221

Въпрос

преди 3 години

Професоре - а Умрелите ще ги броиме ли за 'избиратели'? Като в Америка където се оказа че разни 150 годишни бодро гласували за Байдън?

220

Анонимен

преди 3 години

Българите в чужбина са предимно от боята

219

Мяу

преди 3 години

Това, че 30 години се натискат в управлението на БГ старите БКП кримки са виновни част от българите, които нямат здраво д**** да излязат и да работят яко и качествено.Те си гласуват традиционно за БКП активистите. Но не може да слагаш всички под един знаменател.

218

Анонимен

преди 3 години

219, много завист и злоба у теб бе ? Ами стой си у ***, на кой му е нужно твоето глупаво и завистливо разсъждение, гледай си там твоя живот, темата е М.Константинов и маниулцията му, ясно !

217

Мяу

преди 3 години

Каква е разликата, дали ще обереш краставици в БГ без пари по селата,или в ЕС по ф.у.р.г.о.ни.Те.

216

Анонимен

преди 3 години

Истина е, че сме овце и не трябва да отричаме това, а да се оитаме да променим тази истина, защото с примирение и отрицание никой нищо не е постигнал ! Ние не можем да направим правилен избор на политици от 10.11.89 г. до днес, а искаме да живеем човешки, как да стане това като сами не можем да си решим този проблем ? Ами овце сме наистина, няма защо да се заблуждаваме ! Кой не е комунист в Парламента и управлениято ни, а ние сме ги избрали ? Хайде опитайте се да мислите !

215

Анонимен

преди 3 години

Българите в чужбина са над 2млн. Дали ще си направят труда да гласуват- не знам, аз не бих, ако бях в чужбина в момента. Но със сигурност не са под 1 млн.

214

ЗоC

преди 3 години

До Анонимен 69Мислите ли, че сред "берачите на малини" няма образовани хора, на които не им се живее на 300-400 лева заплата от държавна научна институция? За един прЕАтел питам

213

Анонимен

преди 3 години

Най-ми е жал за хората, които си мислят, че някой им завижда, че бачкат в чужбина на "краставиците". Живуркайте си там по фургоните, купувайте си парцалките за по една лира, вегитирайте си там и си мислете, че ядете нещо повече от боклyк (но пък много) от магазина и не ни мислете. Аз разбирам да сте успели хора за пример, ама да ми преживяваш там и да ми се правиш на успял - бягай!

212

Мяу

преди 3 години

Ако аз се смятам за о,вца, /а аз не се смятам/ няма как другите да си мислят с добро за мен, това ще е добро за тях. Пък колко си се изнесъл си е отделен въпрос.

211

Анонимен

преди 3 години

216, аууу в България останали само "родолюбци", но какви забележете само толерантни послушковци, мазници на властта и наведени та чак прегърбени "патриоти" !?

210

Анонимен

преди 3 години

Мяу не съм аз овцата /защото съм се изнесъл от стадото /, и не съм аз този който е оределил българите за овце, това е световно мнение придобито от историята на последните 30 години и трябва да се примириш с това, защото е доказан факт ! Не може в продължение на 30 г. да се избират все едни и същи комунистически идивиди за уравляващи и да се вайкаме, че нищо не се променя ! това категорично доказва овчата мисъл в българската глава ! Не е обидно защото е истина, колкото и да я отричаме !

209

Анонимен

преди 3 години

Абе в ковид кризата, не е ли крайно време да се забраи гласуването от чужбина. Щом не си в пределите на БГ от 6мес преди изборите, айде мерсим ти и за гласа. Така набързо ще секнат турските гласчета и разните му там други шмекерии. Който е голям родолюбец, щеше д е тук и да е редом с нас. Такива дето си идват по веднъж годишно, няма смисъл от техния глас.

208

Анонимен

преди 3 години

Мяу, аз нямам паспорт, имам само Бг-лична карта, резидент съм на друга държава имам и друга лична карта на държавата в която живея, но нямам друго гражданство, мога да гласувам на избори и на техните и на българските, паспортът е нужен само на тези които искат да излизат извън ЕС ! Резиденция е едно, гражданство е съвсем друго, а в ЕС вече не е нужна и резиденция да имаш, това беше преди сега - НЕ !

207

Мяу

преди 3 години

Анонимен, когато наричаш българите овце си помисли, че ти си първата овца от тях.

206

Мяу

преди 3 години

Анонимен, когато наричаш българите овце си помисли, че ти си първата овца от тях.

205

Анонимен

преди 3 години

Верно не са 2-3 милиона , повече са

204

Мяу

преди 3 години

Има разлика с какъв паспорт си и какво гражданство си. Има българи в чужбина, които имат двойно гражданство. Има, които не са запазили българското си гражданство. Така, че те не биха ходили на избори

203

Анонимен

преди 3 години

206 - ти знаеш ли какво е това "гражданство" как се взима и как се "придобива" ? Много малко са българите които имат двойно гражданство, но те имат право да гласуват на български избори, това ясно ли ти е, а пък тези които имат само едно друго не българско гражданство са единици ! Резиденцията която има всеки българин не е гражданство, но едва ли ти е ясно на теб това ! Както казват хората по света българинът всичко може, всичко знае, но колкото една овца !

202

Карлуково Нюз

преди 3 години

Да, а обитателите на гробищен парк "Орландовци" с право на глас са минимум 250 000.