369

Анонимен

преди 3 години

До МишоМишо къде са безследно изчезналите 116 души в Беларус? Защо няма разследване? Сигурен съм че от 3000 арестувани днес поне 30 души ще изчезнат безследно с една единствена цел да се всява страх сред хората за да не протестират.

368

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 305Абсолютно вярно - не само че Левски НЕ е бил русофил, ами и никак не е вярвал на Русия. Ама полуграмотните "патриоти" дето са го превърнали в безсъдържателна икона откъде да ти знаят такива неща. Дай им само патриотарски лозунги да вдигат.

367

Мишо

преди 3 години

До Маргарита - ми вземи си го за вкъщи тогава като толкова го харесваш. Русия ще се оправи и без него. Бих казал даже доста по-добре!

366

Маргарита

преди 3 години

Уважаеми граждани на България! Аз съм от Русия и искам да кажа, че Путин също манипулира и сплашва Европа, както Хитлер преди 80 години. Путин е престъпник, който използва забранено химическо оръжие, за да унищожи опонентите си. Той е виновен за войната с Украйна, армията му свали мирен самолет с граждани на Холандия, Австралия и други страни. Европа трябва да покаже сила на Путин, в противен случай той ще продължи войни и убийства.

365

Анонимен

преди 3 години

До РайнаАми Райне, ако можеш да мислиш, ще се сетиш, че "българските интереси и добрини" са пряко зависими от тази кауза и други като нея. Ама късогледите еснафи как да стигнете до такива прозрения?

364

Мишо

преди 3 години

Захариева, хора бяха убити, НЕВИННИ ХОРА при така наречения щурм на Капитолията!Къде е протестната ви нота, къде е възмущението, къде е нотата осъждащата престъпното беззаконие в САЩ. Къде са правозащитниците, които трябва разследват смъртта на хората загинали от полицейско насилие в САЩ?

363

Маргарита

преди 3 години

Навальный был осужден незаконно. Европейский суд по правам человека полностью оправдал его. И Россия за это выплатила Навальному компенсацию. Он не виновен.

362

Анонимен

преди 3 години

Не ,че подкрепям Путин ,но Захариева доста се изхвърля ,все пак е дипломат и трябва да си мери думите.ОСЪЖДАЛА арестите!На колко години ги осъди ,присъдата ефективна ли е,или условна?Можеше да каже възмутени сме ,не одобряваме и тям подобни.България е малка незначителна държава ,да не се правим на много силни!

361

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 258Защото не мисли като вас, мишоци, само за собствената си кожа. Иска да служи на родината си срещу самозабравилия се крадлив феодал с дръпнатите очи. Ама това такива каот теб не могат да го разберат, дето мислят само за чалга, кльопане и пиячка.

360

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 241"Русия измести Германия от мястото и на пета световна икономика."Ъ? И кога стана това? В пиянските ти сънища ли?

359

Мишо

преди 3 години

Захариева и Ангелкова пият кафе едната казва на другата "Това лято ще докарам туристи от САЩ и Южна Корея по нашето Черноморие и ще напълним СПА курортите", а другата казва "Да..., вярно, страхотна идея! Руснаци не са ни нужни, ей ся ще им наложа некви санкции"Това е да живееш в страната на Светилата - слънцето Борисов и неговите малки слънчица! Ура, да живее Бойко-България страната дала на Доган всичко дори и собствен плаж, море, заводи, тецове, пари и власт! Е, естествено за малка комисионна.

358

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 198А още по-никой - в икономиката на Русия. Такава няма.

357

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 191Много си заблуден, драги. Не капитализмът, а безогледното грабене от предрешените комунисти докара разрухата. Такива ненаситни нагли алчни човечета като другаря Путин.

356

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 181Ха-ха-ха! Руският просяк - най-богат в света! Тези числа Путин ли ти ги съобщи? Е няма как да не са верни тогава - всичко казано от него е чиста истина.

355

ГосТ

преди 3 години

слугинажа се е мобилизирал да обсъжда Русия и то от позицията на по силни и с по висок стандарт. Хахаха хахахаха Къде е Москва, къде е София и офиса на козяк Хахаха хахахаха

354

мислете върху тях

преди 3 години

Живеем за нищо,умираме за нещо,има логика в тези думи

353

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 165На кои руснаци се е вдигнал стандартът, моля? На законното и незаконното му семейство и бивши съученици и съразбойници, с наглото ограбване на страната? А това че в провинциите има села, където нямат електричество и никщога не са имали? Дано и на теб така да ти се вдигне стандартът.

352

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтДа - щото тия язовири соцбригадирите са ги строили - как да не рухнат? България беше загробена от мракобесническата комунистическа власт! Няма излизане от тази дупка.

351

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 82Какъв мечок, бе? Умопобъркан азиатски негодник!https://youtube/watch?v=ipAnwilMncIКойто не е наясно, да гледа за какво става дума и какво значи корупция и наглост

350

пенсионер

преди 3 години

Нинова върнете ми парите за "помощите" за Никарагуа, за Алиенде за Патрис Лумумба те са вътрешен проблем.