139

Анонимен

преди 3 години

До БобиАз ти казах, че ти личи от 100 километра червения каскет. Тези неща са показани с документи и разследвания. Видяхме какъв е отговора ти и на тях.:)

138

Бизнеспарко

преди 3 години

Нахални я обикновен платен шпионин- къде е учил - в сащ, къде се "лекува" - в Германия. Сега сериозно - Троцки го гепиха в Мексико, бандера предателя в мюнхен, а наш банални 3 пъти не могат. А към трола Чебурашка-прочети книгата, виж и Мара Бунева коя е била и кого е убила :))) Картата от 1862г.за велика Сърбия видяхте ли я ? То бива бива да сте ***, явно малко плащат :)))

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 150Когато критиката е изградена изцяло от опорките на Империята на Злото няма какъв друг да си.Разликата със смислените критики (към всяка система може да има таквиа), е че тези произхождащи от Империята на Злото ВИНАГИ показват неразбиране и незачитане на каквото и да било свързано с Демокрацията. Просто Империята на Злото е обратното на Демокрацията.

136

Анонимен

преди 3 години

Навални си е блогер това си му е работата с тия 53 милиона си е заработил добър живот поне за година напред пука му на него, ако не беше Путин щеше да е друг

135

До demokratos

преди 3 години

Съгласен- много добре казано

134

Анонимен

преди 3 години

До DemocratosАбсолютно си прав. Днес един от русофилите постна следното:"оя човек вместо да си гледа живота и семейството угажда на някакви педофили зоофили изврътеняци на запад . Направи среща с Путин вземи едно 300-400 милиона евро и си гледай живота и семейството . Кво ти трябва да си разбиваш живота и семейството не знам"Пускам го с правописните грешки и т.н. За какво става дума? Всичко е ясно.

133

Анонимен

преди 3 години

До Обама ЧебурашкаТя е твойта логика със друг знак:"който критикува краварника е русофил." - не я ли позна?

132

Анонимен

преди 3 години

До Бизнеспарко до 133Другарю, не знам в какво си "образован", но щом предположението ти е, че са "разсекретени от ООН" явно в нищо свързано с такива въпроси. Казах ти вече, документите ги има в Битолския културен център и могат да бъдат прочетени.

131

Democratos

преди 3 години

Навални се прибра, защото руското общество не е добре настроено към критици, които предпочитат да живеят на запад. Нямаше да постигне това, което постигна сега, когато се прибра. Но русофилите не могат да си представят, че някой би направил нещо подобно като такава буквална саможертва в името на родината си, защото те никога не биха направили нищо за родината си, независимо коя е. На тях им е важно само "каквото се нареди" и да "имат там нещо ядене" и вече живеят добре и "Сталин е велик!"...

130

Получи се виц

преди 3 години

До Анонимен"Като направиш колкото съм направил"Я откъде изкочи заек! Каквото си направил не ме интересува- и аз си седя на топло и си чеша езика.НО ЗА разлика от теб не съм комплексиран. Айде хубав ден! Че ми се допи нещо - петък е!

129

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 140"ЗАЩО НЕ СЕ ВЪРНА, а се шляеше па разни немски гори и поляни?????????? "Защото ако беше гледал филмчето, щеше да разбереш, че не се е "шлял" ами е ходил по разни архиви да рови в архивите на ЩАЗИ, да чете доието на Путин там (да имат го :))))) ) и да приготвя "филмчето", с което да започне офанзивата си при връщането си в Русия, тъй че другарю, не ти вървят опорките от Империята на Злото.:)))

128

Бизнеспарко до чебур

преди 3 години

Чебурашкин -ясно е че си платен трон, по-умни да ви взимаха поне. Книгата е 1929г :)))

127

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 135 Г-Л-У-П-А-К!!!!!!!!!

126

Бизнеспарко до 133

преди 3 години

Разсекретени от ООН ли Хахаха айде прочети книгата или поне я виж в гоогле. Ще ти дам и още едно име на сръбския шовинизъм -Стоян Йованович. И не, млад и и образован съм, и не съм от Бсп па съвсем:)) https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%A1%D1%8A%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%8F

125

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашка 131Ха-ха-ха............много добре знам тази "опорна точка", че той сам бил искал!!!! КАЗАХ ТИ ВЕЧЕ, него го изписаха ПРЕДИ 3 МЕСЕЦА...............ЗАЩО НЕ СЕ ВЪРНА, а се шляеше па разни немски гори и поляни?????????? ЗАЩОТО, чувак, СЕ НАДЯВАШЕ ДА ГО ОСТАВЯТ ТАМ И ЗАТОВА ПЛЮЕШЕ ПО РУСИЯ И ПУТИН НАЛЯВО И НАДЯСНО! И ПОСТОЯННО ИСКАШЕ САНКЦИИ! На собствения му народ...........невероятен де-би-лизъм! Е, сега ТОЗИ НАРОД и ще му "върне любовта"!!!!!

124

Анонимен

преди 3 години

До Получи се вицКато направиш колкото съм направил аз тогава ще казваш "лентяй". Аз мога да пиша тук когато си поискам, щото така съм си постлал, че ако искам мога ИЗОБЩО да не работя и пак ще получавам, но за това се иска АКЪЛ.

123

Анонимен

преди 3 години

<Байдън нареди на спецслужбите пълно разследване на казуси, свързани с Русия.........

122

Анонимен

преди 3 години

До Обама Чебурашка"Вижте Шойгу"А кажи че не си американофил! Ако не си забелязал те в Русия също са пазарна икономика капиталистически ситил. И за ваша изненада нищо западно не им е чуждо.Спора е за наглия и непочтен начин по кийто "цивилизования запад" играе пазарната игра.

121

Анонимен

преди 3 години

Има една група във фейса- "Приятели на Путин в България ". Смешна работа- Путин не Русия, той е един обикновен диктатор, който не търпи опозиция и мачка руския народ.

120

Анонимен

преди 3 години

До БизнеспаркоАбе приятелю, ние не разчитаме на слухове в нета,а четем разсекретени документи на руските служби, които ясно описвт ролята на Москва в този процес. С тия истории можеш там в пенсионерския клуб на БСП да се пробваш. Вие сте на това ниво. При образовани хора нямате шанс.