201

Мяу

преди 3 години

То има българи, които работеха в Либия, Сомалия, Ирак, СССР, докато БКП ни придружаваха с тях. А ББ е дългогодишен член и възпитаник по високите етажи на БКП. Каква демокрация е той. Абсолютен диктатор, по..пи..ва..л всичко от диктатора ни Т. Живков

200

Анонимен

преди 3 години

Константинов не отчита факта, че много от българите в чужбина са придобили друго гражданство и вече нямат право да гласуват на български избори. Това с какъв произход си е различно от това с какъв паспорт си.

199

ДЕМОГРАФ

преди 3 години

Само в щатите и канада българите са към трилион. Даже са повече, не можем да ги преброим защото се размножават бясно. :-)

198

Войко

преди 3 години

Само в Англия, Германия и Испания са 1милион, така че този "математик" да си скъса дипломата!

197

Анонимен

преди 3 години

ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА "ГЕРБ" - КАКВО ПО-ЯСНО И ОПРЕДЕЛЯЩО ОТ ТОВА ? КРАДАТ, ЛЪЖАТ,МАМЯТ,МАНИПУЛИРАТ ВСЕ ПОРОЦИ НАСЛЕДЕНИ ОТ БАЩИТЕ И МАЙКИТЕ ИМ, ТОВА СА ГЕРБАДЖИИТЕ С ГЛАВАР РАЗБОЙНИК, ПОМ'ИЯР В МИСЪЛТА И МАФИОТ ОТ СТРУКТУРИТЕ НА СИК - БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ !

196

haha

преди 3 години

От къде я има тази справка. Само в Германия са около 300 000 Българи.

195

Мяу

преди 3 години

Всички българи биха се върнали, ако за тях имаше нормални условия за живот, но няма. Шайката Герб ги краде и преследва, защото са лъжжжеддемоккрати

194

Анонимна

преди 3 години

Най справедливо е да се гласува по имейл. ЕГН е уникален идентификатор и по него може да се засекат неправомерно подадени гласове. Властите имат достъп до пълните данни за всеки български гражданин. Какъв е проблемът да се гласува по имейл ?

193

Анонимен

преди 3 години

Когато разгледате внимателно "образа" Гого и ще добиете представа какво болшинство българи обитават кошара "България", или "българка" която типично по комунистически определя кой какво трябва да мисли и ка да действа ! По-пошло нещо от населението българско в България едва ли съществува на този свят, те все още не могат да се оттърват от комунистическото мислене и нрави !

192

Анонимен

преди 3 години

Значи, който не иска да живее като нищожество, в мръсотия, злоба и корупция, и има капацитет и умения да живее добре някъде другъде се нарича "неможещ да се справи с живота в България"?!?! Имаше и икономически емигранти, но драги ми смехурковци, много много много българи избягаха не от мизерията, а от същността на България. От чалга, от опростачаване, от наглост и нахалство

191

Мяу

преди 3 години

Избягалите в чужбина, не искат да ви слугуват без пари. Те по_скоро са прогонени от ДС за да им внасят пари, а те да щРАкат с Пръсти.сти. Да, ездачи, конете ви избягаха, за да ги видите с красивите си закони.

190

Анонимен

преди 3 години

Мрази България и българите, но се натиска да ни определя кой да ни управлява в България, що е то?

189

Анонимен

преди 3 години

До 183 "я пак" - никъде по света не се събира такса смет заради сграда в която не пребиваваш, но е твоя ! Такса смет е за тези които ползват уличните кофи ! В България справедливостта не съществува, там все още вилнее рекетът било той държавен или частен, четвъртият свят е България !

188

до българка

преди 3 години

Моето граждансто е от баща ми, тормозен от комунистите , от дядо ми бил се в двете фази на втората световна, от пра-пра дядо ми опълченец..... ти коя си , дето иска да ми го вземе?

187

Анонимен

преди 3 години

Предателят бяга в богата държава, където всичко му идва наготово и бързо забравя обора, от който идва. Защо пердателя не отиде в бедна държава като Сомалия например и оттам да се хвали какви петцифрени суми превеждал в България?

186

Анонимен

преди 3 години

По принцип би трябвало предателите избягали от България в чужбина да си гласуват там, а не тук. Това е повече от ясно.

185

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига сте се превъзнасяли колко сте велики избягалите от България и неможещи да се справят с живота тук. От моите познати с роднини в чужбина няма такива, които да получават пари от чужбина, но има много, които пращат пари в чужбина на децата си. Тези пари не влизат в статистиката, защото сумите са малки и обикновено се пращат по начин, при който или не се плащат такси или са малки. На практика парите от чужбина са по-малко от парите към чужбина и това не са инвестиции, както някои се опит

184

българка

преди 3 години

Значи българите които мразят България се отказват задължително от българско гражданство и си стоят по кочините. Така е най справедливо.

183

Анонимен

преди 3 години

Гого не е виновен, той е в казана и не разбира , че се е полусварил. А това ,че е щастлив от статуквото е нормална психологическа реакция за самосъхранение. Той, ако прогледне , ще се засили към прозореца на малката си панелена кутийка на 6-тия етаж в сив квартал с метро и бърза връзка към околовръстното(гордостта на нацията). Стокхолмският синдром на цяла една нация... да се смееш ли , да ревеш ли..няма значение, важното е само гоговците да могат да гласуват

182

Мяу

преди 3 години

Хората, които са гласували за вас лъжепатриотти ви обезобразиха оффисситте, защото са дълбоко о неповторимо разочаровани и предадени от вас. Те разбраха, че вие сте далавераджии и нищо повече.