29

Анонимен

преди 3 години

Аз си харесвам стария щам.Новия не го искам.

28

Дедо

преди 3 години

Знаете ли защо бил по-смъртоносен:Ако бил по-заразен, повече хора биха се заразили, толкова повече ще влезнат в болница - следователно повече ще ли да умратНекадърниците намриха виновния...

27

Анонимен

преди 3 години

Новата Баба Яга не е по-интересна от старата.Измислете нов герой или нов сюжет, че на тия даже болните хипохондрици вече не им се плашат.

26

нали така

преди 3 години

пак ли плашите гаргите, мисля, че скоро някой ще ви осъди за всяване на страх, паника, стрес и изглежда няма да имате пари и за журналисти

25

Анонимен

преди 3 години

Вчера писахте че не бил по-смъртоносен. Днес ишете друго, утре ще измислите трето. Важното е всеки ден, отвсякъде да се бълва корона,корона,корона... страх да има. И паника да има, стрес да има, да се бесят и да скачат от терасите хората да има. А вие всички, дето го правите това - и на вас кат ви дойде времето, ще платите с душата си.

24

мдаа

преди 3 години

Айде чупка с тоя ваш коронавирус и супергероите му смъртоносни щамове. Дигайте си чуковете и престанете с тези бостански плашила. Само тази година във входа ми умряха 5 човека, ама познайте-не от коронавирус, а щото не си лекуваха основните заболявания от страх, че ако отидат в болница ще пипнат коронавирус.

23

Анонимен

преди 3 години

Да баха забранили за 1 месец движението на хора от една страна в друга, какво е това спиране на работа за година, локално и дрън, дрън. Емигрантите кой ги знае какви вируси носят, но баба Меркурий ги канеше да се заселват в Европа за да съсипват живота на европейците. Природата е непобедима.

22

Ъ

преди 3 години

До анонимен 25:Кой? Тия *** да разберат нещо? Чак пък "път" да видят и то духовен?Хаха, никога няма да стане това! Блажени сте вярващите.:)

21

?

преди 3 години

Да благодарим на корупцията и нашия министър че у нас ваксини има най-малко.По умрели пък на глава от населението сме напред.Евала.

20

Анонимен

преди 3 години

Казва Христос:"Да не се смущава сърцето ви!" И аз казвам: Не се смущавайте! В света ще станат чудни неща. (Из беседа на Учителя) .. Ако съвремените народи не се откажат от своята алчност,ако не разрешат правилно мъчнотиите и противоречията на своя народ и не изпълняват Волята Божия,те ще минат през големи изпитания и страдания.Сега небето стяга всички народи и тези събития,ще причинят колективно събуждане на хората,а не само единично.И тогава народите ще разберат,че едничкият път е духовният!

19

da

преди 3 години

всеки си носи ,..

18

noFreeman

преди 3 години

то няма доказателства че вирусчето съществува те...

17

Анонимен

преди 3 години

Ами то числата ясно показват какъв е резултата от новия вирус и дали смъртността е по-голяма.Сега във Великобритания умират по 1200-1300 човека средно на ден, а когато починалите са се заразили преди10 до 40 дни, новозаразените бяха между 35000 и 57000 средно на ден.*Средно на ден е за седем последователни дни.

16

Анонимен

преди 3 години

веганчо тролски, пий си хранителните добавки и хапчетата с витамини, да се закрепиш още някоя друга година, преди тялото ти да абдикира от тоя античовешки режим. Утре вземи да си направиш за закуска едно кюфте от почти-месо, или едни не-точно-яйца, нали е пълно със заместители на истинска храна, да си прилъгвате поне малко съзнанието, че ядете нещо вкусно.

15

Веган

преди 3 години

Мислете му вие,които се тъпчете с м..pшa и тя загнива във вас и ви разболява!

14

Веган

преди 3 години

Мислете му вие,които се тъпчете с *** и тя изгнива във вас и ви разболява!

13

Анонимен

преди 3 години

"МДАА", ако това е вярно, това е най-добрата новина от година насам! А ако може и кораба с тия ваксини да потъне, и да се оттърват и американците... Че иначе след някой друг месец, пак ще доплеват насам, като ги върнат отвъд океана - понеже вече останаха много малко тревопасни, склонни на БОЦ

12

Мдаа

преди 3 години

Само да ви кажа че ваксините във Европа официално са спрени!! Всичко отива за Щатите !!Нали ревахте !!Са да видим на кой бог ще се молите!!!

11

Бай Ганю

преди 3 години

Живея в Англия и всички мои познати и роднини го изкарахме на крак този нов щам. Много бързо се заразяваш ни много по леко минава. За два дни си готов. Може малко температура или кашлица които минаеат бързо. Даже бнякои изибщи не се занимават да се тестват ами се изилират за няколко днидокато мине и толкова Британското правителство лъже щито изтърва нещата и си търси оправдание за некадърното управление на кризата от самото начало. Освен това плаши хората за да ги принуди да се ваксинират.

10

До6

преди 3 години

Абе те ще направят ама може и на някой като Ким да не му издържат нервите и току виж е решил да Остъкли светът!