119

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 121Е, най-сетне откри америка! Макар че мисля това не са краварите, по-скоро ингилизите..... те имат вече "опит", малко ли народ изтровиха в ингилистан!

118

Бизнеспарко

преди 3 години

Който твърди че Македония е проект на Русия много греши- проект е на сърбия още от 19ти век. Прочетете и книгата на Анри Пози и за отношенията им в кралството след Първата война.

117

Democratos

преди 3 години

До Анонимен 113Виждам, че опорките се спазват. Като не може да се изчисти имиджа на владеля, поне да се маже с българофобия и да се внушава, че тук бият и има някакъв тежък режим, въпреки че аз за бити и измъчвани журналисти и студенти от "режима на Борисов" за пръв път чувам. Това, че имаше хора със студентски книжки или "журналисти", които хвърляха по полицията бомбички, *** или я поливаха с керосин лятото, не значи че има "репресии и режими".

116

Получи се виц

преди 3 години

До Анонимен"на село се иска здраво бачкане." - казал един лентй на друг лентяй.:):)

115

Анонимен

преди 3 години

Странно, но някой ще ми обясни ли ЗАЩО шва.би.ти така набързо отправиха този "борец за свобода" назад обратно???? Нали уж там му готвят "несправедлива присъда"??? Толкоз народ (над 2 милиона) бежанци приеха, а един (и то такъв...хи-хи) не можаха да изхранят!!!!! И не лъжете, че той сам е поискал да се върне, защото ако искаше, щеше да го направи още преди 3 месеца, когато го изписаха от "болницата"!!!

114

Анонимен

преди 3 години

До Западни ценности!Ти никога няма да отидеш на село, защото си лентяй, а на село се иска здраво бачкане.

113

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 119Изобщо не греши. Македонската държава е проект на Москва: специално са определени руски учени, които да създадат език, който максимално да се различава от българската база. Документи за това има в Битолския културен институт. След това се определя с от 1944 да започне масово и насилствено да се налага на населението в училищата въпросния. Сръбския шовинизъм само е впрегнат да се извърши процеса.

112

Анонимен

преди 3 години

До Обонго Чебурашка"Като четеш коментарите.."Е има и други секти освен тази на американофилите.

111

Анонимен

преди 3 години

Аз допускам, че САЩ са отровили недоутровили Навални, за да обвинят Путин и да имат основание за санкции! Защо не!

110

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашкаhttps://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D1%8A%D1%82%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BD%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B0_%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D1%8E%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0_%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F

109

Анонимен

преди 3 години

До DemocratosСпоко - по Сорос вероятността да е истина е отрицателна. Не бързай със изводите.

108

Западни ценности!

преди 3 години

До АнонименБраво! Не е зле! Професионален измамник.И фирмата да фалира - пак ще им взимаш пари от ликвидацията. Добре измислено съгласих се.Е аз отивам на село...

107

Democratos

преди 3 години

Много смешно е как до онзи ден русофили ми обясняваха как нямало по-скромен владетел от Путин. А днес обясняват как "Ами заслужил си го е!" или "А в хрушчовка ли да живее?" като естествено това, че този мегаломански проект обяснява къде са парите за болниците, за лечението на деца, за гледането на възрастни, за инфраструктура... Но според тях естествено в Русия няма и бедност и е най-развитата държава на света.

106

Анонимен

преди 3 години

Ние с Баце не сме по назад

105

Анонимен

преди 3 години

До Западни ценности!Правното осигуряване на фирма с три офиса в Европа.:)

104

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 106Така е,защото тук всичко кълве яко на Путин и Русия.Но не виждаме тук в нашата мила родна татковина какво е положението. Бити студенти и журналисти под прозорците на МС, тук даже не го отразиха, все едно се е случило в Зинзибар.Поголовните кражби от всякакви поръчки и строителство не е интересно. Спирането на метрото сега, защото пак някой яко се е облажил.Борисов строи,а дъжда руши за два дена и извади на показ замърсяването на реки и язовири пак от нас, но Путин та Путин

103

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноЗатова ли руските власти са се паникьосали и забраняват протестите, защото "няма подкрепа"?

102

Анонимен

преди 3 години

А бе руснаците са толкова калпави,като отровите им! И в Англия оня се излекува, сега и Навални го излекуваха...!

101

Обективно

преди 3 години

Нахални няма никаква обществена подкрепа в Русия, всички го презират като нищожество и предател, на заплата при Сорoc и САЩ.Т.нар. рейтинг и подкрепа за него се дължат единствено на безумните думи, които Отровено общество на Сорoc харчи за реклама в Русия.

100

Анонимен

преди 3 години

Покажете и другите дворци на милиардерите по света да ги разгледаме,ще направим и класация за най-харесвания!Може пък и архитектурата да ни хареса.