329

полковник Колев

преди 3 години

Какво е тогава, ако не е вътрешен проблем? Слепи и късогледи - на всяка манджа миродия...

328

Анонимен

преди 3 години

Тая никаквица назначава *** за почетен консул на Корея, мъжът и строи хотел-подпорна стена, взела акъл да тъси! Затвор и конфискация за герберастите!

327

ВРАЧАНИН

преди 3 години

Какъв Навални какви пет лева Тиквун се *** с цяла България ! То са джипове то са хеликоптери !СРАМ ГОЛЯМ СРАМ1!

326

почти въпрос

преди 3 години

Браво на импексовица,намери точното обяснение!Ейии,сигурно на зеленочорапестия шифиор на самолет най-после му падна кръвното!Голям зор му даде бат Бойко!

325

Анонимен

преди 3 години

Какво право в Съветска Русия бе комунистчета?Бегом да марширувате на Червения площад!!!

324

Истината

преди 3 години

До БесовеДостоевски за руснаците "Народ, който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечението .

323

Щерю

преди 3 години

До Анонимен 359Гледай в ю-туб - 1. "Римское право: вы мертвы до тех пор, пока не заявите, что вы живы." 2. "ФИЛЬМ. Великая тайна порабощения человечества: мы все мертвы, пока не заявим обратного!" 3. "12. Кому вс же принадлежат активы и авуары Союза ССР" 4. "Что такое Трасты." и др.

322

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 357"И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския  човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите."

321

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 357ЯВно Достоевски ев грешка. ОСОБЕНО по него време Запада е бил доста по-религиозен от пРосия, където да си религиозен означава да извършваш някакви движени и действия, а не да имаш морал. Всъшност това е доста добре описано в следния пасаж::::

320

Анонимен

преди 3 години

До ЩерюВръщай се в първи клас, опитите за размишления не са за теб, да не говорим за катастрофалните ти познания по Римско право.

319

Анонимен

преди 3 години

Ей тука вече не може да се сбърка кой- кой е?!ЕС или Евразия!Бързо ще ги познаете!

318

Анонимен

преди 3 години

Е Достоески комунист ли е?Нима не позна,че запада всъщност е сатанистки атеистичен свят ,а демокрацията и социализма ,които проповядват са политическия му режим.Кое те смущава?

317

Щерю

преди 3 години

Според Римското право, което се ползва, но не се разяснява на хората, нас изобщо не ни броят за Личност, Свободен Човек, а за "гражданин" или "физическо лице". Ние си мислим, че живеем свободни, но това не е така! Абсолютно неосъзнати сме относно юридическите термини и трактовки, и ако не сме се заявили, пред нотариус като - Личност, Свободен Човек, - юридически сме собственост на Държавата, т.е. никои и нищо! Кашони някакви...

316

Анонимен

преди 3 години

До РеконтраМоже, но не съвсем.:)))))))

315

Реконтра

преди 3 години

Русия настоя преставителсвото на САЩ да спре да се меси във вътрешните и работи и предупреди че и те също могат да почнат а да публикуват данни със маршрутите на протести и барикади във САЩ за да направляват тълпите.

314

Анонимен

преди 3 години

До Така еНие сме се оправили по-добре от руснаците, тъй че несвързаните ти бръщолевения нямат никакъв смисъл.

313

Така е

преди 3 години

Там ще се оправят ами у нас беднотия и скапана демокрация. Живеем на тотална разруха.И много хайлази искат пари без да работят .

312

Анонимен

преди 3 години

До БесовеТочно комунисти да обясняват за вяра в бог е някакъв върховен цинизъм.

311

Бесове

преди 3 години

Достоевски беше прав за Запада.Там всичко работи в полза на атеизма и отричането на Бог.Затова мразят и Русия и се страхуват от нея.Навират ни своите си политически модели и нашите папагали ги разпространяват по всякакъв начин.В България т нар грамотни и успели хора са просто слуги на Сатаната.

310

Анонимен

преди 3 години

Навалката се преева много яко с това връщане в Русия, сега нанайси Немачка, нанайси интервюта, в които да се прави на велик мислител и непокис пред опасностите.... сега ще му свият сърмите по руски и ще го превъзпитат да не си оплита много, много езика по жиците в висок волтаж