140

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 145Бих, но тъй като съм го правил над 100 пъти, смятам, че е безмислено.Вие разбирате само от едно: тояга и това и ще ядете.Разбира се, тоягата може да е под различни форми: уволнения, маргинализиране, забрани, санкции.:)))))))))))))

139

GG

преди 3 години

Россия казва, че днес е имало 4 хил на протеста в Москва, а се оказа, че е имало 40 хил ! По десет явно си важи за степите :) Кадрите бяха брутални. Полицаите бая биха, а русата женица я арестуваха, защото има мнение :) Россия !!!

138

Анонимен

преди 3 години

Аууу, блокирали некви маргинали в социалните мрежи. А като орязаха достъпа на действащ президент на САЩ до фейса и туитър що мълчахте като... А? Ще ги арестуват що да не ги. В САЩ колко арестуваха, че някои и застреляха. Да ви пи.Кам на двойните стандарти .

137

анонимен

преди 3 години

Точно така се постъпва с протестъри,подкрепящи агент на цру,внедрен в Русия от баба Меркел!!!Трябва не 1000 арестувани,а 1000 прибити от бой от ОМОН,да видиш как всичко ще се кротне.

136

Haha

преди 3 години

В 1,5мл Виена 30000 срещу ковид а в 20МЛ Москва 3000 ПАЛЯКА, ГОЛЯМ ПРОТЕСТ762

135

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ПУТИН Е ПЪТНИК...ХА,ХА,ХАААААААААА

134

:)

преди 3 години

Ай, ай, ай. :) И минуси слагате на убитото момиче, чийто труп е допълнително разчленен, залят с киселина и изгорен. :) Предполагам, че това се нарича руско покаяние. :))) Мър.ши.

133

Анонимен

преди 3 години

Днешна Русия е двойно нелегитимна държава. СССР е създадена след напълно незаконно узурпиране на властта след убийството на царското семейство. А СССР е ликвидиран след напълно незаконно договаряне между върхушките на съюзните републики без допитване до гражданите. Днес червените звезди на Кремъл са доукрасени от незаконно узурпирания герб на династията Романови. Анатема, бих казал.

132

Анонимен

преди 3 години

За какво протестират на Запад и за Какво в Русия?-------------Ами и аз туй питам За какво????Би ли обяснил доводите си?

131

Николай Втори:)

преди 3 години

Напълно подкрепям най-малката си дъщеря. ВОСР, Гражданска война и ужасен финал. :) Да се успокои духът ми. :)

130

Анонимен

преди 3 години

Поправете ме, ако греша, но май става въпрос не за някоя украинска Анастасiя, а за една забравена руска Анастасiя, свързана с Ипатиевия дом в Екатеринбург през 1918 год. Въпрос: Вярвате ли в прераждането? :)

129

Анонимен

преди 3 години

До до анонимен 137За какво протестират на Запад и за Какво в Русия?:))))

128

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 138Така ни "унищожиха", че сега България е с по-висок стандарт на живот от Блатото, българите пътуват в целия западен свят безпроблемно, а България има рекорден БВП.Той Путин от такова ли "унищожение" пази Русия?

127

Анонимен

преди 3 години

До Анастасия: хохлите никой за хора не ви счита, камо ои ви пита. Крим нали е ваш)))

126

Анонимен

преди 3 години

Москва, Москва, ти пак пламтиш !Москва, Москва, ти пак ли биш?

125

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 123какво означава "да модернизира и демократизира Русия и да станела пълноправен член на Европа " ?За България това означаваше - унищожаване на икономиката , селско стопанство , лека и хранителната промишленост , унищожаване на армията , на енергетиката , експлоатация на природните ни ресурси срещу никакви пари и други подобни екстри , разбира се слугуване на Вашингтон и Брюксел Е как Путин или някой друг да се съгласи на подобно нещо ?

124

до анонимен

преди 3 години

Когато руските протестиращи успеят живи да влязат в Кремъл и да почнат да трошат, тогава коментирай как нямало убити.---------Кога протестират у Европа и Щатите е нарушение на обществения ред и полицаите бият и арестуват по демократично!Кога протестират у Русия западъ крещи че туй е демократично, а битите и арестуваните са борци за свобода!Що тъй?????-)))))

123

Анастасiя:)

преди 3 години

Радвам се, че Блатная потъва все повече в собствената си кал. Пожелавам на руснаците нова Октябрьская, но след нея не колхози и електрификация, а адски финал. :) (Не се шегувам, злорадствам.)

122

+

преди 3 години

Един от протестиращите нокаутира едно момче оТ Росгвардия(това са деца по 18-19 години които са в казармата).Трябва ли да се задържи този хулинан или нет ?

121

Анонимен

преди 3 години

Двете национални частни телевизии на България да си изпратят екип в Русия, като искат да са актуални, а не да използват записи от други телевизия.