156

Ноби

преди 3 години

Важното е ,че теб няма да те има, пък реактора има кой да го монтира

155

Икономист

преди 3 години

Бойко Борисов си е намерил ново портмоне, но то пък било болно от коронните вируси. Така е с доносниците и финансово неграмотните политици. Кажете му на все още министъра на финансите колко са заемите, емитирани от предшественика му роднина Владислав Горанов. Не само Ковид ще го хване, но и ще си признае, че шефът му е също доносник. Аман от специалисти пожарникари в Министерския Съвет. Те за това и протестират хората.

154

Емма

преди 3 години

Ти се каниш още 10 години да ни управляваш☹Господ да ни е на помощ тогава😢

153

Анонимен

преди 3 години

А след 10 години НАСА може да я местят в София, че тук е пъпа на света...

152

Анонимен

преди 3 години

Велмазов, ти ли си нацията бе?Голям грандоман, почувствал се нацията.Освен ако не ти плащат за това слагачество, вземи слезни на земята и се огледай къде се намираш и кой направи Родината на коч ина.

151

gagarin

преди 3 години

А след 12 години се готвим да летим до луната.,,Ананиев виж там в тефтера, и сметни колко лева е ракетата,че да сметнем комисионните,а горивото от Маречки че го дава евтино,,,

150

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации господин Борисов ! Бъдете здрав и благословен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !

149

Анонимен

преди 3 години

Махни се и да се връщат БСП,АБВ на власт,защото през вашите управления се извърши масов геноцид над българите!За кого строиш некачествените пътища,като напълнихте скоростно гробищата с мъртъвци?Кой ще кара по тях,като обезлюдихте страната с егоистичната си,мутренска политика?

148

Бай Тишани

преди 3 години

Ще строи този,който има пари, Нинова като няма пари какво ще строи тя бе. Ха,ха,ха. Ще се снишиме,ще изчакаме,ще видиме.

147

ТТ 7,762

преди 3 години

Най-най-най-добрите социолози и политолози в света не смеят да дадат прогнози за Пет години напред поради динамиката и непридсказуемоста с която се развиват събитията в световен мащаб, а бат Бойко ни разправя кво шъ бъде след Десет години в Бг!?Да се смееш ли, да ревеш ли??????

146

Биволъ

преди 3 години

До 160 . За кого ще пазиш тези реактори, за които платихме 1 300 000 000& на Путин "от нашите джобове"- както казват червените нещастници? Струват колко 12 станции на метрото. Сега ще дойдат червените скакалци и ще ги нарежат за скраб. Питай Николай Бинев, милионерът (кадър на ДКМС) от продажба на раздържавени заводи на скраб.

145

Куку

преди 3 години

Дано теб да те няма следващите 10 години. Как тей преди избори пак се сетихте за Белене?

144

Гаро

преди 3 години

Преди много години,преди да се построи първата АЦ в БГ вестник "Работническо дело" писа че токът в БГ щял да стане на символични цени!? Да питам или да коментирам по нататък няма смисъл нали.

143

Каун Грипенов

преди 3 години

Със задоволство искам да кажа,че моите червени проруски енергийни специалисти са накацали като гарги на посята нива и грачат срещу Бойко,който иска да спаси червения проект АЕЦ "Белене" и закупените от червените кхмери два реактора(получените от тях за чекмеджетата им комисионни), но платени с решение на съда в Хага 1 300 000 000 & от правителството на ГЕРБ. Бойко е поискал научно мнение от ръководството на Козлодуй, което е дало становище след запитване до компании произвеждащи АЕЦоборудване .

142

Анонимен

преди 3 години

До Ха, ха,хА ...ФАКТЪ?Хапчетата ли си забрави днес?

141

Анонимен

преди 3 години

До АнонименМного си нагъл бе - ти още малко ще искаш да ти дадат и размера на рушвета, как са го разпределили и в кои банкови сметки е отишъл. А земи се спри малко, и политиците душа носят, и те (и децата, внуците, братовчедите, любовниците, незаконните деца и всака друга пасмина) ще трябва да ядат нещо след края на мандата.

140

Ха, ха,хА ...ФАКТ

преди 3 години

Честито, на Дрогарете...ВЕЦЕ СЕ ТОПЛИТЕ С АЗЕРСКА ГАЗ , А БОКО СКОРО ЩЕ ВИ ГО МОНТИРА И 7-мия РЕАКТОР ОТ БЕЛЕНЕ.... В КОЗЛОДУЙ.ДУЙЙТЕ СЕГА , ЧОРБЕТО ....И МААЙТЕ ПРЪШКА ЗА ЗДРАВЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА..РОТ ФРОНТ...АМА , РУСКАТА ГАС , УМРЕ!

139

Анонимен

преди 3 години

Дано седмият реактор да не го затворят за неопределено среме както спирката на метрото в Жаджи Димитър.Така де, само ремонтите на ремонтите са гарантирани от герб. А това е реактор, може да си направим истински Балкански Чернобил, тъкмо ще се запишем с нещо в най-новата история.

138

Анонимен

преди 3 години

Тоя *** тотално е загубил връзка с главния мозък.А то всъщност не му и трябва мозъкът му.Казва това,което му наредят от говеждото посолство.

137

Анонимен

преди 3 години

До: номер 139Ми то и метрото в София беше започнато от Стефан Софиянски пък Бойко само го продължи. Не е казано, че след като Бойко е тръгнал да строи атомна централа и ще я завърши пак той "до ключ" както се казва.За магистралата до Варна даже съм 100% убеден, че някой друг ще и среже финалната лентичка, когато от София до Варна ще пътуваме "без нито един светофар", както се изразява нашия премиер!