113

защо

преди 3 години

гледат като ваксинирани ? - някак лошо и пренебрежително

112

Какво да изберем?

преди 3 години

До Хаха: За да изберем ново управление трябва да можем да обясним какво не ни харесва в съществуващият модел на управление. Защо с този модел сме все на опашката на ЕС и изоставаме и от предпоследните.А моделът на управление на Бойко е пожарникарски и корупционен.Кое е пожарникарско: Финансовият министър крие от бюджета приходи и Бойко ги раздава на безконтролно. И планираните инвестиции се не се изпълняват и наполовина.А държавните поръчки са по корупционни схеми за "наши" фирми.

111

до 1234

преди 3 години

- това че, живота и здравето е най-важно е едно изтъркано клише с което най-често се прикриват користни намерения- ти или си партиен *** или си изкуфял малоооумник или и двете- по-вероятно си второто, защото само такъв може да не забелязва, че клишето се използва за манипулация, контрол, забогатяване и спасяване на задницитее не само от нашата управляваща шайка, но и в целия свят (отдавна се разбра, че евро-атлантическите ценности не са това което са и кооочината е повсеместна)

110

Анонимен

преди 3 години

До гербера 'Хаха':Предлагам управление, което не ти плаща да висиш в днес бг и да подкрепяш тези, които съвсем умишлено държат страната ни на дъното на ЕС толкова дълго!

109

Ех живот....

преди 3 години

Само 2 мил. до края на годината? Че ние ще си ходим с маски и 2022г !?!? Искам да се ваксинирам още утре ако може, но няма възможност. Ако има ваксини за всички, да падат мерките. Тези които искат да си опазят живота, ще се ваксинират, който не иска - негова си работа. Но да се разхлабват мерки при положение, че няма ваксини, не съм съгласна.

108

СЗО

преди 3 години

идеята на мерките еда има фалити и гладнии стресирани и наплашени хора

107

Хаха

преди 3 години

До 112Ти какво управление предлагаш?Хлъц?

106

1234

преди 3 години

До НиколинаРазбира се, че живота и здравето е най-важно. Хиляди пъти по-важно от желанието да идеш на кафе или в мола. И ако не го разбирате, жалко за Вас. Подкрепям хората да бъдат компенсирани и още и още, но не и разхлабване на мерки, за сметка ЖИВОТА на някого

105

Бек

преди 3 години

Гоуем *** е тоя...ако не беше трагично да го направят конферансие на изгорелия цирк..То стана като : "Тати ще да ми купи колело...ама друг път.."Ако доживеят до края на годината...може и да ваксинират - по над 200.000 ...ваксинират за ЕДИН ДЕН !!!!ПАРОДИЯ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ...НА ВСИЧКО В ТАЯ ДЪРЖАВА..Само чекмеджета,шкафове и гардероби пълним...другото е МИЖИ ДА ТЕ ЛАЖЕМ..

104

Николина

преди 3 години

Вcички мeрки срещу К19 трябва дa ca прeпoръчитeлни,кoйтo иcкa дa cе крие в къщи, кoйтo иcкa дa пиe кaфe. Нямa пo-жecтoки eгoиcти oт пoдкрeпящите мeркитe. Зaгрижeни били зa oбщecтвoтo! Aбcoлютнa лъжa! Нe им пукa чe милиoни щe зaгубят рaбoтaтa и ще гладуват. Вaжнoтo e тe дa нe ca рaзбoлeят, а Вcички дa ce жeртвaт зa тях!Медицинската мафия се сля с фармацевтичната и политиците, за да източват милиарди, които пак бедния народ ще връща, а ние гладни и затворени, като в КОНЦЛАГРЕР! Отворете ВСИЧКО!

103

Анонимен

преди 3 години

'' Игла и ваксина за 2 млн. българи до края на 2021 г. ''....................Игла и ваксина за 2 млн. българи до края на 2021 ... а до края на 2022 за още 2 милиона българи ... а до края на 2023 ... абе важното е да сме на власт *** какоoo ...

102

Анонимен

преди 3 години

При такова управление не ни трябва трета световна война, освен ако не искаме да си подобрим стандарта на живот по време на нея.

101

Анонимен

преди 3 години

Как е ваксината на снахата от гепр, от нея ли ще вземем най-много... за шкафчетата

100

Анонимен

преди 3 години

Хорааа,управниците са се скрили зад вируса и ни ограбват и унищожават!!!

99

Да посмятаме

преди 3 години

До момента са ваксинирани 25000. За да се ваксинират 2 000 000 (два милиона) от населението на България до края на годината, т.е. за оставащите 343 дни, е необходимо от утре и до края на годината да се ваксинират всеки ден по 5758 човека.Кьорфишек приказки. И министър Ангелов ги приказва само защото знае, че докато дойде краят на годината той отдавна вече няма да е министър.

98

Анонимен

преди 3 години

Дотогава ще трябва отново да се имунизират първите имунизирани? Тик..ви..те живеят в турски сериал!

97

Скоро ... ли ?!

преди 3 години

Пак ще пеят птичките в житата,*** шокдауна ще пребори,някой грешен прилеп е похапнал,нов щам пускат от лаборатория...

96

Анонимен

преди 3 години

Ботокса пак извъртя дупарата... хаххаха.. той така прави, не му се сърдете. Важното е че е изпълнил детксата си мечта да е министър и да се чувства значим. А косвените жертви - малко е кофти за тях, ама какво да се прави.

95

43546

преди 3 години

Значи ще е насилствена ваксинацията,защото желаещи няма.

94

Анонимен

преди 3 години

До Отговорили са!Глупости на търкалета - избрали са третата, защото е най-евтина и лесно се съхранява и това са го знаели от самото начало. Астрата ако не я одобрят е тогава ще настане страшен хаос. И си отговори на въпроса защо в Румъния са ваксинирали 10 пъти повече..