138

Анонимен

преди 2 месеца

Доктора е звъннал на Путин за ваксини

137

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 месеца

До 1234
Тук пък в градчето, са си надстроили по един-два етажа незаконно.Изплатени са отдавна, от отдаване на летовници под наем.ДНСК прехвърли контрола на Общините.
Кмета е подсъдим(на работа е), като накрая ще изгори някой малък бушон.
Общинската хазна - празна, макар, че сме богата Община.Обаче имаме многомилионен заем общински да изплащаме ... дъъълго ще го изплащаме данъкоплатците.

136

Анонимен

преди 2 месеца

До 1234
"Отдавна убиха малките и средни фирми" - Ако не са успели да убият всички, такива като вас ще ги довършат тотално, подкрепяйки мерките. Всъщност една от целите на тези мерки е именно унищожаването на малкия и средния бизнес в световен мащаб и това всичко се спонсорира сериозно от глобалистите, които искат да има примерно 5 корпорации в света, които да притежават всичко. И такива като вас чрез действията си ги подкрепяте с двете ръце, но естествено не очаквам да го проумеете...

135

Анонимен

преди 2 месеца

До 1234
"За мен да не се съобразяваш с другите е опит за убийство" - Еми значи по вашата логика вие подкрепяйки мерките се опитвате да убиете всички безработни, несъобразявайки се с тях, обричайки ги на гладна смърт или най-малкото обричайки ги на мизерно съществуване и загробвайки ги със заеми за години напред, и дори го изкарвате като "загриженост" за обществото, а то е загриженост единствено и само за собственото ви съществуване. Нарича се егоизъм и нищо друго... :)

134

1234

преди 2 месеца

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪР
Напълно си прав. Като чуя община и ми се повръща. Но и в министерствата не падат по-долу. Корупцията не е 99%, тя е 100%. Отдавна убиха малките и средни фирми. Останаха няколко фирми на наши хора ( може да са и на един човек всъщност ) и те печелят всички обществени поръчки. В общините също - една кучешка колиба не можеш да построиш в собствения си имот, ако не се намесят хората на кмета и главния архитект. Винаги е имало корупция, но НИКОГА НЕ Е БИЛО ТОЛКОВА ЗЛЕ!

133

Внимание !!!

преди 2 месеца

До Зубър / Ковид

Хората с купени дипломи, вече са на работа.

132

Зубър / Ковид

преди 2 месеца

Нали си спомняте на кои хора им викахме "зубъри" в училище. Тези, които не са много добри в мисловната дейност, но запаметяват наизуст информацията чута от учителката или прочетена в учебника. Обикновено имаха доста добри оценки. Аз лично намирам огромна прилика между зубърите и тези, които повтарят чутото от телевизията относно вируса и мерките. Да, зубърът може да е добре образован, може би и добре платен, но това не го прави мислещ и умен. Лошото е, че никога няма да го осъзнаят... :)

131

абоната е на ~~~~~~~

преди 2 месеца

`Не искайте много, не може да му платите цената.` -- баба Ванга.

Понеже скачахте за богат живот, понеже крадяхте и трупахте, лъжехте и крадяхте, сега ще плащате ........................

130

1234

преди 2 месеца

До Анонимен 128
Разбира се, че няма да ходим в мола или на кръчма, но се срещаме с не спазващите мерки на работа, в транспорта, в магазина. И не е все едно дали заразените са 120 на 100000 или 1000 на 100000. Вчера слизам с асансьора в офиса и двама от вашата група влязоха без маски след мен в пространство 1х1х2,2м Идеше ми да ги..... За мен да не се съобразяваш с другите си е опит за убийство! Ама българите сме си такива-крайно невъзпитани

129

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 месеца

До 1234
Всичко започва и свършва с Общината.
Те общински разпоредби не спазват, та държавни правила и закони ли ?!
По места местни феодали колят и бесят, а Полицията ... ?!

