241

православен патриот

преди 3 години

А тука режима на банкянския диктатор много по брутално смаза демократичните протести срещу него !!!! А във ФАЩ направо се изтрепаха ...Русия е велика и могъща и винаги ще си остане такава !¡!!! Слава на Русия !! Слава на Владимир !!!!

240

ъъъ

преди 3 години

Нинова нали беше все на страната на онеправданите, на борещите се срещу системата. Сега пък изведнъж - "ми тя системата в Русия ще си реши" ХАХАХА Като палачинки се въртят, както им изнася...

239

Анонимен

преди 3 години

До дедо ТашункоГоре долу колкото протестирахте 100 дена срещу бойко :)))

238

дедо Ташунко

преди 3 години

Протестиралите в подкрепа на Навални са около 0,0002% от руското население. Това е статистиката. Все едно стотина човека в България да протестират срещу правителството. Не коментирам повече.

237

Анонимен

преди 3 години

А до вчера твърдяха, че протестирали около 1000 човека. На 1000 протестиращи, 3500 арестувани не е зле...

236

Паметлив

преди 3 години

Бря....!!!? Комунистите преди мн. години скачаха за арестуването на Анжела Дейвис в САЩ, а също и за свободата нА Микис Теодоракис в Гърция ...Та сега Путинците правят същото в Русия. Егати свободата. За едни може, а за др. не може. Така де ....,,Стани да седна аз и да управлявам....."

235

Анонимен

преди 3 години

Тази цветна революция се характеризира или се различава от предишните с туй,че се разпространява сред непълнолетните или както казват специалистите за наркотиците,що и други разпространения като вируса Ковид дори пада възрастта сред потърпевшите от заразата,което е обяснимо като няма вече от едните туй напада като зла зараза останалите поколения,които остават както при кражбите щом няма от едните крадците крадат от следващите,като възрастта и сред тях пада за подвеждане как на своите връстници.

234

Анонимен

преди 3 години

И няма нито един убит? А в Капитолия убиха 5 човека.

233

Анонимен

преди 3 години

Тиквата арестува над 100 души на 2 септември, да не говорим колко преби и обгази.

232

Иля Муромец

преди 3 години

Eksperti да направят веднага анализи за ползване на обемно обсебващо мобилно приложение.Подобно бе задействано срещу Беларусия след показни реклами с участието на зомбируеми униформени и наркотизирани протестиращи/ първите дни протестиращите бяха няколко десетки нарочно наркотизирани.

231

Волтер

преди 3 години

Миналата година в Америка арестуваха 10 000 души по време на протестите срещу полицейското насилие през месец май.. Това си е рекорд.

230

Гвоздинка

преди 3 години

В Москва е пълно с грузинци казахи узбеки украинци белорусци дажи ор балтииските има ако беше зле щяха ли да ходят на тълпи там?

229

Анонимен

преди 3 години

Споко бе ще им ударят по една шпага и ще ги пуснат, тъкмо ще са ваксиниран. И не са 3500 а 2450 това го казва телевизията на опозицията,, Дожд'' '

228

Анонимен

преди 3 години

Децата на Навални, макар и призовани не са се явили на митингите.почемуща? что они неего био-дечърлигоф явяляются. альо. на ваз ти се говорются бе. отфърчащ потомуще агет захмечал в бутилочке ешчо одил литих, Витаминчил еЛьъъъ находится бе альо,

227

Анонимен

преди 3 години

Ама племето верни е много п ро с то, арестува ли някакви щото се струпали на тълпи. Е, И? Има пандемия и подобни събирания са забранени. Що не ревахте като по същия начин в Австрия арестуваха 600 души? Що се радвате и казахте че и тук трябва да стане така когато гледате по новините как в Индия ги биеха по задниците с бамбукови пръчки щото са без маски? Тия дни пък някакви чужди туристи ги караха да правят по 50 лицеви на улицата. Те що не реваха че им нарушават правата?

226

Гвоздинка

преди 3 години

Защо нямло желаещи от германия ли?Ми от де да знам явно са т.пи.Което се потвърждава и от факта че не могат да намерят заместник на тетка Меркел повече от 20 години.

225

Анонимен

преди 3 години

Навалниците трябвя да бъдат разпръснати и парче по парче да им се прекъсне достъпа до фондове.

224

джаки

преди 3 години

До Гвоздинка Поздравления, разказваш страхотни вицове. За протокола, тези хора, които демонстрират срещу кремълския режим, не искат да ходят в Абу Даби, а искат нормален живот в родината си. А иначе, най-голямата страна в света с най-много природни богатства е далеч от стандарта на живот на малки страни като съседната Финландия например. И защо няма желаещи от Германия, Швейцария, Англия, Австрия, Канада, САЩ, заПутили се към Русия, а в самите тези страни има хиляди руски емигранти. Наздраве

223

ЗАКОНОМЕРНО

преди 3 години

. . . има над 3450 арестувани след многохилядните протести в Русия. Според тях такива масови арести са категоричен рекорд, съобщава БНТ. . . . ДОЛНА КОМУНИСТИЧЕСКА РАБОТА !

222

Гвоздинка

преди 3 години

Ми ходи в Абу Даби да те напъват ако си лека жена без образование и други способности да си изкара парите освен с разтварянето на крака бегай бърже в Абу Даби и в Дабу Аби.Путин спря войната в Чечения и Дагестан в която бяха изпращани млади мъже на смърт повиши стандарта на живот на руснаците и укрепи държавата като намали вътрешното напрежение.