22

До 17

преди 3 месеца

Не сме Европа, Русия, САЩ, Бразилия.... България сме и с население колкото половин Истанбул! Пикът на короната премина тук ноември-декември и много хора го изкарахме, вероятно половината население! В момента каквито и стъкмистики да правят, не могат и 1/10 на бройки заразени дневно на м. ноември да докарат! Тъпите им "мерки" в цял свят си е пълно безумие и тотална диктатура!

21

Анонимен

преди 3 месеца

Това е единственият начин да сложим край на цирка. Да се обединим и да изметем пандемиците.
Не позволявайте да прилагат принципа разделяй и владей.
Троловете затова са тук, да настройват хората един срещу друг.

20

Анонимен

преди 3 месеца

12, айде на бас ве, злобен. Как точно ще глобят едно затворено/фалирало заведение? Единствено сама се глобява държавата с всички пропуснати бъдещи данъци и такси, които няма да прибере. А едно заведение може да си работи преспокойно и в сивия сектор. Баш са ми пръднали са ми на х. с техните мерки и заплахи

19

Тошко

преди 3 месеца

Едно 60% от младите в България висят по цял ден в кафенета, фитнеси и кръчми. Гадно е да гледаш мъже между 18 и 40+ да *** кафета по цял ден. Работа има. Материала ни е зле. Мързеливи, не знаят и един чужд език и прибират къси пари от изнемогващите им родители. Бармани, охрани, наргилета, барабани. Това ни е държавата. И нито Бойко нито папата им е виновен на тия търтеи.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Едно време само във фитнеси е киснел дядо ви. Ай... стига вече простотии! Хората нямат представа от приоритети.

17

До 12

преди 3 месеца

На бас, че си саможив асоциален т.луп, с физика на мекотело, без приятели, който и без корона никъде не ходи, камо ли да спортува или да се весели в заведение....

16

Анонимен

преди 3 месеца

Ганьо е, като кoн с капаци...

В Европа ги затварят с вечерен час, а той, като тaпиp не осъзнава, че, ако се отпуснат тия мижави мерки и тук след месец ще трябва да стане същото...

15

Перко

преди 3 месеца

Купих си някои уреди и нямам никакво намерение повече да се върна във фитнеса. Добавки и инструктори не ползвам. Занимавам се за удоволствие и раздвижване

14

Анонимен

преди 3 месеца

Номер 8, а да отидеш на фитнес няма да забравиш или да те домързи, а? Все едно не можеш да си направиш разнообразни серии на собствена тяга вкъщи или да врътнеш кросче в парка/квартала, та ти трябва фитнес. Фитнесът е ненужна лиготия, но им подкрепям протеста на хората - не може държавата да им се гаври така с прехраната.

13

До Аа

преди 3 месеца

И какво работиш от "вкъщи"?Копаеш ли..сееш ли..животни ли отглеждаш..с какво си полезен за земята?Освен да правиш купчини безполезни фека или които после се изливат в реката да тровят нас работещите работа,не виждам нещо полезно в тебе теоретик философ-поете))

12

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен

"Не могат да глобят и да запечатат насилствено всички."

Хайде на бас? Много ще се изкефя на глобени австралопитеци-ресторантьори и фитнесджии. Колкото повече ги глобят и колкото повече реват - толкова по-добре.

11

Анонимен

преди 3 месеца

Този протест може да има само една нормална и ефикасна форма - всички едновременно отварят напук на мерките. Не могат да глобят и да запечатат насилствено всички. Стига сте подскачали по площадите с разни кухи лозунги. Трябват реални действия.

10

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен

"ами и тия хора семейства хранят...."

А по-добре ще е да не хранят. На австралопитеците принципно трябва да им е забранено да се размножават.

9

Анонимен

преди 3 месеца

ами и тия хора семейства хранят....

8

Ааааа

преди 3 месеца

От март месец работя от вкъщи. Ходя на фитнес защото работата ми изисква седене пред компютър 8+ часа. Цялото тяло вече боли от обездвижване. Белият ми дроб е вече се усеща по различен начин. Гадно е! Фитнесът не е прищявка, а необходимост. Сега някой ще попита що не тренираш у вас. Отговорът е ***: много трудно се сещаш дори да обядваш, камоли да тренираш. Сутринта сядам пред машината и се сещам да стана след 19 часа.
Преди някой да започне да ръси умнотии се замислете, че има и други гледни

7

Хахах

преди 3 месеца

Че как бе, как ще си намерят работа като нищо не става от тях, хахаха!
Виж ги!

6

Анонимен

преди 3 месеца

Иакам си фитнеса!!
И дискотеките!!

5

Мангъра

преди 3 месеца

Отваряйте дискотеките и фитнесите, че като се напълнят ковид отделенията, ще вдигнат бонусите за първа линия!

4

Анонимен

преди 3 месеца

Който не е от шайката, няма право да живее!

3

шмatka

преди 3 месеца

За какво протестирате нали видяхте че никой не иска да ви чуе? Затова отваряйте всичко и хич да не ви пука ! Тези крадци и лъжци няма кака да глобят целия народ и държава!