16

Анонимен

преди 3 години

*** е, като кoн с капаци...В Европа ги затварят с вечерен час, а той, като тaпиp не осъзнава, че, ако се отпуснат тия мижави мерки и тук след месец ще трябва да стане същото...

15

Перко

преди 3 години

Купих си някои уреди и нямам никакво намерение повече да се върна във фитнеса. Добавки и инструктори не ползвам. Занимавам се за удоволствие и раздвижване

14

Анонимен

преди 3 години

Номер 8, а да отидеш на фитнес няма да забравиш или да те домързи, а? Все едно не можеш да си направиш разнообразни серии на собствена тяга вкъщи или да врътнеш кросче в парка/квартала, та ти трябва фитнес. Фитнесът е ненужна лиготия, но им подкрепям протеста на хората - не може държавата да им се гаври така с прехраната.

13

До Аа

преди 3 години

И какво работиш от "вкъщи"?Копаеш ли..сееш ли..животни ли отглеждаш..с какво си полезен за земята?Освен да правиш купчини безполезни фека или които после се изливат в реката да тровят нас работещите работа,не виждам нещо полезно в тебе теоретик философ-поете))

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Не могат да глобят и да запечатат насилствено всички."Хайде на бас? Много ще се изкефя на глобени австралопитеци-ресторантьори и фитнесджии. Колкото повече ги глобят и колкото повече реват - толкова по-добре.

11

Анонимен

преди 3 години

Този протест може да има само една нормална и ефикасна форма - всички едновременно отварят напук на мерките. Не могат да глобят и да запечатат насилствено всички. Стига сте подскачали по площадите с разни кухи лозунги. Трябват реални действия.

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"ами и тия хора семейства хранят...."А по-добре ще е да не хранят. На австралопитеците принципно трябва да им е забранено да се размножават.

9

Анонимен

преди 3 години

ами и тия хора семейства хранят....

8

Ааааа

преди 3 години

От март месец работя от вкъщи. Ходя на фитнес защото работата ми изисква седене пред компютър 8+ часа. Цялото тяло вече боли от обездвижване. Белият ми дроб е вече се усеща по различен начин. Гадно е! Фитнесът не е прищявка, а необходимост. Сега някой ще попита що не тренираш у вас. Отговорът е ***: много трудно се сещаш дори да обядваш, камоли да тренираш. Сутринта сядам пред машината и се сещам да стана след 19 часа. Преди някой да започне да ръси умнотии се замислете, че има и други гледни

7

Хахах

преди 3 години

Че как бе, как ще си намерят работа като нищо не става от тях, хахаха! Виж ги!

6

Анонимен

преди 3 години

Иакам си фитнеса!!И дискотеките!!

5

Мангъра

преди 3 години

Отваряйте дискотеките и фитнесите, че като се напълнят ковид отделенията, ще вдигнат бонусите за първа линия!

4

Анонимен

преди 3 години

Който не е от шайката, няма право да живее!

3

шмatka

преди 3 години

За какво протестирате нали видяхте че никой не иска да ви чуе? Затова отваряйте всичко и хич да не ви пука ! Тези крадци и лъжци няма кака да глобят целия народ и държава!

2

Анонимен

преди 3 години

В дискотеките в Перник,входа се поема от здравната каса!!

1

Шварценегъра

преди 3 години

Бъди мъж!По добре да умреш от коронаворус млад и с напомпани мускули отколкото хилав на голяма възраст!