152

до 157

преди 3 години

Какво означава гласуване "против"?Няма такава бюлетина!Гласуваш "за",а това "против" са" маините "бълнувания ,че някой да избере нея или който падне,да мине между капките.Този номер го игра на кметските избори,втори път няма да мине!

151

Анонимен

преди 3 години

Големи глупости!Общата и Тримата *** наравно с ОП ,това е абсурд.Чалгаря бил трети,всичко е мижи да те лаже платени простотии.Никой не им е чул програмата ,а пък вече избрани.Стига се подигравайте с хората.За управление на държавата става дума ,не да влиза в НС слугинажа на задкулисието и разни издухани черепчета.Потрес!

150

Анонимен

преди 3 години

Чудна алтернатива на Борисов се получава.Атанасов го защитаваше яростно, когато бяха коалиция, а Христо Иванов - вицепремиер и министър на правосъдието, който прокара най-пагубната реформа в съдебната система.Славчо му беше пръв приятел, докато не се скараха за една градинка, но след това предложи референдум, който изцяло беше в полза на Борисов.Маяма беше омбудсман, назначен лично от Борисов.

149

Анонимен

преди 3 години

В следващия парламент се очертават следните партии:Партия, ваксинирана със западна ваксина;Партия, ваксинирана с източна ваксина.Мнозинство ще има партия на неваксинираните, но няма да ги има в парламента, защото няма да им дадат да гласуват.

148

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен157 Мутрите са в президентството и БКП/БСП, които създадоха мутренската политика с "нашите момчета". Мутри има в Белград и Дубай, които плащат, за да се дестабилизира държавата, нежели отърват съда.

147

Анонимен

преди 3 години

Трябва съвсем да сме изкукуригали, за да гласуваме за Слави и неговата популистка партийка, която, ако влезе в парламента, ще се предлага на "който даде повече", най-често Решетников и БСП. Винаги скъпо сме плащали за грешките си на избори.

146

Анонимен

преди 3 години

Масово ще гласуваме против мутрата от СИК!Много хора, които досега не сме гласували.

145

Анонимен

преди 3 години

Интересно щ е, да узнаем, кой плаща на стъкмистическите ни агенции, да пробутат Слави по-напред в прогнозите?

144

Анонимен

преди 3 години

БЕЗ ФАЛШФИВИ БЮЛЕТИНИ СЛАВИ Е НЕВЪЗМОЖНО ДА Е ТРЕТИ.

143

Анонимен

преди 3 години

Галъп са червени манипулатори.Седмица преди изборите ще лъжат в полза на БСП,след изборите *** ще вдига въстания.БСП не може да има 19%,защото повечето привърженици на Слави и Мая са бесепари.

142

православен патриот

преди 3 години

Не гласувайте за Славчо ! Ще ви предаде ! Още от сега се е разбрал с банкянския за министерски постове в бъдещата злокобна коалиция .....Жалкото е , че много зомбирани ще гласуват за него....

141

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, к.151: Знае Славчо на кого ще даде властта, ако я получи: на Боце от Банкя.

140

Анонимен

преди 3 години

Славчо - поредния спасител на нацията. Избирателите му - хора които обичат да настъпват мотиката наречена "спасител на нацията" и пак и пак и пак с упорите страст. А тоя спасител даже не обещава да ни оправи за 800 дни като царя. Всъщност мълчи като пън щото не знае какво ще прави ако вземе властта.

139

Анонимен

преди 3 години

Не краде Бойко, те кюлчетата сами се трупат в шкафчето!

138

Анонимен

преди 3 години

Бойко ли краде ?!Хайде докажете го де...Не можете, нали, смешшковциА Курнелииа окраде касата на БСП, фалира телевизията си и ограби Техноимпексс

137

Това ще е

преди 3 години

1. ГЕРБ 2. БСП3. ДПС4. СДС..9. Славуца с НТН

136

Тонката

преди 3 години

София,Пловдив,Варна,Бургас,Стара Загора,Нова Загора,Сливен,Казанлък,Габрово,Ловеч,Шумен,Хасково,Велико Търново,Кюстендил,Враца,Силистра,Монтана ГЕРБПОБЕДА:):):)Не се надявайте на изненади:):):)Видяхме ви колко сте на площада на протестите срещу Бойко:):):)Един файтон хора:):):)

135

Време за промяна

преди 3 години

За да изберем ново управление трябва да можем да обясним какво не ни харесва в съществуващият модел на управление. Защо с този модел сме все на опашката на ЕС и изоставаме и от предпоследните.А моделът на управление на Бойко е пожарникарски и корупционен.Кое е пожарникарско: Финансовият министър крие от бюджета приходи и Бойко ги раздава без контрол от никого. И планираните инвестиции се не се изпълняват и наполовина.А държавните поръчки се дават с корупционни схеми на "наши" фирми.

134

Анонимен

преди 3 години

Има ли начин в България да си Про-Български тролчета или не. Трябва да избирам между америка,турция и русия? Има ли опция да съм про-БЪЛГАРСКИ настроен и да искам децата ми да говорят Български и да си имат Държава. Може би това не е трансхуманитарно или квито и да си ви наименовнията за тия неща

133

Анонимен

преди 3 години

До МетроБойко знае, че част от народа му съчувства, селска хитрост :) Възползва се максимално от това, друг е въпроса, че опонентите му са леш :) Ако питаш някой нормален българин, кой е алтернативата, ще има гробно мълчание, което си е тъжно от една страна :))