181

До 183

преди 3 години

Я пак!Това дали те има или те няма в накакво жилище, не се отразява на разходите за комуналните услуги, какти ги наричаш. Камионът за отпадъците си минава рвдовно там, улиците се метат от време на време и се мият веднъж в годината или на 10-20 години.

180

проф. Гони Михальов

преди 3 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТрябва да се въведе само един вид гласуване в страната и света!Гласуване по телефона или по имейл.Телефона и имейла е един-тоз на професор Константинов!След негова преценка,ТОЙ И САМО ТОЙ,обявява резултатите!Поради големия обем информация,която професора трябва да "обработи",гласуването трябва да продължи три(3) дена.Лицата,които нямат възможност да гласуват по телефона или имейла на професора,го упълномощават да гласува от тяхно име и по негова съвест.БС за дарение ПМКМАТЕМАТ

179

Анонимен

преди 3 години

Гого тъ'пий, знаеш ли че българите в чужбина пращат повече пари в България от колкото инвеститорите и с това поддържат все още жива българската икономика ? Т'ъпаци като теб трябва да бъдат лишени от глас на избори защото нямат разум и национално съзнание ! България е бедна защото се управлява от крадци дошли на власт заради такива т'ъпаци като теб !

178

Анонимен

преди 3 години

Сега на практика какво става? Мутрите гласуват от името ня някой, който е в чужбина и ако той вземе та гласува, полицията започва да го разследва защо е гласувал два пъти. Сладка далавера са гласовете от чужбина за мутрите и лакеите им, които по техните думи правят всичко възможно БСП да не спечели изборите.

177

Анонимен

преди 3 години

Данък сграда какво е Гого-***, ако не е данък който плащам ! И тази такса смет защо я плащам като ме няма там и не обременявам комунални услуги ?

176

Мяу

преди 3 години

Далавери Симеонов_ великият паттриот не обели и зъб за сараиите на Доган, който живее в БГ и не плаща данъци.

175

Анонимен

преди 3 години

Умнико Гого, мен тази петцифрена сума не ме боли като я пратя, но да ти обясня защо я пращам. Защото баща ми със стаж от над 45 години получава пенсия по малка от сметката на семейството ми в нормален европейски ресторант ( семейство с три деца). Защото България страда не от липса на потенциал , а от липса на управленчески капацитет. Защото обърнахте пирамидата. Тези, които са кота нула, седят на върха и такива като теб ги обслужват, че се и чувстват привилегировани.

174

Анонимен

преди 3 години

Гого е типичният ком'ундур, той казва кой къде да гласува, той казва кой къде да живее, той живее все още във времето на Тошо, в което живеят действително и българите в България ,но не искат да го разберат по простата причина, че нямат анатомичен огран за това ! На този селскостопански екземпляр Гого му липсва само овчата вълна, всичко му пасва като на овца !

173

Мяу

преди 3 години

Лъжжепатриоти

172

Анонимен

преди 3 години

Те не искат да преброят колко са българите у нас,та им дреме за българите в чужбина.

171

гого

преди 3 години

До АнонименКомуналните такси за смет и общинска такса жилище в България погрешно се наричат данъци. Всъщност това са такси, които се плащат на общината за извършване на определена услуга - смето събиране и поддържане на общинската инфаструктура.Плщането на общинска такса смет не е условие и не дава право на глас на избори! Уотсън

170

гого

преди 3 години

До до гогоТи със петцифренета сума си несъмнено изключително способен, петцифрема сума за БГ, сигурно поне още толкова ти остава на джоб на място. Пък и за мнения по сайтовете време бол. Въпреки това гласът ти е един, както и моят.Принципно какъв ти е проблемът да идеш до БГ да гласуваш там, когато му е времето, хем ще нагледаш имотите и да провериш да не са ти източили петцифренета сума и туй-онуй?

169

Анонимен

преди 3 години

Като се включат и децата бройката се удоява , че може и отгоре. Смесените бракове е един пълнолетен с бг паспорт + 2 *** непълнолетни в стандартен вариант. Изцяло българско семейство - средно с по две деца , значи 2-*** с право на глас, 2-*** без право на глас. Отделно нерегистрираните. Дефакто може и да са около 1 млн имащите право на глас, но емигрантите са поне 2 млн.

168

Анонимен

преди 3 години

Ей Гого, мисир т'ъп, аз като не живея в България плащам данък сграда и данък смет без да изхвърлям бо'*** / като теб например /, а щом плащам данък в тази държава значи имам право на глас и изказ бе изм'екяр комунистически неосъзнат по рождение ! Само комунист може да каже кой къде да живее и гласува, при демокрация това е нвъзможно, всеки е свободен и има права навсякъде по света, само в България тези права не съществуват, там живеят само покорни овце лесни за управление !

167

Мяу

преди 3 години

Доган си намери документите за имота едва преди няколко седмици. Какви данъци е плащал тогава. Да извинявайте, ама той не не единственият случай.

166

от чужбина

преди 3 години

А кога ще се въведе образователен ценз за гласуване ? Не може неграмотни и недо****** да гласуват и техния глас да има значение. А психоболните гласуват ли и техния глас има ли значение ?

165

Анонимен

преди 3 години

Тънко ви работи професор "На всяка манджа мерудия".Казва, че ИЗБИРАТЕЛИТЕ в чужбина са 1 милион, а не българските граждани, както веднаха си мисли всеки. Едно, че така не влизат децата в бройката и второ, така в бройката не влизат тези дето не са гласували не помня на колко избори преди този дето идва, а на практика това са повечето хора зад граница.

164

гого

преди 3 години

До До гогоАргументацията ти е забележителна!Бих гласувал за тебе.А ако не си затворя устата ще ме биеш ли или ще ме цензурираш?

163

Мяу

преди 3 години

И Доган, ***.левски със стоте луксозни имота не плащат данъци, ама ви казват кой ще управлява БГ. И има лъжепророци във властта от разни хайдути и крадци. Хайде стига с тези данъци!! Хората в чужбина са ощетени, защото плащат данъци, а не ползват нито магистрали, нито тротоари, нито нищо, нито асансьорите в блоковете. Тях само ги скубят от мащехата БГ.

162

до гого

преди 3 години

Гого, умнико, твоето лично мнение си е твой проблем. Аз имам български паспорт, всяка година вкарвам петцифрена сума в държавата , имам две недвижими собствености и по закон имам право да гласувам и искам управляващите в България освен право, да осигурят и начин на тези като мен да гласуваме. Защото на практика системата е така направена, че да се ограничи вотът от чужбина.