261

хахахах

преди 3 години

Алоо само в Англия сме 600 000.Много ви е зле сметалото

260

Анонимен

преди 3 години

Да бе. 3 милиона сме по-малко от преброяването през 1989. А някой смята ли децата българчета, родени през последните 30 години в чужбина и повечето от които вече нямат българско самосъзнание. За 30 години са поне още 2 милиона............Добре че го нямат това прочуто "българско" замосъзнание което клати и друса България надлъж и шир!

259

Анонимен

преди 3 години

ще си внесем комунисти от северна кореа.тук вече само комунисти виреят

258

Bg izmet

преди 3 години

ПОЗНАВАМ ЕДНИ ДЕТО ДВЕ И ДВЕ НЕ ЗНАЯТ НО ИМАТ ТРАКТОРИ ЗА МИЛИОНИ РУБЛИ

257

Анонимен

преди 3 години

Аз съм работил в чужбина в няколко държави, и в България съм работил. В ЕС се чувствам като у дома си, няма никаква драма нито за мен нито за семейството ми. Глупците, които вият срещу свободното движение са пропаднали куманисти пред които няма бъдеще, биологична маса със стойност единствено като консуматори.

256

Пондьо

преди 3 години

Да бе. 3 милиона сме по-малко от преброяването през 1989. А някой смята ли децата българчета, родени през последните 30 години в чужбина и повечето от които вече нямат българско самосъзнание. За 30 години са поне още 2 милиона.

255

Константинов е капут

преди 3 години

За последните 20 години в чужбина от двама станахме четирима...

254

Анонимен

преди 3 години

Мхм, само в Чикаго има 200 000 българи

253

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"25 г години съм си давал здравето и животът за България.Работил съм здраво и неоценено."AHAHAAH! Леййййймъъър!Дал си си задравето и живота на някоя мутра, я от БКП, я от ГЕРБ, зза една керлива заплата. Стига с псевдопатриотичните глупости!

252

Мяу

преди 3 години

Никой от вън не ви казва, как да си живеете в Родината. Казват ви го от сараите.

251

Анонимен

преди 3 години

До ПепиПепи - да не бъгларите да живеят на купчинка? Само в Гуадахара бяхме 15000 човека, нашенци.

250

япакченечух

преди 3 години

айде бе ...над 2 милиона избегаха след 90 те некой вече са второ и трето поколение там имам познати от Видин в Канада к+Квебек учиха френски и заминаха, сега имат по 2 3 коли и къщи а децата им (на мойте години 27) вече са с семейства !

249

Йордан Илиев

преди 3 години

Хора спрете се.Защо се делим.Има ли значение къде си.Имали шибанп значение какво работиш.Имали значение,защо си в чужбина или в България.Единственото, което има значение е да сме единни за да може тези които са в чужбина да се завърнат.И аз съм бил в чужбина 3 години, даа живееш по-добре имаш пари за всичко,но пък и има нещо в тебе което не ти дава мира ежеминутно Носталгията.Стига се делим, стига се караме за глупости. Трябва да си признаем, че заслугата за това положение в България е само наша

248

Ами

преди 3 години

Какъв е проблемът да се гласува по имейл ?Контролираният вот е проблемът. В изборната секция отиваш и получаваш от кочана бюлетина, която пускаш в кутията на място и не можеш да я изнесеш от секцията. Някой може да ти плати 50-100 лв да гласуваш за някого, но няма как да те контролира.А на компа или по пощата сяда до теб, гледа как гласуваш и как пращаш вота и тогава плаща.

247

Ами

преди 3 години

Като живеят в чужбина да си гласуват за управлението на държавите, в които са отишли да живеят и да работят, откъде накъде някой отвън ще ми казва как трябва да живея в собствената си Родина??!

246

Мяу

преди 3 години

Поне на 4 години трябва да се извършва преброяването. И то преди избори, а не след това. Това се прави за да могат изборите да бъдат отново фалшифицирани. Но Борисов се занимаваше да брои само протестиращите по митингите и колчетата си. С търсенето на нови хора призна поражението на Герб, въпреки троловете!!!Да гласуваш за тях е все едно да си купиш фабрика на 08.09.44г.

245

Мяу

преди 3 години

До ГогоГрешно тълкуваш изказването ми. Нека се поясня, казвам, че вотът никъде не е таен, още от времето на БКП. Избирателните секции в чужбина са българска територия и нищо няма там различно от избирателните секции в континенталната част от БГ.

244

Емил

преди 3 години

Мойте деца от 20 години са в чужбина,там са се устроили,и си идват в годината веднъж,и си признават ,че защо трябва да гласуват ,след като не взимат никакво участие , вБългария,,работят и си плащат всички данъци и осигуровки в държавата в която са,тук идват за 2 месеца и ходим на почивки..

243

Анонимен

преди 3 години

Waw какво си дал на България,с какво си допринасъл за нейният просперитет? Къв ти си да казваш кой е ренегат и кой може да гласува. 25 г години съм си давал здравето и животът за България.Работил съм здраво и неоценено. От 10 г живея и работя със семейството ми в чужбина ,но не съм престанал да обичам родината си и да помагам,може би много повече от теб който си в България и си се озлобил толкова много.

242

До Waw

преди 3 години

По този въпрос ще се обърнеш към господин Борисов , който изгони милиони мислещи ,несъгласни с тираничното му управление ,обричащо ги на бедност в собствената им страна . И не са ренегати ,а мислещи и борбени хора . Ти на държавна службица ли си или си просто ***?