27

Анонимен

преди 3 години

Карали са здрави и прави хора да връщат пари, които не са им се полагали, защото са излъгали? Оуу, това е ужасно! Нека спрат да дават суха пара на разни пришълци и потока емигранти ще секне рЕзко.

26

Случаен минувач

преди 3 години

Бях скоро в Хамбург. Толкова много ц. и араби на едно място на бях виждал! От Сирия, Ирак, Либия, Афганистан, Ливан и от къде ли не! И мърсят, мърсят, мърсят! И просят, просят! Центърът е заприличал на к.очи.на! Ужасна мръсотия по улиците! Немците гледат като ошашавени! Сутринта в хотела ме събуди пеене на ходжа от джамия! Никога нямаше да го повярвам, ако не го бях видял с очите си! Ето това направи госпожа Меркел!

25

Анонимен

преди 3 години

До Георги ДимитровСега обаче е обратното.

24

Анонимен

преди 3 години

много интересно!как така се трупа дълг от 100 000 евро без никой да забележи!

23

До 18

преди 3 години

А руснаците къде бягат - на запад нали така. Знаеш много добре за какво говоря. Не се хващай за всяка дума като някой давещ се. Колкото и проблеми да имат западните общества, там се живее най-добре, ако си обикновен човек. Ако си от партията майка Русия и Китай може и да са добро място. Точно на нас българите не ни пробутвай плоски пропаганди.

22

Анонимен

преди 3 години

До От Нидерландиятака е...аз съм работил във франция и там по същия начин дори местните французи недоволстват и ревнуват,когато собствената им държава започва да обръща повече внимание на подобни елементи от судан,мали,афганистан и т.н.почти всички работят и се борят с тежки кредити...

21

Анонимен

преди 3 години

цялата държава на чалгаджиите живее на присвоени помощи от другите държави но иначе били много велики, най- великите европейци на света хаха нагли некадърни чалгаджии

20

Смях

преди 3 години

Тая дето отслабнала с 30 кг за един месец, дали случайно имате информация, колко е тежала преди да отслабне. Благодаря предварително!

19

От Нидерландия

преди 3 години

Истината е : Пълно с тарамбуки, нищо не работят ! По цял ден ги гледаш да се шматкат по магазините. Никаква култура и никакви признаци на интегриране....нямам идея на какво основание искат да живеят на гърба на холандците. Говорил съм с доста холандци(мои колеги) по този въпрос и всички недоволстват. Желая на всички българи в България и по света да са живи и здрави през настоящата 2021 година !

18

Анонимен

преди 3 години

просто е, да забранят на чалгари да взимат помощи от други държави! помощите да им ги дава великия мутренски бей на републиката им, колкото великите тиквеници дават помощи на нидерландците като отидат в републиката на мутрите толкова и те да дават на поданиците на тиквун великий

17

Анонимен

преди 3 години

До До 8напротив в русия е пълно с чужденци от бившия съветски съюз.половин таджикистан е там!

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонименв англия е точно така...там като закъсат за пари лягат с първия срещнат,забременяват и след това започват помощите от държавата!

15

До 8

преди 3 години

И затова всички бедняци от третия свят се мъчат да емигрират в сащ или Европа. Как пък няма наплив за преспериращите китай и русия. Като търсят по-добър живот, хората гласуват с краката си. Не вярват на добри пожелания и лозунги.

14

Анонимен

преди 3 години

За един месец не може да отслабне с 30 килограма.Лъже като разпрана.Дори и да спре да се храни а ме съмнява да е спряла пак ще изгуби около 15 килограма.След това започват припадъци от глад. Циркове и лъжи.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонименправилно...чакам с нетърпение холандците да дойдат да управляват нашата страна.тогава да видим дали ромите по цял ден ще се ширят в огромни палати без да работят или учат и дали ще трупат дългове към чез и вик дружествата!

12

Нищо ново

преди 3 години

Нашите братя роми добре са ги изтрескали тия баламурници европейците.Бойко и неговата шайка по същия начин ги излупаха европейците с парите за къщите за гости колко хотели си направиха приближени на партията.

11

Георги Димитров

преди 3 години

Който не работи, не трябва да яде.ПП По Ангел Каралийчев

10

Анонимен

преди 3 години

Публична тайна е ,че "самотна майка" е много доходоносна професия в западните държави.Как така натрупват 50-100 хиляди евро кредити,нали са безработни?Случайно имам познат който живее в Нидерландия той,жена му и едно дете.Никога не е споменавал че има някакви проблеми от страна на социалните служби,напротив в началото беше смаян,че дошли до тях и поискали да видят какво яде детето му,дали има дрешки и го питали мама и тати карат ли му се и дали го е страх от нещо.

9

Анонимен

преди 3 години

холандия е много скъпа страна...живял съм там и съм работил и не искам да се връщам никога повече.научих езика и говоря перфектно нидерландски,но това просто не е достатъчно.там всички са задължени да работят...но е факт,че има разни тарикати от екзотични страни,които злоупотребяват.да не говорим,че едностаен апартамент в забутан имигрантски квартал на провинциален град струва 1 200 евро наем на месец.собствен дом в холандия могат да си позволят най-заможните.

8

Анонимен

преди 3 години

Русия и Китай повишават стандарта си на живот, ЕС и САЩ обедняват. Нямат пари, нямат икономика, държавата няма постъпления, ще икономисват от социална политика.