40

Анонимен

преди 3 години

До ГосТ"Имперско самочувствие имат воините ... "Хахахаха. Ти си въздух под налягане, МОЙ! Руснаците - "войни". ХАХАХАХАХАХАХАХАААА

39

Анонимен

преди 3 години

До До ДнесТе понеже са по-умни, затова тънат в мизерия .... Нека позная, за това пак някой друг е виновен, само не и те .... Нещо като българските неграмотни, мързеливи русофили, които мизерстват, но "демокрацията" им е виновна.

38

ГосТ

преди 3 години

Имперско самочуствие имат воините. наемниците говорят за ползи.

37

До Днес

преди 3 години

Не сте написали, че жената на Навални е пръднала преди да получи указанията от дълбоката държава как да стане така властите да я приберат. Но разбрали грешката си, те незабавно я освободиха. Абе изобщо, дава ли си някой сметка, че братушките са по-умни от останалите.....

36

prophet

преди 3 години

добре казано, съдбата на предателя Навал-ни ще е като съдбата на нечестивеца Навал от Библията...както казал навремето свети Йоан Кронштадски на распутин - гледай по фамилията ще ти бъде живота....

35

ГосТ

преди 3 години

Ти съпругата или съпруга си ве мой ? В тези топли отношения. Хахаха

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25 А ти можеш ли да назовеш някоя нормална демократична страна , която ще остави протестиращи хора да превземат парламента им ?Къде може да се случи това ?Някакъв пример из демокрациите по света ?

33

Анонимен

преди 3 години

До журна лята Нас повече ни интересува какво стана със съпругата на АЛЕКСЕЙ Навални!Защото Ние Сергей Навални не го знаем ,още по-малко съпругата му.

32

Кой?

преди 3 години

Сергей или Алексей? Навални. В Стария завет Навал отказва помощ на цар Давид. И какво се случва след това е описано. Ние сме в Новия, дано тук съдбата му е по-добра.

31

Анонимен

преди 3 години

Хаха. Навални, предвиждайки следващия ход на Страхливеца в Кремъл, е заявил, че няма никакво намерение да се самоубива в затвора.Знае на какво е способен плешивия КГБ ботокс!

30

Анонимен

преди 3 години

Де да бяха вкарали в затвора Костов.Ама не,демокрация,съдебна независимост...Тинтири минтири и крадеца е на свобода.Това е демокрацията всъщност,престъпниците тормозят обществото без да бъдат осъдени.

29

Анонимен

преди 3 години

До ГосТИмперски и "харесват ни" са две несъвместими неща, а реалността (бил съм много пъти в Русия и съм срещал още много руснаци другаде) показва, че си нямаш и на идея: те са абсолютно надменни, безскрупулни са и нямат мяра, за разлика от западняците, които са възпитани,сдържани и благонадеждни:не се изхвърлят да ти се правят на приятели, но ако видят,че си сериозен, винаги можете да разчитате един на друг,включително и със значителна помощ в най-различни посоки,при това напълно безвъзмездна

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Аз споделям вашето мнение, но по съвсем друга причина.Едва ли иска някой да минава покрай стената, където е положен балсамиран най-великият сифилистик на планетата!

27

Слава Україні БРАТЯ

преди 3 години

Героi не вмiрають!

26

Няма проблеми

преди 3 години

както е казал сталин:Няма човек , няма проблем.Лилипута ще арестува всички, които не са на неговото мнение.Демокрацията във Феодална путинова Русия е със 100 години назад.

25

Джонсън

преди 3 години

До Анонимен САЩ , ЕС да махнат визите за Русия и тя ще се изпразни на часа. Няма да остане руснак в Русия особена рускините. За какво са им тези въоръжавания , санкции

24

Анонимен

преди 3 години

Когато като в братската САЩ протестиращите влязат в Кремъл, започнат да трошат и да изнасят лаптопитогава сравнявай.В Русия не само че няма да могат да отворят външната врата на Кремъл докато са живи,дори да се приближат на 10 метра от Клемъл няма да успеятне дай си боже да влядзат.Айде без комунистическо-фашистки манипулации.

23

Обективно

преди 3 години

НАЙ- ГЛУПАВОТО НЕЩО НА СВЕТА БЕШЕ ДА ВКАРАТЕ НАВАЛНИ В АРЕСТА, ЗАЩОТО НЕ СЕ ПОДПИСВАЛ, ДОКАТО БИЛ В БЕЗСЪЗНАНИЕ И НА ЛЕЧЕНИЕ ИЗВЪН РУСИЯ С РАЗРЕШЕНИЕТО НА ПУТИН. КУ КУВЦИ.

22

Голем страх

преди 3 години

Жужето от Кремъл се е наакало от страх от Навални.След неуспешния опит в самолета , планира да го самоубие.

21

Анонимен

преди 3 години

Ама това е някакъв цирк.Да не са Тръмписти тия хора,виждам пак познатите рога от снимката.