38

Анонимен

преди 3 години

До повод за гордост? 23Подкрепям...абсолютно вярно.

37

Storm

преди 3 години

Ама само, като се почне с: "Доказано:...еди кво си", и ми светва веднага, какгрупа учени от Сусурлево откриват теменужки на Плутон.

36

Третия

преди 3 години

щамп е голям сърбел от застой.

35

Спеца

преди 3 години

Борисов пак продаде четата , откъде са се промъкнали заразените ?Ти ли ги докара с джипката ?Ами ако ти хване пипката ?Или ако те пипнат олигарсите които окраде?Нищо хубаво не те чака несретнико, нямаш акъл да се измъкнеш за някой остров, късно е!

34

Ямболски цървул

преди 3 години

Аз съм единият,симптоматиката ми е,че ме сърби носа и лявото ухо!Сега даже ще идва линейката да ме взима,че може да хвърля топа!

33

Анонимен

преди 3 години

Дано не е по опасен от щамът Андромеда ! Че тогава го втасахме съвсем!Жив човек няма да остане на планетата !

32

Гларус

преди 3 години

Горд бил с постигнатите резултати селяка, първи сме по всичко, но в негативните неща.Смърт бе, смърт за вас долна корумпирана и неадекватна нечистоплътна ***.

31

Анонимен

преди 3 години

Абе верно ли Англия е купила от Китай патента за SARS-CoV-2??И в момента е пуснала нова усъвършенствана версия на вируса?

30

dvb

преди 3 години

Толкова ли не може да се сложи изискване за ПСР тест и/или 10 дена карантина за АБСОЛЮТНО всички пристигащи от чужбина поне до края на Февруари.. Така и така туристи няма и сезон няма.

29

?????

преди 3 години

Два часа преди тази статия има друга със същото съдържание.Четете ли въобще ,какво публикувате,или е важно да се генерират коментари?Относно новият щам в момента масово се разпространява в лилава,та махала на Сливен,купонът тече,оглася и съседния квартал,ама сигурно са с маски ,на разстояние 1,5 метра и са си измили ръцете.Важното е да се отчита дейност....

28

Анонимен

преди 3 години

Ами най-вероятно тестовете са внвсени заедно с другите тестове. Вместо нас, най-добре разследващата джорнализкя да пита вносителя от къде са.

27

До гост

преди 3 години

Наистина ли питаш? С тези мерки, маки на всякъде, граничения за събиране, какъв грип те гони???? Заболелите са в пъти по-малко!

26

гост

преди 3 години

Аз да попитам къде е грипа тая година? Къде са прословутите противогрипни ваксини? Дрига година Януари месец вече е бума на грипа. Децата са изкарали една грипна ваканция. Тази година ме сразихте.

25

T

преди 3 години

Спрете да пръскате със самолети! Хората го виждат. Сатанистите от западния свят ви промиха мозъците да изтребвате народа си.

24

T

преди 3 години

Вирус без ДНК не е вирус, а корона-вирус. Той има частична РНК. Той може да има множество мутации и няма как да се повлияе от ваксини. Той непрекъснато мутира.

23

гост

преди 3 години

До повод за гордост? Що за промит мозък си? Децата ни са изкупителна жертва! Само тъпотии ръсите! Как не е срам да обиждаш децата ни! Строй в къщи и не си показвай носа навън щом толкова трепериш!

22

SHEFA

преди 3 години

ПЛАШАТ ХОРАТА-ПРОДАВАТ СИ МАСКИТЕ И ПЕЧЕЛЯТ ОК-АМА НЕ СЕ ЛИ УСЕЩАТЕ ЧЕ ВСИЧКО ВЗИМА ЗАЕМИ ОТ ЕС?-ТЕЗИ ПАРИ ТРЯБВА ДА СЕ ВРЪЩАТ.-А КАК?????????-ТАКА СЕ ЗАРОБВА.

21

повод за гордост?

преди 3 години

wtfВсеки ден умират по 60-90 човека. До 200 бяхте стигнали.Не виждаш ли, че малките ученици скапаха всичко!Връщай ги обратно онлайн и не пускай никакви 7,12. Ще загазим яко. Щем се мре яко, но вече по ваша вина.

20

Анонимен

преди 3 години

И това трябва да го знаем, защото.....?

19

ВАКСИНАР

преди 3 години

Мислят че всички хора са прости и глупави. Единствената цел на тази новина е да стресне стадото овци за това колко е хубаво да се ваксинират щото било действало и новото страшно нещо дето го измислиха.