389

Анонимен

преди 3 години

Червените *** и руски петоколонници се гърчат и не смеят да кажат нищо срещу господаря си, че зер ще играе нагайката....Ха ха ха

388

Българин

преди 3 години

До петолъчник 421Да се чете , че комунистите ни лишиха от собственост, въведоха жителството, което е модерна форма на крепостничество, колхозниците ни караха да продаваме продукцията си под себестойността си на СССР, имаше опашки за всичко, включително за хляб, опасаха границите с телени мрежи, въведоха открит лист за пътуване до пограничните райони, забраниха ни да пътуваме в чужбина...Въобще прелест!

387

Българин

преди 3 години

До петолъчник 426Алоу, ушанката, та казваш, че предците ти са били капиталисти, а комунистите са изчистили дървениците?Я ми кажи, как така си още жив?И как така в държавите, където не е имало комунизъм, са се справили с дървениците без помощта на комунистите?

386

Анонимен

преди 3 години

'' Над 2500 души са задържани при протестите в Русия '' ..................... а Резидента мълчи ли мълчи като комунист на разпит ... за другарката Нинова е просто 'вътрешен проблем' тука БСП при приближения и резидент доказаха, че не са мръднали на милиметър от комунистическо-съветското мислене, че подкрепата за протестите в България са били просто политическа игра продиктувана от личен интерес

385

Мастер

преди 3 години

До МаргаритаТы, дурочка, ни в коем случае ни русская! Ты просто элементарный провокатор! Никакой русский не станет хаят так по своей Родине!

384

избирател

преди 3 години

Аз много харесвам Захариева. За мен тя е може би най-зрелият политик в България. На президентските избори бих гласувал за нея.

383

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 423Хайде да не се обиждаме на прарадители! Щото ще ти *** прародителите! Чели Ницше! Там им е грешката! Може би и Кафка? Дядо ми и баба ми са следвали в Германия. Прадядо ми е имал автомобил с американец шофьор, когато Фердо Бисексуалният се е возил на ландо! А сифилисът е ерадикиран в БГ след 9.IX.1944 и познавам големия лекар, извършил това. Дървеници имаше в пътническите вагони! Всичко това при комунистите го изчистиха. Не успяха с фашистите, много малко от тях изпищяха!

382

Руски мааши

преди 3 години

Поредната покупка на Путин от България след Болен Сидеров, *** Нинова е и льотчика президент...Какво се чудите на глупостите на Радеф. Да е жив и здрав ген. Решетников, добра работа е свършил.

381

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 418Информационно затъмнение има в главата ти! Бил съм на големи разстояния от Москва. Как живеят ли? В дачных поселков живут многие. Навсякъде ловят десетки ТВ програми. Аз тук сравнявам нашите муньовци-послушковци с Канал 1, Россия 24, Планета и още 5. И какво - Хекимян срещу Н.Михолков!Бил съм там, за разлика от теб.

380

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМощно селско стопанство ли? Че по времето на Тошо беше съсипано селското стопанство - нали приоритетът беше да ставаме "нация техническа". Ама само от СИВ ни купуваха нефелните "индустриални" продукти. Хайде стига басни! Ако твоите прародители са били въшкави, гладни и болни от сифилис, моите са завършили европейски университети, ходили са във Виена на опера и са четяли Ницше, като образования елит на Европа. Шумкарите съсипаха всичко това и докараха злобната алчна селяния на власт.

379

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 416"Русофили, русофоби..... това са просто празни наречия!"Малей, някой не е стъпвал в час по български! Откога тези думи са наречия? И формата "преценят" е диалектна. Първо да се научим да употребяваме книжовния език, пък после да пишем мнения, а?

378

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 412Грешка, изкараха ни от неолита, глада, безчинствата на фашагите, въшките, дървениците, сифилиса и създадоха държава като слънчице, за 30 години достигнала технически прогрес, мощно селско стопанство и 26 място В СВЕТА по БВП/на глава от населението. Което беше тотално ограмотено. Сбезплатно медицинско обслужване. Братушките ни дадоха много техника, горива, концесията в Коми, образование на десетки хиляди младежи. И бяха наш огромен пазар!А ти рупай полски домати!

377

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 411Че тя в момента си е затънала в нищета Русията - ако не си роднина на Путин и шайката разбойници около него. Хайде стига евтина пропаганда, мина това време.

376

Анонимен

преди 3 години

До ГосТКоя Москва - частната собственост на олигарсите ли? Това Русия ли е? А случайно да си бил някъде малко по-настрани от големите градове? Там как живеят знаеш ли? И какво информационно затъмнение е?

375

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 414Русофили, русофоби..... това са просто празни наречия! Има хора които преценят ситуацията трезво, а други които живеят в емоции, омраза, лудост и т.н. България е свободна държава и заслужава най-доброто, а не една крайна позиция. Но, не знам дали ме разбирате.....

374

Анонимен

преди 3 години

До Мишо"116 не съм чул за безследно изчезнали в Беларус."Ми като си вреш главата само в руски сайтове никога няма да го чуеш. 116 беше преди месес вече може да са и 156. Вие защитавате чудовища.

373

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"не знам какви наркотици вземате но в България хората си имат мозъци и умеят да мислят."Да, в България хората имат мозъци, но това не се отнася за българските русофили.

372

Мишо

преди 3 години

До Анонимен - 116 не съм чул за безследно изчезнали в Беларус. Там също не са чували!Ако във вашия вестник го пише, то четете си го!

371

Анонимен

преди 3 години

До КромуелНе, през 1944 г. товарищите и братушкоте "освободители" ни върнаха в каменната ера и оттогава не можем да издрапаме.

370

Анонимен

преди 3 години

До Маргарита - не знам какви наркотици вземате но в България хората си имат мозъци и умеят да мислят. Всичко това, което пишете е плод на вашата фантазия и нищо повече.Войната в Украйна е в следствие на преврата иницииран от ЦРУ и приятели, а марионетното правителство в Киев сега дори няма право на глас.Това ли искате да бъде вашата Русия, разкъсана от война, преврати затънала в нищета и бедност или вие просто не сте рускиня, а поредния провокатор?!