17

Анонимен

преди 3 години

Фашисти.

16

Бау

преди 3 години

ООН не беше ли създадено да потушават регионални конфликти, или и то се политизира??

15

Морз

преди 3 години

"Не мисля, че ние можем да живеем в свят, в който твърде много власт е дадена на ограничен брой компании." Колко добре звучи! А това, че ресурсите на Планетата, природни и човешки са собственост на шепа хора? За тях отнася ли се?

14

Някой

преди 3 години

Това "Регулаторна рамка" = цензура. Но по принцип традиционните медии (вестници, телевизия и т. нт.) направиха социалните медии фактор. Рядко ще се случи да откриете статия или да гледате репортаж в който да не се споменава поне една от тези платформи. Аз нямам регистрация в нито една от тях, и никак не ми липсва. Но има хора, особено сред най- младите, които са направо болни на тази тема. Племенницата на мой приятел 2 дни плакала, защото незнам си коя нейна приятелка написала незнам си какво ФБ

13

хм

преди 3 години

Досега ги дъвкаха, сега се чудят как да ги изплиуят, понеже махалото се движи в две посоки, както работят за тях, така могат и срещу тях. Затова елита се поуплаши от властта на социалните мрежи. Когато инструмента почне да се разваля или го ремонтираш или го изхвърляш.

12

Анонимен

преди 3 години

Сетила се Мара да се побара... Закъснели са с поне 5 години те пак сега щели да започват дебат. Незабавно трябва да бъдат раздробени и властта им отнета! Туитър и Фейсбук ми блокираха акаунтите заради техните *** алгоритми и няма клиентска поддръжка към която да се обърнеш. Няма обратна връзка за оплакване. Блокиран си от някакъв алгоритъм и толкова. Дори ако ме питате на нас трябва да ни плащат за да им гледаме тъпите реклами. Фейсбук всяка трета публикация в нюзфийда е реклама...

11

Анонимен

преди 3 години

И каква власт да имат?Могат да заглушат който и да е президент или да пропускат умишлено невярна информация, или да пускат писанията на определени целеви групи...Каква власт е това?

10

Оффффф!

преди 3 години

Има лесно. Не ползвате ФБ, Туитър и т.н. и готово. Аз нямам профил в нито една от тези и съм много щастлив.Зарибяват ви, щото сте рибоци, шарани, баллъци. Нищо няма да ви стане ако си общувате с приятелите си по традиционния начин - на маса ;-)

9

Анонимен

преди 3 години

Да хората се вълнуват повече от някакъв протест пред парламента, отколкото от това, че има компании - олигополи и направо монополи - като twitter и facebook.Големите корпорации са истинската опасност за демокрацията.

8

GME

преди 3 години

След като вчера и онзи ден обикновенни хора се съюзиха на един от форумите и организирано изкупиха акциите на Гейм Стоп (компания за игри), кой ли политик не се изказа срещу социалните медии. Хора пишат че си плащат наема с кредитна карта за да участват в акцията. Резултат: загуби за милиарди за два хедж фонда. Те са залагали, че акциите на Геймстоп ще падат, но те са скочили. Става дума за спонсори на демократите!Прояви се силата на мнозинството срещу елита. В конгреса се чу, че трябвало да се забрани на хората да обсъждат борсата в мрежите. Даже спряха акцията, да не се търгува, за да огра

7

Мяу

преди 3 години

Социалните мрежи добре следят и прекратяват профилите на насилниците!! Браво!! 89 мил. насилници са много по_малко от 270 мил. нормални хора, които по честен начин спечелиха изборите!!

6

IQ 2.28

преди 3 години

ше закриват закриват и накрая ще хванат новичока и айде кво стана :)

5

Анонимен

преди 3 години

Когато преди доста години твърдях, че т.н. "социални" мрежи са на практика антисоциални ми се смееха. Сега се видя, че с голямата им власт те станаха още по антисоциални. Хората често се лъжат, че нещо ново е голям прогрес, а реално то е регрес. Още през 1924г. Николай Бердяев в книгата си "Новото средновековие" запита дали т.н. "прогрес" на практика не е регрес. Големият полски писател Станислав Лем отдавна каза, че тези мрежи от средство за комуникация се превърнаха в средство за простотия.

4

Анонимен

преди 3 години

Браво на Туитър така трябва да постъпва всяка мрежа! Истината преди всичко!

3

нов фашизъм

преди 3 години

За тях хората не бива да говорят. Не трябва лесно да се критикува публично. Страх ги е от новите мрежи. Големите мрежи са яко в играта и по фашистки решават на кой да дадат трибуна и на кой не.

2

Анонимен

преди 3 години

Въй, въй... властта може да е единстненов системните лъжци, дето плащат на оон.

1

Анонимен

преди 3 години

Хе-хе сега ли го разбраха, я и на тоя да му закрият профила какво се е разпенил.