8

Анонимен

преди 3 години

*** не са само тука. Разни бедни ***, които спират прогреса при справянето с вируса има в цяла Европа. Защо Япония, Тайван, Корея забравиха за вируса? Защото там има дисциплина. А тука ниската обслужваща класа лае как вирус няма, как маските запушват усти и сама си нанася необратими поражения. Сама се затваря в локдаун и сама си страда заради глупостта си. Защото при средната класа засегнатите са в хиляди пъти по-малко.

7

Анонимен

преди 3 години

И тука ще отворят, щото идат избори и ся ще правят теманета на гласоподавателите.

6

Анонимен

преди 3 години

То и тук ще стане така. До пролетта най-много да изчакат хората. После всичко ще отвори, ще работи и ще живее. Писна им да хората да са без пари, да са без работа, да са ограничени - тук няма да ходиш, там няма да ходиш, с приятели не можеш да се виждаш, не можете на гости да си ходите, не може това, не може онова. Ай си**р бе, не можело. Ще видите дали не може. Свободата ще ни отнемат те, щял да ме глоби някой си за нещо си измислено от някой си. Ша *** глоби ама друг път. Ам тръбата в главата?

5

сминдух енд чесън

преди 3 години

Ама разбира се министрите наложили ограниченията в Европа и у нас час по скоро трябва да ни освободят от присъствието си.

4

MaйMyнaтa

преди 3 години

А така деее

3

Летеца Кемиал Трейс

преди 3 години

Браво, но дано за път към Джерманито не ме отклонят пак над Чешко

2

Анонимен

преди 3 години

Чакай отварям си една бира аре наздраве

1

Анонимен

преди 3 години

Браво! И чехите след италианците се събудиха!Световната мафия трябва да се изтика в някой ъгъл, че много нагли станаха в ограбването на човешки права.