133

Анонимен

преди 3 години

Доктора е звъннал на Путин за ваксини

132

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До 1234Тук пък в градчето, са си надстроили по един-два етажа незаконно.Изплатени са отдавна, от отдаване на летовници под наем.ДНСК прехвърли контрола на Общините. Кмета е подсъдим(на работа е), като накрая ще изгори някой малък бушон.Общинската хазна - празна, макар, че сме богата Община.Обаче имаме многомилионен заем общински да изплащаме ... дъъълго ще го изплащаме данъкоплатците.

131

Анонимен

преди 3 години

До 1234"Отдавна убиха малките и средни фирми" - Ако не са успели да убият всички, такива като вас ще ги довършат тотално, подкрепяйки мерките. Всъщност една от целите на тези мерки е именно унищожаването на малкия и средния бизнес в световен мащаб и това всичко се спонсорира сериозно от глобалистите, които искат да има примерно 5 корпорации в света, които да притежават всичко. И такива като вас чрез действията си ги подкрепяте с двете ръце, но естествено не очаквам да го проумеете...

130

Анонимен

преди 3 години

До 1234"За мен да не се съобразяваш с другите е опит за убийство" - Еми значи по вашата логика вие подкрепяйки мерките се опитвате да убиете всички безработни, несъобразявайки се с тях, обричайки ги на гладна смърт или най-малкото обричайки ги на мизерно съществуване и загробвайки ги със заеми за години напред, и дори го изкарвате като "загриженост" за обществото, а то е загриженост единствено и само за собственото ви съществуване. Нарича се егоизъм и нищо друго... :)

129

1234

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРНапълно си прав. Като чуя община и ми се повръща. Но и в министерствата не падат по-долу. Корупцията не е 99%, тя е 100%. Отдавна убиха малките и средни фирми. Останаха няколко фирми на наши хора ( може да са и на един човек всъщност ) и те печелят всички обществени поръчки. В общините също - една кучешка колиба не можеш да построиш в собствения си имот, ако не се намесят хората на кмета и главния архитект. Винаги е имало корупция, но НИКОГА НЕ Е БИЛО ТОЛКОВА ЗЛЕ!

128

Внимание !!!

преди 3 години

До Зубър / КовидХората с купени дипломи, вече са на работа.

127

Зубър / Ковид

преди 3 години

Нали си спомняте на кои хора им викахме "зубъри" в училище. Тези, които не са много добри в мисловната дейност, но запаметяват наизуст информацията чута от учителката или прочетена в учебника. Обикновено имаха доста добри оценки. Аз лично намирам огромна прилика между зубърите и тези, които повтарят чутото от телевизията относно вируса и мерките. Да, зубърът може да е добре образован, може би и добре платен, но това не го прави мислещ и умен. Лошото е, че никога няма да го осъзнаят... :)

126

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

`Не искайте много, не може да му платите цената.` -- баба Ванга.Понеже скачахте за богат живот, понеже крадяхте и трупахте, лъжехте и крадяхте, сега ще плащате ........................

125

1234

преди 3 години

До Анонимен 128Разбира се, че няма да ходим в мола или на кръчма, но се срещаме с не спазващите мерки на работа, в транспорта, в магазина. И не е все едно дали заразените са 120 на 100000 или 1000 на 100000. Вчера слизам с асансьора в офиса и двама от вашата група влязоха без маски след мен в пространство 1х1х2,2м Идеше ми да ги..... За мен да не се съобразяваш с другите си е опит за убийство! Ама българите сме си такива-крайно невъзпитани

124

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

До 1234Всичко започва и свършва с Общината.Те общински разпоредби не спазват, та държавни правила и закони ли ?!По места местни феодали колят и бесят, а Полицията ... ?!Айде нЕма нужда !

123

Анонимен

преди 3 години

До 1234Докато няма по-добър от бат бойко, ще избираме бат бойко.Толкова ли не разбрахте?От Слави чалгата ли чакаш по-добро образование или от Цвъко гуминетката?

122

Анонимен

преди 3 години

До сбъркана работаТова рап ли е или поезия?

121

1234

преди 3 години

До АнонименТук си прав напълно. Пак ще си ги изберат. Нали се увеличиха заплатите на администрацията с 30%, разхвърлят се пачки предизборно. Как няма да си ги изберат - средната заплата в обществения сектор е ПО-ГОЛЯМА от тази в частния и то много. А в обществения сектор не се работи много - кое ни е наред образованието ли, вътрешния ред ли, погледнете държавните предприятия - огромни заплати и пълно безхаберие....

120

сбъркана работа

преди 3 години

На Избори гласуват,живи и умрели,Преброителите вписват,данни некоректни,а мнооого още чакат,бъдещето светло ...

119

Николина

преди 3 години

Вcички мeрки срещу К19 трябва дa ca прeпoръчитeлни,кoйтo иcкa дa cе крие в къщи, кoйтo иcкa дa пиe кaфe. Нямa пo-жecтoки eгoиcти oт пoдкрeпящите мeркитe. Зaгрижeни били зa oбщecтвoтo! Aбcoлютнa лъжa! Нe им пукa чe милиoни щe зaгубят рaбoтaтa и ще гладуват. Вaжнoтo e тe дa нe ca рaзбoлeят, а Вcички дa ce жeртвaт зa тях!Медицинската мафия се сля с фармацевтичната и политиците, за да източват милиарди, които пак бедния народ ще връща, а ние гладни и затворени, като в КОНЦЛАГРЕР! Отворете ВСИЧКО!

118

Анонимен

преди 3 години

Искам да попитам подкрепящите мерките кой ви кара насила да ходите в мола, в кръчмата, на дискотека, или където и да било? Стойте си вкъщи, ходете си на работа и си носете маска. И сега го правите. Ама системата щяла да се претовари. Ще се претовари, ако продължават да стресират хората такива като вас, ще се претовари, ако хората нямат пари и се притесняват за хляба си, ще се претовари, ако продължавате да гледате телевизия. Просто стреса отслабва имунната система, затова ви плашат по цял ден!!

117

Анонимен

преди 3 години

До 1234:Ваксини няма не за да не се спасят хората, а за да умрат от глад. Самолетът с ваксините от Коледа още ли пътува? Или ще си хвърчи до изборите? Но "умният" български народ ще си ги преизбере пак същите, напълно съм убеден, гледайки историята.

116

гнус ме е от теб и

преди 3 години

2 млн. българи ще ваксинираш на куково лято мизирабъъл доленн, ако ще и 5 мандата още да си министър на другия мизирабллно реалността ще е друга и няма какво да ти коментираме брътвежите:- сегашните управляващи свиииНи си заминават напролет- свиииНите от другата кооочина бесепету , няма да са следващите управляващи- нито свиииНите нарекли се патреоте, нито разни други плахоци изпълзяли от дупките наскоро- трябва да си пълен *** за да се ваксинираш доброволно

115

Анонимен

преди 3 години

Всички истински евроатлантици трябва да бъдат ваксинирани и чипосани.

114

1234

преди 3 години

До до 1234Е какво, да мрем за да не забогатяват фармацевтите ли? Ясно ми е, че сега всеки който може скубе яко от кризата, но това не променя факта, че искам да оживея. и не ми казвай, че всички стари и хронично болни трябва да умрат, за да се отворят кръчми и чалготеки. Дайте ни ваксини и да се отваря всичко, ама ваксини засега няма