518

Анонимен

преди 3 години

ДО ИЛИАН ВЕРНО БЕ, ако БСП УПРАВЛЯВА 10 години , ЩЕ намали минималната заплата 8 пъти , може и повече !

517

Илиян

преди 3 години

До АнонименАко БСП управляват 10 години колкото ГЕРБ,ще увеличат минималната заплата 8 пъти...

516

Анонимен

преди 3 години

В това време на безвремие чета всякакви форуми и така понеже се интересувам от икономика поглеждам Скайскраперсити,главно българската секция!Има тема и за изборите от 2019 за кметове,ами хора всичко е сценарии!Първа серия Маяомбудсманката,втора серия Гадев пРезидент,трета серия Маякметицата,след неуспеха на МАЯМАТА СЛЕДВА КУЛМИНАЦИЯТА-ЧЕТВЪРТА СЕРИЯ МАЯ И ОФ-ТО В БИТКА ЗА ВЛАСТТА!Мутрите викат >мутри долу>,ЧеГевара маха с юмруци,психодесни партизани влизат в бой за депутати!БЯС ЗА ВЛАС!Гну/сари.

515

САМО КАЗВАМ

преди 3 години

ТОЯ ПИШМАН ПРЕЗИДЕНТ , ЗАЩО НЕ ИЗКАЖЕ ПОНЕ МНЕНИЕ , КЪМ БИТИТЕ И АРЕСТУВАНИ ПРОТЕСТИРАЩИ ВЪВ РУСИЯ ???? НАЛИ СЕ ПРАВИ НА ЗАГРИЖЕН , И РАДЕТЕЛ НА ДЕМОКРАЦИЯТА . АКО НЕ НАПРАВИ ТОВА , ДА СПРЕ ДА СЕ ТАРАЛЕЖИ И ДА СЕ ИЗЛАГА ПОВЕЧЕ !! УМРЪЗНА НИ ДА ГЛЕДАМЕ ГЛУПАВАТА МУ ФИЗООНОМИЯ !

514

1

преди 3 години

До Анонимен-562 да 160 лева но можеше да си плащаш всичко,напиши колко беше цената на тока ,парното ,и сега колко е,при герб-комунисти,с 650 лева минимална,един кубик дърва за огрев,не можеш да купиш.

513

Анонимен

преди 3 години

567 Забравяш, че сме в пандемия и целият свят изпитва икономически сътресения. Социалистите доведоха държавата до банкрут, няколко пъти, без да има пандемия.

512

САМО КАЗВАМ

преди 3 години

ТО БСП ОБЕЩАВА НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ, ОБЕЩАВА ......АМА НЕ ДАВА ! ГЛЕДА ДА ОТКРАДНЕ КАКВОТО МОЖЕ , ЗНАЕ , ЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ МНОГО , МНОГО НА ВЛАСТ !

511

Анонимен

преди 3 години

565 "По делата ще ги познаете", пише в Библията. Борисов и Радев са на двата полюса, премиерът действа по европейските правила в интерес на България, докато Радев служи на Русия и дестабилизира държавата.

510

1

преди 3 години

До Анонимен-564,заради увеличенията на герб-комунисти,30% от българското население седи на студено,не може да си купи дърва за огрев,нито да ползва ел.ток за отопление,а преди 1989год.киловат ток струваше 2 стотинки,***,тези факти,знаеш ли ги.

509

11

преди 3 години

До 1 брей,брей,много комунисти-гербери,са ти сложили минуси,но когато фактите говорят,даже и тиквите мълчат,като им се напише истината за комуниста бойко.

508

1

преди 3 години

До Многознайковци,а ти нищонезнайко,знаеш ,в поделенията как се влизаше,а твоята любима тиква,как ли е влязъл в милиционерската школа "Симеоново"сигурно като "враг на народа"или,като най-младия комунист,още на 18 години е приет в редовете на бкп.

507

Анонимен

преди 3 години

Браво г-н Президент! На теб разчитам да изгониш мутренското правителство, което ми закри двете фирми и ме обрече на глад и да остана без пенси. Гони крадците от властта!

506

Многознайковци

преди 3 години

явно не сте в час,защото по онова време всеки с чин в армията не можеше изобщо да открехне врата на поделение докато не е член на БКП ,т.е. комунист,а тоя за да стигне до генералско звание освен коремното много успешно е въртял политиката на партията докато се стигне до "откровеното деполитизиране " Слабички сте в идейно отношение и не снаете,че каквото се наредеше от партията и каквото кажеха съветските другари - това ставаше!!!

505

Как Сийка

преди 3 години

Г,син президент,много хора от народа са се трогвали от извършеното от Бойко Борисов през периода,но твоя милост,ако си мисли,че само с един юмрук ще ни трогнеш мнооого се лъжеш! Слез на земята най-сетне и недей да хвърчиш из небесата- вече не си и летец !А като президент изобщо не тежиш,защото се разминаваш с народните представи за президент,а такъв калпав президент досега не сме имали! С всеки изминат ден ни ставш все по- безличен и безразличен-това говори ли нещо?!

504

Анонимен

преди 3 години

Уви, не случихме на президент. Приемлива осанка, стряскаща прилика с Тато, добро коремно и толкова.

503

Браво

преди 3 години

До Я па ти..И аз съм комунист, и съм доста умна. Както знаеш "всичко правилно на този свят е ляво. А десницата..." Симон де Бовоар. А ти как реши че Радев е изобщо "комунист"?

502

абе ръпон

преди 3 години

в Масква за един ден арестуваха 3500 души, които само са си казали мнението.В София за 4 месеца арестуваха 10-на души , които вадеха павета от улиците и трошиха вратат на новия парламент.Тук никой не е арестуван за изказване на собствено мнение.В България има демокрация.В СссР-2 - феодализъм

501

Анонимен

преди 3 години

Господин Президент мачкайте кръглия суджук от Банкя

500

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли, къде е "натовския генерал", в президентството има само шайка червени мутри и един руски доносник, революционер.

499

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

герб и БМБ са мутро мафиоти