да е в графата ненаучна фантастика.Та автора 1987 година,е бил на някаква ниска позиция в структурите на КГБ, а в КГБ не работят *** и простаци.Та,ако имало такива планове и намерения спрямо Дони,то това само един двама от стратегическото и политическото ръководство на КГБ ще го знаят,а не някакво капитано-майорче.В такива небивали може да повярва само някой,който никога не е служил в истинската армия на България

121

Анонимен

преди 3 години

До пенсионерТака ги е страх, че го изхвърлиха от политиката като уличен п0мияp. Сега ще го съдят за метежите дето причини и ще му съсипят бизнеса. И с право. Бял ден няма да види джуджешкия агент повече.

120

Waffen SS

преди 3 години

"""Книгата на Швец на издателство "Отворено общество" ли е?""" В съавторство с "Америка ЗАД България". Еврогейската- либерастия е получила инструктаж за разпространение на всякакви измислици колкото и нелепо,и фантастично да звучат,за да възпрепятствуват евентуален второ кандидатствуване за президент на Тръмп

119

Анонимен

преди 3 години

Baidyn kitaiskoto mente

118

Анонимен

преди 3 години

Книгата на Швец на издателство "Отворено общество" ли е?

117

Анонимен

преди 3 години

Русия още преди 3г. предупреди Тръмп, че ако продължава да се държи така, ще признае, че е руски агент!

116

Анонимен

преди 3 години

Надлер, ливански бизнесмен, единственият "свидетел" от Рапорта на Мълер, който нищо не доказа или показа, но се оказа, че е давал милиони на фонда на Клинтон. Имаше дело по този повод. Миналата година пък, го осъдиха за педофилия, за детска порнография и насилие над момче което довел от Чехия.Случват се толкова неща! защо не информирате ами пишете само измишльотини?

115

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше и най-бегло косвено доказателство за вербовка, то щеше да бъде размахано отдавна пред света. След толкова ровене не намериха нищо. Доклада на Мюлер бе изсмукан от пръстите и отпадна въпреки оромния натиск на блатото. Коми призна целта на доклада - да отклони вниманието от имейлите на Клинтон за да не светне истинската руска връзка.

114

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Поредната глупост, по международни стандарти квалифицирана като журналистическа патица.Някой, който през 80-те на 20 век е бил на 20+ години, все още неукрепнал в школовката на службите едва ли е бил в състояние да прави разработки в САЩ. Но пък сега едно такова твърдение е атрактивно. А може и книгата да се харчи.Което е основния мотива за куп лъжи.

113

пенсионер

преди 3 години

Много ги е *** от Тръмп, затова атаките с измислена пропаганда продължават! Страхът е големо шубе!!