153

анонимен

преди 3 години

Не съм и предполагал, че българинът е толкова чудовищно пррррост - не щял ваксини, не щял мерки, не щял това, онова, но иска в болница и двайсет професори около него? Светът се ваксинира, поне повечето ще го направят, но тук гениите не?! Ще се озъбите накрая, и кой ли пак ще ви е виновния? Всичко читаво явно се е изнесло!

152

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

На тоя му давам моята игла, да си направи акупунктура! А ако ще, да си направи и акОпунктура, не ми дреме!

151

Анонимен

преди 3 години

До Активист на БСПЕ те ще дойдат ли в България за да бъдат ваксинирани?На корнелия синчето дали ще дойде в БГ да бъде ваксинирано?Или ти предлагаш да ходим да ги издирваме по Света?

150

Анонимен

преди 3 години

Абе ей гербав шуштер,ти що се правиш на луд? "Държавите от ЕС могат да водят самостоятелни преговори за доставка на ваксини,които не са включени в Европейската имунизационна стратегия"

149

плурализъм

преди 3 години

Щом е убеден...Всеки има право на мнение.Включително сегашния министър.

148

ХХХ

преди 3 години

И никой не дава гаранция че след няколко години ваксината няма да доведе до болести .....нелечими , а просто с лекарства предимно от САщ поддържащи живота на милиони .....Разбира е тогава ваксината няма да е виновна ....то ще е просто една друга пандемия !

147

човека с бича

преди 3 години

Аз нещо по-хубаво от тези ваксини-един волски бич!

146

Анонимен

преди 3 години

До Да посмятамеВсеки човек трябва да бъде ваксиниран 2 пъти - т.е 4 милиона ваксини за 2 милиона човека.

145

Остава и мен

преди 3 години

да ме убеди Ангелов. А дано, ама надали!

144

Да посмятаме

преди 3 години

До момента са ваксинирани 25000. За да се ваксинират 2 000 000 (два милиона) от населението на България до края на годината, т.е. за оставащите 343 дни, е необходимо от утре и до края на годината да се ваксинират всеки ден по 5758 човека.А ако антителата се задържат само 6 месеца, тези, които са ваксинирани през първата половина от годината, през следващата ще трябва да се ваксинират пак.Кьорфишек приказки. И министър Ангелов ги приказва само защото знае, че няма да е министър след изборите.

143

Анонимен

преди 3 години

А за теб въже

142

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с думата "ДОБРОВОЛНА"???Демонстрация от бояджиите ама червено избива

141

Зоро

преди 3 години

Защо според вас труповете растат? + защото пуснаха 1-4 клас- нещо си другоЧакам да ви видя акъла. На ББ лъсна колко е!

140

Лай за минели

преди 3 години

Лай за минели убеден - тояга и затвор за всички продажни гербили

139

Анонимен

преди 3 години

Значи за да ваксинират 2 милиона човека, ще трябва да правят над 85 000 ваксини на седмица. То даже да ги имахме малко невъзможно ми се вижда, но явно дугаря Ким Гербов така е предсказал...

138

Активист на БСП

преди 3 години

А останалите 5 000 000 ???!!! А 2 500 000 в чужбина,те не са ли българи ???!!!

137

Анонимен

преди 3 години

До 1234ра слизам с асансьора в офиса и двама от вашата група влязоха без маски след мен в пространство 1х1х2,2мЗначи рискът да се зарази някой във вашата фирма с един асансьор е по- голям , отколкото в кафене или ресторант

136

Левтер

преди 3 години

Мерси!Няма нужда!Дайте ги на макетата.

135

Анонимен

преди 3 години

Е и? Това не прави 70% ваксинирани. Докато минем 30%, първите вече ще са загубили антителата, пак според вашите прогнози, и ще трябва да се ваксинират пак. Тази перманентна ваксинация, без да се постига спиране на заболяването, какво точно цели?

134

Апокалипто

преди 3 години

Поставям безплатни ваксини на всички зомбита пребледнели от страх,единственото условие е да си носят вазелин."Коя е тази ужасяваща епоха в която *** водят слепците?" Шекспир.