5

сахара

преди 3 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙ ти не си козлодуй

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

права прав сте всичко е проформа интереса клати феса

3

Анонимен

преди 3 години

"Интереса клати феса."Те получават 150% от минималната заплата, която към момента е 610 лв. за 1 настанено дете. Това прави 915 лв. месечно. За 2 деца, 160% от минималната заплата се полагат 976лв. месечно, а за 3 деца 170% или 1037 лв.В тези приемни семейства обичайно децата до в предучилищна възраст. Приемното семейство записва децата на детска градина. В детската градина се вижда с какви дрехи и обувки се водят тези деца.Реалността е,че децата износват дрехи от други деца.Всичко е проформа.

2

Анонимен

преди 3 години

Моля да проверите колко от тези приемни семейства са всъщност бабата и дядото на тези деца. Защото е факт, който е известен и може да се разнищи. Тези приемни семейства са договорки между родителите и роднини. Така се източват пари от социалната услуга приемна грижа". Приемното семейство получава немалка сума пари за храна и др. нужди, както и заплата за услугата.Те са приемни родители не само на едно дете.Има случаии когато бабата и дядото са примени родители на трите деца от едно семейсто.:)

1

Анонимен

преди 3 години

Утвърдените приемни семейства в регистъра обичайно са роднини на тези деца.В махалите масово се припознават деца от роднините на забегнали родители в чужбина.Схемата е биологичен родител(предимно майка)оставя детето на роднини или съседи.Заминава за Германия или Англия (примерно) и оставя 20лв. или 50лв. (примерно)да се грижат за д-то и да му купуват храна.Уговорката е уж за 1 седмица, но не се връщат месеци.Съседите или роднините уведомяват социалните,че детето е изоставено.Деца банкомати са.