38

Анонимен

преди 3 години

Явно на работа ще умирам, то пенсията я до живея, я ми стигне, но поне моята специалност е гладна за кадри. Някакъв ужас е това, а има и хора много по-зле.

37

Анонимен

преди 3 години

Явно на работа ще умирам, то пенсията я до живея, я ми стигне, но поне моята специалност е гладна за кадри. Някакъв ужас е това, а има и хора много по-зле.

36

Ревизор

преди 3 години

Как така тази жена ще извършва дейност, а няма касов апарат? Тя укрива данъци. Сериозна ревизия трябва да се направи. На г-н Пеевски, разбира се, ние пожелаваме още дълги години дейност. Той няма как да е обект на каквито и да е проверки.

35

Максим Ориц

преди 3 години

"Просто живеем разумно, нямаме кола и т.н"това не е разумно, приятелю, а скomско. И се лъжеш, че е живот...

34

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Ето я причината И да продължа още малко питам друг Колко са 9+7 почна да си брой пръстите на ръцете и на краката за да ми каже отговора . И друго много от тях въобще не ходят на училище взимат си извинителни бележки от доктора за да не им спрат помощите или въобще напускат училище и се задомяват за да могат да източват социалните фондове на държавата . Лошото е че и между Българските деца има много неграмотни . Въобще трагедия пълна е със образованието .

33

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Ето я причината Не учат не работят и живеят на гърба на народа ,да ти кажа ли от първо лице за кой етнос става дума .Защото са ми пред очите всеки ден .Във 6-ти , 7-ми 8-ми клас са и не знаят нито да четат нито да смятат нищо не знаят .Онзи ден питам един от тях Я прочети какво съм написал на вратата ? Той горкият почна да срича и накрая ми каза ми аз не знам какво пише тук .

32

ммм ..!

преди 3 години

След 10 дни ставам на 60 год, а нямам нито един лев зад гърба.Като цяло работя, работя, а де дефакто нищо няма ... в наличност.2026 трябва да бъда пенсионер и след това заминавам за село; не, че ще прокопсвам, но ... поне няма да бъда в тази ужасяваща мизерия.Миналата година ни санираха блока; жената изхвърли цялата мебел от кухнята и сега там нямаме и мивка; готвим в хола; добре, че е доста голям - 28 m2.За лекарства давам по 92.30 лева (това е с намалението от касата).... и все пак съм оп

31

ЦК на ГЕРБ

преди 3 години

Да сади и продава картофи,да отглежда прасета и да продава мас !

30

Анонимен

преди 3 години

бг е 3 свят държава

29

Анонимен

преди 3 години

Интересно как не са я награбили от НАП, преди време писаха акт на една старица, че продавала магданоз за да свърже двата края.

28

400 ?

преди 3 години

Ами ние живеем (3 чл. семейство с дете на 4 г.) с 800 лв./месец. Живеем в собствено жилище. Сметки, храна, облекло ... Знам го, защото записвам всяка стотинка разход (налага се!). Изкарвам и малко повече, но си ми трябват - авариен фонд, спесявания. Никога няма да допусна да взема кредит Просто живеем разумно, нямаме кола и т.н. Вярно, че е в провинцията, но не се оплакваме. Не даваме за нищо излишно. Явно в София е доста по - трудно за двама пенсионери с 600 лв.

27

Ето я причината

преди 3 години

България е в критичната точка и по други категории. Сред тях са: преждевременно напускане на образованието, ниско ниво на индивидуални базови дигитални умения и висок процент на млади хора, които са неработещи и неучещи.Не учат, не работят, а искат високи доходи...

26

Анонимен

преди 3 години

Един няма пари за парче хляб,друг вика,че е зле с парите а хвърля 200лв. за обяд в ресторанта.Всеки си гледа от неговата камбанария и нямането на пари за един е рай за друг.Ако се гледа в световен мащаб има доста по-зле примерно в Индия.Там живеят в гета,нямат жилища,някои не са виждали шоколад,работят за шепа ориз на ден.Тази баба тук има жилище,пенсия колкото и малка да е и се опитва да спечели някой лев.Ако се сравняваме с ЕС обаче ние сме като в Индия.Та статистиката е хлъзгаво нещо.

25

Роко2

преди 3 години

До една от многотобулка какъв етикет ,това да не ти е Зара...

24

Падаря

преди 3 години

Да се пенсионираш на 70 години(мъже) с 40 години стаж в страна където средната продължителност на живот е 71 г (мъже) е жив обир.

23

една от многото

преди 3 години

Голяма драма сте направили! Във Варна на Чаталджа пазар има чорапи, компот, мед-истински и менте, ракия, вино и туршии и даже наденици ........ да не продължавам. Има и зад Театъра, пазара Левски, Младост.......т.е навсякъде където има народ. Същото е в София. Тези хора не могат да продават в по-добри условия, защото там се плащат маса, разни такси, а и нямат никакви сертификати за качествата на стоката. Даже за чорапи, ако са редовни имат поне етикет.

22

Авявя

преди 3 години

Извинете, ама терлици... хм, кой би си купил терлици? Кой изобщо би искал да притежава терлици? Ръчно плетен шал, шапка, шантави ръкавици, безформен пуловер - да. Но терлици... Ако тази жена иска да припечели нещо допълнително от труда си, трябва да се замисли какво е продаваемо. Щом може да плете, да се насочи към модели, които се купуват, а да не произвежда неща, които повечето млади хора дори не знаят за какво служат. А младите са купувачите днес, не пенсионерите. Пазарна икономика!

21

Анонимен

преди 3 години

и ще влизало еврото? как се живее с 300 евро 2ма човека?в Гърция- мин.пенсия-380 евро

20

Анонимен

преди 3 години

До Лай за минелиТи защото "*** комунизъм с пълни шепи" затова недоволстваш тук от капитализма, нали?Къде са ти парите, колите, къщите, образованието, квалификацията и защо си гол като пушка?

19

Анонимен

преди 3 години

Пенсионерите заслужават повече. А младите, които не искат да работят заслужават принудителен труд.