16

До тролската дружина

преди 3 години

До гражданин: Ти май си готов да пишеш всякакви п'ростотии за жълти стотинки. Мислиш ли че някой те взема на сериозно.А този на 17 си е най-жалък от цялата т'ролска дружинка.И да п'люете президента Радев, той пак ще има два пъти по-голям рейтинг от бат'ви Бойко. Не се презорвайте

15

ВАГИНИР ПУТИ

преди 3 години

РУМЕН ПРАСЕДЕНТА... РУМЕН ПИКОЧА...РУМЕН БЪЛВОЧА -гоо (В)лямия икомунист,на който му се ще да минава за икономист... Де що е румено,червено е все на русия подарено... РУМЕНИ РУСКИ ЕКСКРЕМЕНТИ...ВСЕ ТАКААА ДО КРАЯ НА МОСКВАААА...

14

Европейска Федерация

преди 3 години

В глобалния свят сред огромни супер-държави като територия и население (САЩ, Китай, Индия, Русия, Бразилия) шансът на европейските народи да запазят геополитическата си значимост е федерация по подобие на САЩ с европейска армия, институции, и т.н. За съжаление последните години на управление на много популистки правителства в Европа показаха, че това е трудно осъществимо.Целта на този геополитически проект е превръщането на Източна Европа в американски клин между Западна Европа и Русия.

13

Анонимен

преди 3 години

Радев може само да ми го стиска

12

Анонимен

преди 3 години

Той иска, но какво прави да се случи това- Управляващата ШАЙКА ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В БЛАТО...ако си изрекъл това как може да иска нещо за БЛАТОТО БЪЛГАРИЯ- виждате ли тоя човек как вижда РОДИНАТА МИ!

11

Анонимен

преди 3 години

Назря момента да теглим тотален игнор на това незначително политиче-еднодневка. Не си струва дори да го обиждаме по форумите вече.

10

Анонимен

преди 3 години

Решетниковото прокси дълбае дупки в трите морета. Дупки, дупки, ама важни.

9

гражданин

преди 3 години

До анонимен. Ти май си готов да му оближеш топките на фигуранта. Само че зомбираните червени олигоффрени като теб са малко и много хора, които не го познаваха какъв *** и се излъгаха да гласуват за него, но вече нанай. Остават му няколко месеца на този случайник в политиката и си заминава завинаги.

8

Анонимен

преди 3 години

Дедо боре да оди да оре.Така наистина ще прави нещо,защото не може да оре с ръце в джебовете.

7

Анонимен

преди 3 години

Браво на най-добрият президент в нашата история, който има топки да се опълчи срещу гербаджийската мафия закриващи фирми.

6

Състезател

преди 3 години

Вчера обявиха,че днес в 14ч ще се срещне със сърбина,но дедо Боре не му разреши.Главно петно на всички официални събития.Аз,аз аз филия с маЗ.

5

Празни

преди 3 години

Искания и мисли, на един празен човек. Сле няколко месеца ще бъде само още едно петно в нашата история.

4

Анонимен

преди 3 години

Стигна до Талин и им дръпна една реч в негов стил- ..."НЕ САМО АСФАЛТ, НО И ОБРАЗОВАНИЕ... И ПОСЛЕДВА...скоростно обратно завръщане. Унизително е за БГ. Ако БСП вземят властта и ЕК ще спре веднага инвестициите- това се случи вече юли 2008 г над 500 000 000 евро бяха спрени по програми и проекти по ФАР, САПАРД, ИСПА по доклад на ОЛАФ, Справка ЕК.

3

Гешев го чака

преди 3 години

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОЩЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ОТ ТОЗИ ДОКАЗАН ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ИНВАЛИД !

2

кръгла нула

преди 3 години

Международния правителствен елит отдавна го прецени и разбра що за стока е и тотално го отсвири. Посещават го само от куртоазия и уважение към премиера Борисов и България.Иначе на празни думи, лозунги, закани и нравоучения го докарва като типично ЗКПЧ. Откакто Гешев му разрови блатото, съвсем е озверял, виждайки как кирливите му ризи ще лъснат.

1

77

преди 3 години

Бла, бла, бла! Толкова си може резидента.