43

Анонимен

преди 3 години

Причините винаги са комплексни, когато вината трябва да се размие!

42

Eвала

преди 3 години

Това гп груп е съкратено от Гепи груп.

41

Пешо

преди 3 години

В момента правят най голямата *** от гп груп! Източват водата под релсите,слагат фибран и отгоре замазка!Да могат да издадът обекта!Като са копали тунела не са направили дренажи,хидроизолация и тн!Имам снимки на цялата селения!И защо ми триете коментара !!

40

geozedist

преди 3 години

водопроводите от римско време още съществуват и хората докарали вода от алпите по сложни съоръжения ние още откриваме топлата вода

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 41Явно си много бос бе *** . Къде се навираш като нищо не разбираш. Знаеш ли какво е геодезист и хидроинженер. Ама трябва да напишеш нещо.......

38

Анонимен

преди 3 години

Не знам за какво дадоха толкова права - привилегия на геодезистите, които не ги броехме за студенти на времето, та така усраха трасето на метрото. Ако са проведени геодезически проучвания като хората - още в предпроектната част е щяло да се установи това старо русло на реката и качеството на почвата. Но състоянието в строителството е такова, че геодезистите подписват каквото им скимне като предпроектно проучване и проектанта действа на основата на измислени задания. И никой няма топки да промени

37

Хаха

преди 3 години

Какъвто учителят му Тато, такъв и ученикът му Боко. Още се виждат следите на правешкия цар, например недоразумението кремиковци.

36

Анонимен

преди 3 години

Винаги ще се намери решение на проблема с трета линия. Ако не я оправят, ще я дадат на общината да се ползва като част от канализацията на града.

35

Анонимен

преди 3 години

Да причините са комлексни-тия дето много знаят във форума да хващат кирки и лопати и да отиват да строят-знаете ли какви хора работят в строителството. Мамините синчета , които нищо не работят не отиват на тежка работа, въпреки ,че е високо платена. Знаете ли колко не работят- повече от 100хил. а гледат в портмонето на майчето. Разбрахте ли бе мамини синчета.......

34

Анонимен

преди 3 години

И в други страни, където има метро текат реки но те са нещо като горски поточета в сравнение с огромната Перловска река. С такива поточета като Темза, Сена, Нева или Москва река, едва ли може да има проблеми. Ако в тия страни си имаха Перловска река, щяха да видят що е то трудност да се изгради метро.

33

Анонимен

преди 3 години

Това са проблеми, наследени от комунизма и от предишните правителства преди управлението на ГЕРБ. В метрото проблема е създаден от Перловската река, а тя както е известно, си я е имало и при соца. Просто саботират строителството на ГЕРБ с тая река - много коварно от страна на тия, дето са убили дятото на Бойко.

32

мхм

преди 3 години

къде е бойко, който с години разправя как лично той е построил метрото с негови милиони хаха

31

Анонимен

преди 3 години

При големи дъждове обикновено перловската излизаше и от коритото при Орлов мост, Сливница и на много други места. Тази година даже не стигна и до половината на коритото, но пък веднага намериха причината за калпавото им строителство.

30

Анонимен

преди 3 години

На 26 август 2020 г. метролиния М3 влиза в експлоатация между станциите Цар Борис III/Красно село и Хаджи Димитър.На 20 януари 2021 г аварира трагично и не е ясно колко време ще отнеме ремонта.Метролиния М3 е в експлоатация 20 СЕДМИЦИ или 4 месеца и 20 дни, по-малко от 5 МЕСЕЦА ???!!!

29

Абе

преди 3 години

Тунелът под Ла Манш е дълъг 50 км на 75 метра под морското равнище под Атлантическия ОКЕАН, работи без прекъсване 25 ГОДИНИ влаковете се движат със 160 км/час!В София едно метро на 5 метра под земята не можа да изкара 25 СЕДМИЦИ???Причините били комплексни??? Да, комплексни са - в проекта е заложено строителство за 300 милиона лева, а по веригата са откраднати комплексно 200 милиона, това е комплексният проблем!!!

28

Проблемите на

преди 3 години

Корумпираното Данче и батко й Боко - комплексни.

27

Анонимен

преди 3 години

Има линии на по над 70-80г. и работят, а тук няколко месеца не може да изкара. Какви почви, каква река, само лъжете! Малко ли време преди това са правени проекти и проучвания? Колко шкафа и офшорки напълнихте? Тоя що не го разследват с колко сметки и имущество разполага.

26

Георги

преди 3 години

Явно проекта е съобразен с условията в пустинята където не вали дъжд,а не с климатичните условия в България !

25

:-D

преди 3 години

Причините са комплексни - сигурно с откраднатото са построени цели комплекси :-D

24

Анонимен

преди 3 години

Да иде лично Бойко да го оправи, нали разбира от всичко само дава тоя човек. Не знам какво ще правим без него.. Направо закриваме държавата...