Айде нЕма нужда !

128

Анонимен

преди 2 месеца

До 1234
Докато няма по-добър от бат бойко, ще избираме бат бойко.
Толкова ли не разбрахте?
От Слави чалгата ли чакаш по-добро образование или от Цвъко гуминетката?

127

Анонимен

преди 2 месеца

До сбъркана работа
Това рап ли е или поезия?

126

1234

преди 2 месеца

До Анонимен
Тук си прав напълно. Пак ще си ги изберат. Нали се увеличиха заплатите на администрацията с 30%, разхвърлят се пачки предизборно. Как няма да си ги изберат - средната заплата в обществения сектор е ПО-ГОЛЯМА от тази в частния и то много. А в обществения сектор не се работи много - кое ни е наред образованието ли, вътрешния ред ли, погледнете държавните предприятия - огромни заплати и пълно безхаберие....

125

сбъркана работа

преди 2 месеца

На Избори гласуват,
живи и умрели,
Преброителите вписват,
данни некоректни,
а мнооого още чакат,
бъдещето светло ...

124

Николина

преди 2 месеца

Вcички мeрки срещу К19 трябва дa ca прeпoръчитeлни,кoйтo иcкa дa cе крие в къщи, кoйтo иcкa дa пиe кaфe. Нямa пo-жecтoки eгoиcти oт пoдкрeпящите мeркитe. Зaгрижeни били зa oбщecтвoтo! Aбcoлютнa лъжa! Нe им пукa чe милиoни щe зaгубят рaбoтaтa и ще гладуват. Вaжнoтo e тe дa нe ca рaзбoлeят, а Вcички дa ce жeртвaт зa тях!
Медицинската мафия се сля с фармацевтичната и политиците, за да източват милиарди, които пак бедния народ ще връща, а ние гладни и затворени, като в КОНЦЛАГРЕР! Отворете ВСИЧКО!

123

Анонимен

преди 2 месеца

Искам да попитам подкрепящите мерките кой ви кара насила да ходите в мола, в кръчмата, на дискотека, или където и да било? Стойте си вкъщи, ходете си на работа и си носете маска. И сега го правите. Ама системата щяла да се претовари. Ще се претовари, ако продължават да стресират хората такива като вас, ще се претовари, ако хората нямат пари и се притесняват за хляба си, ще се претовари, ако продължавате да гледате телевизия. Просто стреса отслабва имунната система, затова ви плашат по цял ден!!

122

Анонимен

преди 2 месеца

До 1234:
Ваксини няма не за да не се спасят хората, а за да умрат от глад. Самолетът с ваксините от Коледа още ли пътува? Или ще си хвърчи до изборите? Но "умният" български народ ще си ги преизбере пак същите, напълно съм убеден, гледайки историята.

121

гнус ме е от теб и

преди 2 месеца

2 млн. българи ще ваксинираш на куково лято мизирабъъл доленн, ако ще и 5 мандата още да си министър на другия мизираблл

но реалността ще е друга и няма какво да ти коментираме брътвежите:
- сегашните управляващи свиииНи си заминават напролет
- свиииНите от другата кооочина бесепету , няма да са следващите управляващи
- нито свиииНите нарекли се патреоте, нито разни други плахоци изпълзяли от дупките наскоро
- трябва да си пълен *** за да се ваксинираш доброволно

120

Анонимен

преди 2 месеца

Всички истински евроатлантици трябва да бъдат ваксинирани и чипосани.

119

1234

преди 2 месеца

До до 1234
Е какво, да мрем за да не забогатяват фармацевтите ли? Ясно ми е, че сега всеки който може скубе яко от кризата, но това не променя факта, че искам да оживея. и не ми казвай, че всички стари и хронично болни трябва да умрат, за да се отворят кръчми и чалготеки. Дайте ни ваксини и да се отваря всичко, ама ваксини засега няма