131

Анонимен

преди 3 години

Имайки предвид колко много от 20 годишните са глупави и им липсва елементарно познание, можете ли да ми обясните как онлайн обучението им пречи на образованието, след като повечето не искат да са образовани? Който иска да учи, ще намери начин. Който не иска да учи, ще намери оправдание. Всеки родител си носи отговорност за децата. Не става само да ги пращате на училище сутрин и да си мислете, че е ОК. Например, учителите не са длъжни да възпитават децата ви, то трябва да дойде от вас.

130

до 129

преди 3 години

ако си безработен ТРЯБВА ПО ЗАКОН ДА СЕ САМООСИГУРЯВАШ, какви ги пишеш, че нямаш здравна осигуровка, трябва да имаш, а спешните центрове като този на Балтов, който непрекъснато критикувате ЛЕКУВАТ БЕЗПЛАТНО

129

Анонимен

преди 3 години

Да не съм луд да ме чипират! Ще си чакам естествения имунитет, мерките даже взеха да ми харесват.

128

СЕРВИТЬОРИ

преди 3 години

били много от вас УПРАВИТЕЛИТЕ с висше образование и сте били МЕНИДЖЪРИ, ако сте с висше образование и сте мениджъри то винаги ще си намерите друго място за работа и реализация и въобще сервитьор или готвач да ми каже, че му е празен хладилника и гладува ... ехааа....

127

Техникум

преди 3 години

Техникум?! Ти сериозен ли си? Я кажи следното, защото виждам доста сервитьори да не знаят какво да правят. Поръчвам си супа, пърленка и телешки стек. Ще ме питаш ли нещо, кое ще ми донесеш с кое.

126

Анонимен

преди 3 години

Лицемери долни, значи ако си безработен без здр. осигуровки няма да те лекуват в болница и не им пука че ще умреш. Сега ми леете крокодилски сълзи колко ви в грижа за нас и затваряте ЗДРАВИ хора лишавате ги от работа, доходи и образование, заради потенциалната възможност да се разболеят.Нищо не разбирате, но ще ви го обясните подробно, ако не спрете да се гаврите с нас.

125

Тате ще купи колело

преди 3 години

Представете си, че сме 8 Март 2020 и ни казват - затваряме държавата поне до края на Април следващата година. Некак си друго е да те затворят само за няколко седмици, и после пак и после пак докато станат 2-3 години.

124

Не!

преди 3 години

Тази пандемия извади най-лошото от нас. Липсата на елементарно съчувствие един към друг е първото, което ми е трън в очите. Оказахме се свръх податливи на страх за съжаление, оставяме да ни измъкнат живота из между пръстите без съпротива. А това е така, защото тези, които все още не са пряко ударени вярват, че тях няма да ги стигне.

123

някой от нас

преди 3 години

пак до този с квалификацията- знаеш ли, че има техникум за управители, сервитьори, готвачи и бармани. И знаеш ли, че много от нас са с висше образование и са мениджърпи в заведения за хранене. Питаш ли ни как вече 10 месеца сме без стотинка помощ от дъ ржавата. Кредитите ни не са плащани, без телефони сме, хладилника кънти празен и никой нищо не ти помага. Пожелавам ти да те стигне

122

555

преди 3 години

Ние съвременниците , които не знаем що е война и несгоди сме изключително разглезени от съществуващото в така наречения цивилизован свят консуматорско общество . Представете си само ( разбира се ако сте чели ) жителите на Ленинград , сегашен Петербург , какво са преживели 2-рата световна война , когато са били 2 години и половина под обсада без провизии -яли са каша от тапети , яли са плъхове имало е и човекоядство - голяма трагедия - та ние от една пандемия ли ще се плашим , я по-мъжки !!

121

Анонимен

преди 3 години

Само да си напомним, че тази лудост в България започна на 13 март миналата година и беше за 2 седмици.После я удължиха до Великден.След Великден пак я удължиха ...Затваряне - отваряне, *** си - доди си, скоро ще стане година.Ние си трайкаме.

120

НЯКОИ ОТ НАС

преди 3 години

да този с квалификацията- Абе *** анонимен дето много си учил и си се намърдал на топло чиновническо местенце. Нали три пъти ти вдигнаха тази година заплатата. Седиш си на дебелия ***,посрещаш клиентите намръщен и важен, сякаш от теб зависи нещо и не правиш нищо по цял ден.Как искам да изметат цялата тази чиновническа пасмина, с която се сблъскваме всеки ден- мързеливи, некомпетенти , незнаещи и нехаещи. Но със самочувствие и нагли. Ти откъде знаеш, че не сме учили.

119

Не!

преди 3 години

Каква е целта на мерките може да разберете, като си преведете този слоган от световния икономически форум 2020 - you will own nothing and you will be happy.А на злорадстващите хейтъри ще кажа само, не се безпокойте, иде и вашия ред за борсата. През ум да не ви минава, че ще ви оставят да си живуркате, това е само началото.

118

българин

преди 3 години

То не само Кунчев си дава сметка.Току що и Бойко Борисов се изтърва и каза няколко думи.Накратко, призна си с половин уста, че нямат никаква представа как да се справят с пандемията от коронавируса, затова си дава сметка че методите им изглеждат хаотични и объркани. И не само в България, а в целия Европейски Съюз.Това обаче се опита да го обясни с бързо мутиращия вирус.А той вируса не мутира бързо, даже напротив - мутира бавно в сравнение с други вируси и това всички лекари го изтъкват!

117

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

На хитри гърци дадоха милиарди,на *** бай *** думи сладки,крадливо племе дето разрушава,съдбата тежка най си заслужава.

116

Анонимен

преди 3 години

Откакто съм женен, даже преди това, на заведение не ходя. Ходех на ресторанти с жената, но не ми е нещо толкова необходимо и двамата можем да готвим. Сервитьорите били без работа? Не съм ги карал да стават сервитьори. Заведенията фалирали? Не съм ги карал да отварят заведения.

115

КВАЛИФИКАЦИЯ

преди 3 години

в заведенията работят само най-ниско квалифицираните, ами да са учили, сега има и възможности за доучване и допълнителна квалификация, няма да се притесняваме за тях, друг е въпросът, че малки квартални заведения може да работят безпроблемно, ноооо големите риби не дават дума да се издума или всички или никой

114

Анонимен

преди 3 години

На мен не ми писна, мерките може да продължат.

113

45 години стигат ?!

преди 3 години

Нали ви стигаха ... скачахте... и докарахте днешната катастрофа поредна .... ?!Малко ви е днешното НЯМАНЕ !!!!

112

Анонимен

преди 3 години

Каква е разликата между едно заведение и един производствен цех, в който също не се произвеждат стоки от първа необходимост? Каква е разликата между заведение в хотел и заведение извън хотел? Осъзнайте се, още протести и анархия ли искате? Сега ли е момента?