29

яжте ориз с арсен

преди 3 години

и си мълчета, Васали на Пекин!

28

Едно мога да ви кажа

преди 3 години

Джо Байдън е Позор за САЩ и Срам за Света!

27

Като Велико

преди 3 години

Тръмп е най-Великият Президент, който САЩ са имали в последните поне 100 години!

26

Бай Дончо

преди 3 години

е пич.По хитър от боко.

25

Анонимен

преди 3 години

До 6Най-голямата грешка на САЩ е тяхното създаване. Повече от това няма накъде. Дали ще е Тръмп, дали ще е Байдън - все тая. Да се изядат там като кучета и да оставят света да си отдъхне от тях.

24

Един от Юг

преди 3 години

Браво ***,ще запомним Тръмп с това че заработвате заплати всички пернати драскачи като го плюехте 4 години! Продължавайте в същия дух и той ще се върне на власт!Молодци!

23

православен патриот

преди 3 години

Ами ще бъде запомнено най вече с екзекуцията на големия генерал Касем Сюлеймани!!!!!! С нищо друго няма да бъде запомнено !

22

Чака

преди 3 години

До Анонимен 13Глупак си ,*** !!!

21

Факт

преди 3 години

През мандата на Обама долара се срина до 1.28,а по времето на Труп стигна до1.80. Това е най-съществената разлика

20

Анонимен

преди 3 години

Историците нямат думата за Тръмп.Тръмп не е история.Той е бъдеще.Сега гледахте втората серия от "Междузвездни войни".Империята отвърна на удара,но предстои завръщането на джедаите.

19

Ето как

преди 3 години

Тръмп не започна война, Тръмп спря имиграцията, Тръмп изтегли почти всички американски войски от близкия изток, Тръмп подкрепи морала и вярата в Бог и семейните ценности, Тръмп изстреля икономиката на невиждани висини - така нормалните неплатени медии и хора виждат неговото управление.

18

Точка

преди 3 години

Тръмп е първият, кото не е направил нито една война. Точка.

17

той каза

преди 3 години

Тръмп тепърва ще спасява Америка и света. Ще стане първият изправил се срещу Антихриста. Събуди света.

16

Анонимен

преди 3 години

Като президентът на реднеците, пряко подкрепян и от част от високата обществена класа. Интересен президент, като цяло. А Бай *** общакът каквото и да коментира, все ще си бачка за 1500лв.. Успелият българин ще си е успял. И те така те.

15

Анонимен

преди 3 години

Разбрахме, че победителите пишат историята. Ако искаш истината, разговаряй с простолюдието Обикновените хора виждат нещата най-важно, но не издават книги.

14

Един

преди 3 години

Демократите са дяволи! Тръмп започва с икономически напредък, помиряване със Сев Корея , Близкия Изток и донякъде с Русия, изтегляне на войски , незапочване на нова война, подпомагане на бедните чернокожи семейства, увеличаване на работните места, изтегляне на САЩ от сделки с корумпирани организации, където пари се наливат като в бездънна яма, подобри сигурността в страната като недопусна ислямисти и вдигна стената с Мексико. И спретнаха BLM безредици , вирусче, впрегнаха медиите и сега е лошия.

13

Анонимен

преди 3 години

Като един пррост фашист както са по принцип.

12

Анонимен

преди 3 години

Артистичната дейност повече му отива. Природата го е надарила за клоун и всички опити за друго са катастрофални. Един самовлюбен егоцентрик, който излагаше Америка до последно. Хубаво е, че вече няма да го гледаме.

11

Анонимен

преди 3 години

Ще го запомня с това как обвиняваше първо Китай, а после и Европа как им вкарваме вируса докато не правеше нищо, както и със съвета да се пие белина. ***, който с хитрост и наглост се налага над хората и в бизнеса и като президент.

10

ЕЛИ

преди 3 години

ТРЪМП Е МИРОТВОРЕЦТРЪМП Е ТРЪН ЗА ПЕЧАЛБАРИТЕ НА ОРЪЖИЯРУСИЯ НЕ Е НАШ ВРАГА А НАШ КОНКУРЕНТ ТЕЗИ НЕГОВИ ДУМИ НАПРАВО ПОБЪРКАХА ПЕЧАЛБАРИТЕ ОТ ОРЪЖИЯ-----АМИ СЕГА БЕЗ ВРАГОВЕ НА КОЙ ЩЕ СИ ПРОДАВАМЕ ОРЪЖИЯТА