120

Анонимен

преди 3 години

Та две думи за"убити като в САЩ няма"Когато руските протестиращи успеят живи да влязат в Кремъл и да почнат да трошат, тогава коментирай как нямало убити.ТЕ ще ги избият още преди да са стигнали до вратата на Кремъл.

119

Анонимен

преди 3 години

Навални е агент на цру. Който поръчва тези циркове ще си плати. Путин нищо неизабравя.

118

А Сибир...

преди 3 години

...е огромен, ГУЛАГ три пъти повече. Само желаещи да има.

117

Анонимен

преди 3 години

Нека пожелаем на русофилите да ги споодят несправедливостите, котио руските власти причиняват на протестиращите! На русофилите и на техните близки!

116

факт

преди 3 години

До Анонименспоред англичаните!

115

Българин

преди 3 години

"в Якутск 50 при температура минус 50 градуса."Какво общо има температурата? Или може би да кажат, че ако беше по-топло щяха да са 500?Тези цифри като цяло са смешни.

114

Анонимен

преди 3 години

До ГосТТи щеше да заминаваш за Поднебесната, а си седиш тук по цял ден и тролиш.Щом е радост, скоро и ти с апче със социален кредит. Тогава няма да можеш да "квичиш".

113

ГосТ

преди 3 години

Радост за ушите ми е квичането на простолюдието срещу Велика Русия и Поднебесната.

112

Анонимен

преди 3 години

До varg"Предателя" според кого? Според КГБ ли?

111

varg

преди 3 години

До АнонименАхахаха предателят горби ли ве ,за тоя се е отворил чух 10 кръг на ада.

110

Анонимен

преди 3 години

До vargПутин направи Русия суровинен придатък на Китай, вместо да демократизира и модернизира Русия и да я превърне в пълноправен член на Европа.Резултата от това е, че скоро Китай ще си вземе каквото му трябва от Русия, а Русия ще козирува а гражданите й ще мизерстват още по-жестоко.Правилно, Путин не е Горбачов, защото Горбачов беше политик от световна величина а не комплексар Кагебист.

109

varg

преди 3 години

Путин не е Горбачов,не бойте се.

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 116България никога не е имала по-висок БВП, но това дори не е всичко.По-важното е, че този БВП е изработен в реална конкурентна среда, а не в имитацията на икономика в конкуренция.

107

Анонимен

преди 3 години

Асанж, който се опита да освободи света от хомота му, е в затвор.Навални е като вуду-кукличка.Защо трябва изобщо да му обръщаме внимание?

106

Пижо

преди 3 години

3-4000 души за 12-милионен град .... Огромна подкрепа, няма що. Много малко пари е отпуснал Сорос, жалка работа!

105

Анонимен

преди 3 години

Влизаме в пореден епизод на груба студена война, а според изказването на новия стопанин на Белия дом-Балканите са фронтова линия.Не виждам това защо ви кефи?

104

Анонимен

преди 3 години

Зад Путин е цялата мощ на олигархичната власт в Русия.Навални е твърде далече от властта, иначе да е вапоризиран.

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 111А случайно да си отсъствал през последните 30 години и да си пропуснал промените в Който и да дойде , трудно ще се върне България , където беше Слугувайки на Брюксел и САЩ ,си унищожихме СС , лека промишленост , външните пазари Дори и за вътрешните пазари почти нищо не се произвежда у нас , внасяме *** на Запада , вместо да си хвърлят развалената продукция , те я пласират у нас А да , процъфтява горенето на вносен *** у нас , както е в държавите от третия свят

102

Анонимен

преди 3 години

И да не ви се вярва, Световното правителство изисква централизирана световна власт.Те ще казват във вашия регион какъв поминък ще има и ако вие не ставате, на ваше място ще бъдат заселени други етноси, които да стават.

101

Анонимен

преди 3 години

До Тонката 105 Еми Путин гледа как го правят в демократичните държави - САЩ , Франция , Германия , Англия, Испания - там докато не спукат от бой протестиращите , не мирясват Спрямо САЩ имат да наваксват - американците вече задушават протестите , използвайки смъртоносни оръжия и армия