179

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 197"и виждал ли си Кремъл отблизо бе, отворко? Как мислиш се щурмува? Или се чувстваш толкова по-голям от Путин, че можеш да прекрачиш стената?"Мерси, реакцията ти ми отговаря напълно на въпроса: щом българските русофили започват да се ежат само при МИСЪЛТА за подобно нещо, опита вероятно би завършил със стотици жертви.То жертвите и сега си се трупат, защото режима ликвидира или мачка всеки, който сръзне да му се противопостави, просто това не се случва пред Кремъл.

178

РУСКИ ТРОЛ

преди 3 години

Плащат ни ,братчед. Ама не в рубли......

177

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"*** има хомосексуална връзка с Медведев."Ти си *** , а лявата ти ръка е Медведев.Ясно!Давай го не така публично!

176

Анонимен

преди 3 години

Не виждам за какво протестират руснаците. Има Путин дворец за 1 милиард евро. Е-какво!? Парите за двореца/и за още един/ МУ ДАДОХМЕ НИЕ, ОТ БЪЛГАРИЯ. Я оставете Лилипутин на мира.....

175

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 198Оооо, допускам, всичко допускам.Това, което се вижда, обаче, е нещо друго:1) арестуват мирно протестиращи хора2) забраняват протести 3) арестуваха го без да му позволят адвокат4) разпитваха го без адвокат5) устроиха му "процес" в полицейски участък и без външни свидетелиВсички виждат за какво става дума, тъй че троленето ви не върви. Даже и вие сте наясно, та ми е любопитно, защо сте доброволни роби на руснаците?

174

Анонимен

преди 3 години

Да, за арестуване е, защото са го арестували. Логиката ти е безпогрешна

173

Анонимен

преди 3 години

*** има хомосексуална връзка с Медведев.

172

Анонимен

преди 3 години

До196И как, според теб, го показват, като го арестуват ли?А не допускаш ли, че може наистина да е за арестуване?

171

Анонимен

преди 3 години

До 189Ти виждал ли си Кремъл отблизо бе, отворко? Как мислиш се щурмува? Или се чувстваш толкова по-голям от Путин, че можеш да прекрачиш стената?

170

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 194Защо трябва да го "казват", когато те го "показват"?Дори и диктатурите не са толкова пр0сти, че да се издават сами директно. Само русофил може да направи такова ламерско предположение и да си мисли, че някой ще го приеме за нещо повече от тролене.

169

Въпрос за путинофили

преди 3 години

Голяма утеха ли е за вас, че в Щатско отдавна има не демокрация, а имитация и на краварите им предстои да се запознаят отблизо и отзад с либерал-фашистката диктатура на едрите финансови спекуланти? В Русия пък си имат олигархично-бандитски режим, осъществяван и крепен от петербургския мошеник Вова Путин и неговата шайка клептократи. Все не можете да забравите пропагандистките номерца на социализма. Да, да, ама не - едното не оправдава другото, мили колхозници.

168

Анонимен

преди 3 години

"Мразеният от Кремъл дисидент ..."Защо си измисляте бе, господа? Кога сте чували от Кремъл да казват, че мразят Навални? Май признавате, че според вас наистина е за мразене.

167

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 191Вече му беше отговорено, тъй че не позна.

166

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 190Неразрешените митинги навсякъде водят до проблеми с правосъдието.Разликата между демокрациите и диктатурите е за какво се забраняват митинги.В демокрациите митинги се забраняват за застрашаващи демократичния ред или откровено застрашаващи здравето и безопасността на гражданите "протести", в диктатурите такива, които застрашават режима на диктатурата.Който не знае каква е разликата слага последиците от едните и другите под един и същ знаменател.

165

Анонимен

преди 3 години

До Хахахахахахахахахаха Сега дИмУкратите ,ще мълчат като комунисти на разпит !

164

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен В Меката на демокрацията ,неразрешените митинги се наричат ,тероризъм и водидо затвор от 10-20 години . И какъв удар нанесъл ! Преди години твърдеше че този имот бил на Медведев ,ама нищо чудно че лъже . Нали е потомък от рода на Роза Залкинд-Землячка ,палач на хиляди християни в Крим .

163

Анонимен

преди 3 години

До ЛюбопиткоБратушките не могат да арестуват никого, защото забраняват протестите, но щеше да бъде интересно при един щурм на Кремъл какво щеше да направи Джуджи.

162

Хахахахахахахахахаха

преди 3 години

Да бе, вярно, КАЖЕТЕ КОЛКО АМЕРИКАНЦИ СА АРЕСТУВАНИ В САЩ за протеста пред Капитолия, да сравним, моля, сериозно питам.

161

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 286"Видяхме"Слепец не може да "види".

160

Анонимен

преди 3 години

До Democratos САЩ - Империята на Сатаната ! Видяхме ви ,,демокрацията ,,. Лъжи ,демагогия ,наркомания ,истерия и психари .