9

Анонимен

преди 3 години

Това, което искат да направят, вече го постигат. Страх, репресии, фалити и обедняване. Пропагандата е безумна, особено опасна за хора, които работят отвкъщи, особено опасна за лабилните и за онези с паник атаките. Важното е да се продават ваксини, да се продават най-новите маски с еди какъв си стандарт и ти, смъртен човеко, да си едно нищо, да си една единица, трепераща от страх, но вкъщи, не на улицата и не в общността. Така лесно ще те въртим, че и права няма да имаш. Трябва да се вдигаме!

8

Активист на БСП

преди 3 години

Най-смъртоносен е вирусът от Банкя !!! Факт !

7

българин

преди 3 години

До: Бобчо (номер 6)Абсолютно си прав!!!И ние не ручаме доматите с колците!!!

6

Вуте

преди 3 години

- Пешооо! Верно ли е, че от наш'то село Евлоги спечелил лека кола "Москвич" от държавната лотария?- Не е Евлоги. Генади е. И не е от наш'то село, а от съседното. И не е "Москвич", а "Волга". И не я спечели, ами го прегази!!!Та така и сега. Не е нов щам, а нов вариант на стария. И не е по-смъртоносен, най-вероятно е по-безобиден. Никой явно не знае, защото не се рекламира, че предишният щам - SARS-CoV-2 е 10 пъти по-смъртоносен! Но през 2003 г. никой не беше чул за него, нали?

5

Бобчо

преди 3 години

Медиите са станали пропагандни машини на пандемия, ваксини, избори, протести срещу тиранията и подобни. Всичко това води до турбо материализъм. Постеппенно ядрените оръжия ще избледнеят пред "новите щамове." Просто си помислете какво могат да направят кукловодите със едно уплашено население.

4

Анонимен

преди 3 години

Ако трябва да освободим място ни избийте с бомби набързо!По-малко мъчително ще е.

3

Ямболски цървул

преди 3 години

Днес бяхте публикували,че не е по- смъртоносен,а е по- заразен! А сега - обратното!Хахахаха.......Отидете да се прегледате в психиатрията!

2

Анонимен

преди 3 години

Яко ни пържите мозъците!Или поне се опитвате.

1

hahahahahha

преди 3 години

Тръмп-2 : Имам данни, че вируса е много, много смъртоносен. Ще умрат много, много хора. Откъде е разбрал, какво му подкрепя думите - няма нищо насреща. Тъмната страна на политиците и властта в сянка тепърва започва да изплува покрай локдауните и доброволното робуване на народите из света.Отслабеното поколение, което живее онлайн в социалните мрежи, порно сайтовете и компютърните игри ще е най-лесното модерно масово робско съсловие.