10

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Сега е момента да отворим всички кръчми и нощни барове!-----Не всички ... не всички !Ресторантьора от Несебър с наркооранжерията, няма да отвори ...

9

Анонимен

преди 3 години

Моля, когато лъжете се разбирайте предварително.Балтов: "Все още не е официално потвърдено, че в България вече го има новият щам на коронавируса."Симидчиев: "Знаем го още от април 2020"

8

Анонимен

преди 3 години

Гответе се за марша на свободата на 27 януари пред министерски съвет. Време е за съпротива срещу ковид фашизма.

7

Изроди

преди 3 години

Изродиииии

6

Лъжи!!!!

преди 3 години

Когато нацистите дойдоха за комунистите, аз мълчах; не бях комунист. Когато дойдоха за социалдемократите-аз мълчах, не бях социалдемократ. Когато дойдоха за тези от профсъюзите, аз мълчах-не бях член на профсъюз. Когато дойдоха за евреите-аз мълчах, не бях евреин. Когато дойдоха за мен-вече нямаше кой да говори! Продажните" политици" не само у нас си мислят,че те ще натрупат богатство и те ще останат.Но са забравили тази сентенция на Мартин Нимльор- ще дойдат и за тях!Затова-стига лъжи!

5

Изследвания!

преди 3 години

ЕС след няколко милиона дадени за изследвания, е установил че ще ни очакват 738 вълни на вируса, всяка от която трае 4 месеца! Добрата новина е, че на година ще има само три такива вълни! След изтичането на тия 738 вълни населението ще е с толкова промит мозък, че няма да му трябва вече нищо!

4

Анонимен

преди 3 години

Този професор винаги говори едно и също.Според мен трябва да посочат при кой пациент е открит новия щам понеже с тези писиар тестове едва ли знаят дали са открили новия или стария щам или теста е дал грешен резултат.

3

Балтьо Балтевски

преди 3 години

Ах, нИ думай!

2

Анонимен

преди 3 години

Отивай в болницата докторе, не се разхождай от ТВ на ТВ

1

Анонимен

преди 3 години

Тез хора в тв студиата ли живеят. Ще има съд за вас.