15

Диктатора Мъдуро

преди 3 години

Улииий, шси изям *** де те от яд, таман си изрекламирах мойту !

14

Анонимен

преди 3 години

Да направят тогава лекарство от Тиквата!

13

Анонимен

преди 3 години

От мекотелите най-добри са октоподите, след тях сепиите и калмарите. Градинските охлюви миришат на пръст. Мидите са прелест, но да гълташ живи стриди е перверзия на франсетата и други западняци! Да ги обявяваш за афродизиак значи си напълно импотентен!

12

Анонимен

преди 3 години

До ХанонименЗащо си губиш времето да четеш, като не разбираш? *** ли си или да? Въпросните изследвания не са правени у нас, не са на твой гръб, успокой се! Мрази си колкото искаш феодалните, то един олиго с тази фраза остана в историята, друго като не можа да направи.Между другото, един феодален го покани на канадска, но мунчото не се яви, макар че бе поканен с началника си. На началника му давах 30 секунди!

11

факт

преди 3 години

ТИЯ УМОРИХА СУМА ХОРА В БОЛНИЦИТЕ!

10

мен

преди 3 години

повечето велики и пробивни открития започват с "опааа"

9

Анонимен

преди 3 години

Не знам за Ковид дали ще се намери лекарство, но имам вътрешното усещане, че покрай търсенето му, ще се открие такова за рак, което ще е брутален пробив. Нека не забравяме, че повечето изпитания ни правят по-силни, също така да си спомним колко много научни (вкл. медицински) открития станаха по време на светояните войни.

8

Баба Магда

преди 3 години

Ако гълтам голи градински *** , ще се изцеря ли.За една комшийка питам.

7

Анонимен

преди 3 години

Мангърон ли му е търговското име?

6

Магьосника

преди 3 години

четох му документите... проблема е, че ще го лицензират след години, макар че е нетоксиченРемдесивир в момента го нямат за нищо - просто е отправна точка, най-обикновени съединения като Myricitrin и Rutin имат по-добри параметри от Ремдесивира

5

Анонимен

преди 3 години

Фармацефтичните Еврейски фирми какви лешояди са не е истина. Разсипаха света

4

Щерю

преди 3 години

- Айде, пак камъни в градината на Русия...

3

Анонимен

преди 3 години

А турски учени разработиха спрей който убива ковид за минута ,това е водеща новина по света ....

2

ГосТ

преди 3 години

Хахаха хахахаха китайците претърсиха бази данни и направиха симулации има-няма преди година. Иначе, и Фавипиравир е по ефективен и Нафамостат. Нафамостат, точно 4 пъти и се ползва в Южна Корея, а китайците казаха че Авиган дава най добрите резултати. И двата, особено Нафамостат е в аптечната мрежа отдавна. Историята с ремдесивир е като с РНК ваксините. Радост за умните и красивите от плод'зеленчука.

1

В Бг мекотели

преди 3 години

Колкото искаш. Да започват производството.