196

да,да ама не

преди 3 години

До *** ГрипеновНамери кой началник-отдел подписа анекса за производството на оборудването с Атомстройекспорт /АСЕ/ през ноември 2008г. през главите на ресорен министър и министър-председател и ще знаеш достатъчно!Дали може да бъде и ще бъде ли съден като Р.Овч. за каквото и да е?! Въпрос към юристи за около 600 милиона евра без лихвите!?

195

анонимен

преди 3 години

До АнтидемократТова ни беше наложено като условие за влизане в ЕС от Франция! В Румънската АЕЦ-Черна вода реакторите са канадски с френско финансиране и по френската технология "КАНДУ"! Спираме блокове 1 до 4 в Козлодуй и работи Черна вода! Какво неясно има?! Това, че нашите управници и дипломати клекнаха и се съгласиха е наш проблем! Сега пак сме наведени и всяко наше движение носи радост на тези, които ни дишат топло във вратленцето!

194

хах

преди 3 години

До 10 години Бобсуне, може и да я няма тая уж държава като такава, а ти ми разправяш за 7-ми реактор на Козлодуй!

193

Изненадан

преди 3 години

До *** ГрипеновКое му е отговорното на Правителството? Стабилната политика на кражби, злоупотреби, некадърност, продажност на чужди интереси и.....

192

Каун Грипенов

преди 3 години

Трябва да се сезира Гешев за даване под съд на виновните за набутването на България с покупката на руските реактори. Това са червените правителства на Серг.Станишев и Царя - ДПС. Да не допуснем тези пасмини отново на власт. Аз гласувам за най-отговорното правителство-ГЕРБ.

191

Бай Баяни

преди 3 години

Браво на ГЕРБ и Бойко, работят разумно и отговорно. След като плати 1,3 млр.$ от договорените от правителствата на Сергей и Царя реактори (пари за една магистрала)с наши средства от печалбите на "Козлодуй" ще ги използва на готова и лицензирана площадка. Освен това там има изградена електропреносна мрежа.Бойко иска да може да ползва ураново гориво и от САЩ, с което ще направи независими от Русия ядрените ни доставки. Така след закриването на въглищните централи ще си осигурим енергийната с-***.

190

Антидемократ

преди 3 години

КОЙ отремонтирани и готови за употреба реактори на АЕЦ Козлодуй ??? Ааааа Соломон Паси , Кунева , Монката Сакскобургпедалски и джендърчетата наоколо ...С една дума , така подигравателно маречените " ЙЕС МЕНИ " !!!!! Сега да пъдат съдени , вкарани на топло и да им се конфискува всичко , което откраднаха и унищожиха !!!!

189

До Handel

преди 3 години

Ако пуснеш невалидна бюлетина, никой не може да ти ползва гласът, даже и за субсидии не става. Но ако много хора гласуват с НЕВАЛИДНА бюлетина, ще се вдигне прага на 4% и тогава купените гласове няма да помогнат на тиквата, само така може да се изрита от кормилото на джипката!

188

Само с това не!

преди 3 години

Да не се захваща с реактори, че като му гледаме строителството на магистралите и метрото, тези бомби ще гръмнат още при пуска!

187

Анонимен

преди 3 години

Република на изкривените огледала бих казал!Много ми е интересно и не мога да си обясня как от днес до преди месец - два хората забравят и тарикатите си минават ненаказани.Остава си просто стара новина и хората местят фокуса си за ново зрелище

186

Анонимен

преди 3 години

да се връщат БСП ,АБВ ,това искаме!........ще се върнат, колкото гошоТарабата се върна.....нещастници!!!

185

Анонимен

преди 3 години

Едно куче като се научи да яде *** ,трудно ще го отучиш да не ги яде,така и ти предаваше българските интереси и плащаше на чужденци,ти им плащаш такса спокойствие,те ти се подиграват зад гърба,стига!Сега ви обраха всичките пари и ви оставиха с гол г,ъз и се чудите какво да правите,че и хората избиват! Трябва рязка промяна,но не към другата още по-алчна и по-нагла мутра Слави или пък алчния апартаментчик ЦЦ!

184

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе щем никакви алчни мутри-чалгари като Слави , да се връща истинска партия на власт , да се връщат БСП ,АБВ ,това искаме!

183

Анонимен

преди 3 години

Махни се, достатъчно злини причинихте с ЦЦ на България, стига, да се връщат БСП,АБВ във властта!

182

Анонимен

преди 3 години

До 10 години ще си отдавна изгнила Тиква!

181

Анонимен

преди 3 години

Тия от липса на въображение, започнаха да повтарят схемите за мегаломански кражби.

180

Handel

преди 3 години

Да обясня нещо за тези, които са решили да не гласуват:Политиците в България още така са направили изборната система, че ВСИЧКИ негласували се считат автоматично като гласували за партиите или КОАЛИЦИИТЕ, които са прескочили прага за влизане в парламента. И при това техните гласове се делят пропорционално на получения процент - т.е. дори и да не гласуваш Тик Вун Сен пак ще ти вземе гласа. А про коалициите - събират се 4 мижави партии като коалиция и гласовете им се сумират като за 1 партия.

179

Щирлиц

преди 3 години

Аз мисля,че е време да се отървем от това създание.Изборите са за това.

178

Баи ти

преди 3 години

А след още десет и завод за цели проводници

177

Kit Chelin

преди 3 години

Цар е на обещанията и лъжите.Трябваше да е готов тунела под Шипка, да имаме електронно правителство, да сме Швейцария на Балканите, а се оказа , че сме последни в много отношения. Ако не беше на власт само от Южен поток щяхме да печелим по 400 мил. лв на година, щеше да е построен Белене и севера да живне малко.Герб може да съществува, когато са на власт, в опозиция ще пречат с всички средства и пак ще имат наглостта да ни топят в ЕС и по света. Пак ще са непрекъснато по медиите и ще всяват стра