89

историк

преди 3 години

Направи много положителни неща, но беше свален с мрсни зад кулисни игри и с може би най-големите изборни измами в историята на САЩ !

88

Анонимен

преди 3 години

Помним президентите преди него и какво се случи през техните мандати.Не харесвате Тръмп? Предпочитате Клинтън, Буш или Обама?Помислете пак.

87

ББ

преди 3 години

До В САЩДа станеш богат за сметка на ограбените американци,авер на мафията,да организираш и финансираш атентат срещу Конгреса на САЩ е престъпление...Строг Съд за Тръмп и троловете му които лъжат хората в мрежата,мафията създаде Тръмп...Путин го назначи за президент на САЩ....извадете си главите от з.адниците...или очаквайте новият Хитлер...Справедлив Свят...или мъртав!!!

86

Eternity

преди 3 години

Президентството на Тръмп ще бъде запомнено, но Тръмп няма да бъде запомнен . Дори и копейковите тролчета на Путин дето сега го защитават и предричат гибел и унищожение на света , щото Тръмп вече не бил президент , дори и те ще замлъкнат и ще го забравят веднага щом Кремъл реши че Доналд Дък вече е изчерпал полезноста си и имейли с новите инструкции бъдат изпратени до кремълските тролчета с новите имена на Путиновите фаворити .

85

ББ

преди 3 години

До В САЩЕ и други еничари сме виждали,ама ти си на Тръмп,та да рекетираш мексиканците носещи ти пари да си платят въжето на което искаш да ги обесиш...си е расизъм и мафиотски рекет...да убивш американци призовавайки ги да пият дезифенктанти...си е престъпление...да насърчиш атака срещу Конгреса на САЩ е...нечувано,Атентат срещу Свободният Свят...фашизъм...мафия...геноцид срещу човечеството е...престъпления...Тръмп и на *** не случи...само факти,всеки може да ги провери...Съд...Затвор !!

84

ББ

преди 3 години

Републиканската партия е съучаостник в опита за преврат в САЩ...само факти...троловете на Тръмп са безполезни и само му харчат парите/ограбени от вас и децата ви/...нападението над Конгреса е безпрецедентен и фашистки акт подкрепен от приятеля на мафията Тръмп...престъпление,плаща на гномове и *** да лъжат хората в мрежата,или Строг и Справедлив Съд...или раждате новият Хитлер...и световни войни заради психично болни не.овеци

83

ББ

преди 3 години

и Кой е Тръмп???до кога ще се кланяте на нечистоплътни психично болни???имал пари...вашите пари...пари ограбени от вас и децата ви,Политическата класа се гаври с животите ни...с животите на децата ни...така е от векове...и така ще е...докато не вземем пушкалата и не ги накажем справедливо...Те работят за нас и ние им плащаме...не им плащаме да ни убиват...да строят коч.ни за децата ни с нашите пари...Съд за новият Хитлер-Тръмп...плаща на *** да ви лъжат...откровен мафиот и фашист е...Съд

82

ББ

преди 3 години

Тръмп да бяга в Русия...и в Северна Корея може...няма подопно нападение нак Конгреса в Историята на САЩ организиран и насърчаван от Президент на САЩ...мафията е безмилостна...хората вярващи в някакви човешки ценности/Тръмп няма такива/е време да се вземат в ръце...или очаквайте новият Хитлер с безпомощното си и алчно политиканствайте...Тръмповизма види Света ни към гибел...Справедлив Свят!!!Справедлив или мъртав!!!

81

P.

преди 3 години

До СветаИ бащата на моя дядо също загинал във война, а майката на дядо ми умряла в пандемията тогава. Дядо ми остава кръгъл сирак на 5 години. Един човек, който имал "само" две дъщери, взема 5-годишното дете. На дядо ми е изплащана сирашка пенсия до навършване на пълнолетие. Тогава дядо ми изтеглил "една торба" пари и купил 120 декара земя.

80

Анонимен

преди 3 години

Как може толкова хора да пишат толкова глупости в САЩ?

79

Анонимен

преди 3 години

Е сега демократите са на власт , ще последват демократични войни и необуздана емиграция. Направо махайте всякаква полиция и армия , няма нужда от нея , то така или иначе ще сме разграден двор официално. А всеки поискал ред ще бъде обявен за расист , ксенофоб , фашист , нетолерантен , не гей , не Интер междугалактически любител на задни кожени инжекции.

78

Анонимен

преди 3 години

Вече го забравиха всички. Тръмп беше идол на проститте и конспираторите.

77

95 заради неадекват

преди 3 години

но клоунство над 410 000 починаха.......война не бил правил......къде ви намират?

76

немо

преди 3 години

Единственият сащийски президент, който не е започнал война. това е най-интересното. другото е, че сащийците ще си мечтаят за дните на тръмп.

75

Анонимен

преди 3 години

Тръмп ще се запомни с простотията си и с това,че дори републиканци от партията , в която е гласуват против него и при първия импийчмънт,а вероятно и сега при сегашния импийчмънт.

74

Анонимен

преди 3 години

Тръмп ще се запомни като един от малкото президенти без втори мандат и като единствения с два импийчмънта. Ще се запомни и с това,че където можа свали републиканската партия отпечелившите й позициите.

73

Анонимен

преди 3 години

Ауу горкия Тръмп, искал да унищожи корпорациите, даже своите! Приказки под шипковия храст. Милиардер да унищожава корпорациите, ти нещо какви ги приказваш. Тръмп беше назначен от Русия за президент,за да защитава руските интереси,но нещата не му се получиха,защото демокрацията в САЩ функционира. Назначи прокурори,обаче точно тия прокурори спазиха закона и доказаха,че няма нарушения в изборите. Ще се запомни като първия президент с 2 импийчмънта.

72

Край

преди 3 години

ААА че високомерните му фарфаронски пози бяха нелепи и смешни на моменти си е така.Но все пак да не започнеш нито една война е постижене за американски президент достойно за нобелова награда за мир. Обама я получи нищо че започна 5-6.

71

Анонимен

преди 3 години

Като бай Дончо простака!

70

Край

преди 3 години

Тръмп ще бъде запомнен с миротворческата си външна политика и опита да върне индустрията в Америка. Това мултинацоналните компании дето управляват света не го искат. Тръмп пропусна да ги смаже докато беше президент и се предовери на демократичните механизми. Направиха му избори с умрели и го отстраниха.Света беше спокойно място с Тръмп.