171

До 177

преди 3 години

Статистика не ми трябва. Изпратих двама близки за месец. Имаха ученик в 4-ти клас. Не го пожелавам на никого.

170

Анонимен

преди 3 години

До ЗороТи нормален ли си? Дай статистика колко от тези 100 трупа имат у дома ученик от 1 до 4 клас? Стига сте ги дъвкали тези деца. Спирай да ходиш на работа, стой си удома и се зомбирай колкото искаш. Оставете децата намира.

169

епидемиолог

преди 3 години

На хората никога няма да им писне от мерки, когато е за тяхно добро. Но им писва от безумни, безмислени, вредни, лишени от всякаква логика и медински доказателсва мерки....създадени по политически и икономическо изгодни за шепа хора, причини.

168

Анонимен

преди 3 години

До Ех тая пирамида Като хазарт е

167

Ех тая пирамида

преди 3 години

Да ви светна едно време излязоха едни снеми дай ми 10лв.и ще спечелиш 100000.Или изпрати по пощата 5лв.На 10 човека и ще ти пратят 10000лв.Сега 5милиона население плаща тестовите и те отиват у фараона който ги е купил за стотинки. Както маските предпазни.Струват стотинки ама не почнаха от левове. И най важното в коя сметка.

166

абсурд

преди 3 години

Правят,струват само и само да ни имунизират.Ще имат да вземат

165

Анонимен

преди 3 години

Лека-полека нещата си отиват към кютек...

164

Анонимен

преди 3 години

Само искам да ми кажат какъв е планът?Докога? Колко "мазнинки" да имаме? Да сме отделили три заплати... Отделихме ги. Минаха много месеци, свършиха.Какво правим нататък?Седим без работа, затворени докога?Милиони хора, много от тях с хуманитарно образование, се преквалифицираме в програмисти?

163

Анонимен

преди 3 години

Късно е либе за китка (в неговия случай някой да му повярва, че е искрен). Този страх и паника, която се насажда денонощно, виртуален катаклизъм, който организирано се опитвате чрез всякакви електронни коминукации и социални мрежи да направите реалност (ама не е) това ви издава. Важи не само за България, ясно е, че се опъват конците организирано, манипулации, преекспониране, едната вълна не е свършила, говорим не за следващата, а за по-следващата? Кого заблуждавате?

162

Зоро

преди 3 години

Ето за да не бъда голословен:Family Testing COVID-19 Бърз тест за самотестуване от гърлен секрет x4 проби Безплатна доставка над 50 лв цена 75 лв. време 5 мин.Тегло: 0.100 кг 30014945 БЪРЗ ТЕСТ СЕМЕЕН COVID-19 X 474,99 лв

161

Зоро

преди 3 години

Бойко защо е тоя зор с тези ученици да учели присъствено??Идат избори и хората виждат, че се луташ, не разбираш нещата! Говориш гглупости, че 1-4 клас не заразявали.Много народ измря покрай тези ученици!Картината с заразените не важи вече, защото никой не ходи да дава 120 лв., като може да си купи онлайн бърз тест и да провери.

160

Име

преди 3 години

Светът се събужда и става ясно, че не сме българи, британци, австрийци и т.н. Ние сме нормалните хора, работещи, спазващи закони, плащащи данъци и всяко екзотично хрумване на управниците си. От другата страна са шайка обществени служители със съмнително висок стандарт на живот, прикриващи корпоративни интереси, освобождаващи престъпници, хранещи паразитиращи и с всяко следващо решение - засилващи усещането, че лека полека нещата си отиват към бой

159

Зоро

преди 3 години

Как може всичко им е пред очите и сами го направиха и сега пак направиха същата грешка от септември? Септември след започването на уч.година и след 15-20 дена започна поголовната сеч и накрая след 2 месеца се стигна до 200 трупа на ден.С гооолям зор се усетиха и ги спряха. Нооо хоп видяха, че тигърът се скри и хоп пак излезнаха навън. Т.е. пуснаха проучване - 1 до 4 клас отново.И сега какво минаха 20 дена и резултатът е налице. Пак почти 100 трупа.Колко време им трябва да св усетят?????

158

Чоко

преди 3 години

Освен това искам НАУЧНО ОБЯСНЕНИЕ. Защо , аз преболедувалия вируса, да нямам имунитет а тези с инжекциите да имат ? На каква логика опира това твърдение? Не е ли по-силен естествения имунитет в сравнение със стимулирания такъв ? Освен това днес четох, че ваксините не ловели Бразилския щам. В такъв случай какво правим? Всяка година ще се ваксинираме с по десет ваксини ли? Докато ни ударят първите две и вече трябва да се подготвяме за следващите две и така до края на света. Това ли е новата реално

157

Чоко

преди 3 години

Само преди година ни лъжехте, че новия вирус от Ухан е най-заразното нещо в света. Хората , при среща, преминаваха на другия тротоар-. Сега се оказа, че онзи миналогодишния вирус не бил толкова заразен. Измислихте нов по-заразен вирус. Е как да ви вярваме. След месец,два ще изкочи някой още по-заразен и така докато народа не ви отнесе, барабар с белите престилки и маските.

156

Т.Шак

преди 3 години

Писна ни и от мерките ви, и от вас. На 4 април ще ви разкараме всичките.

155

бай Ставри

преди 3 години

До НиколинаНе бих казал егоисти, по-скоро безумно уплашени. То малко ли помия се лее по медиите колко било страшно. Случайно или не, всички държави, които са напълно затворени от месеци са най-зле. Вирус не се бори със затваряне на кафенета. Факт е, че никой нищо не прави за рисковите групи - защо не получават безплатни лекарства и имуностимулатори и предпазни средства? Мерки викат на краденето и цицането на пари, а хората кучета ги яли. Цяла Европа е по протести, но за това се мълчи в медиите.

154

Анонимен

преди 3 години

До НиколинаПрощавай, колежке, дано си жива и здрава, но ако ти беше една от рисковите групи, дали щеше така с лекота да си рискуваш здравето, за да имаш право, да ходиш по кафета?

153

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

До ГражданинЗащото на новите ни господари са нужни най-много 4 милиона слуги.Тогава България ще бъде Рай, а оцелелите от геноцида - ратаи !И болните и здравите са виновни, че живеят на територията.Те пречат и ще бъдат много намалени ...Това е неудобната истина !

152

Гражданин

преди 3 години

Много ми е интересно защо не проявите същата загриженост за болните от рак?! Там болките и преживяванията са страшни, а краят е ясен. Защо не проявите загриженост за нуждаещите се от трансплантации и т.н.?