49

Анонимен

преди 3 години

Наближават избори и пак се почна старата песен. Еййй имаме си премиер пожарникар, разбиращ от ядрена енергетика :)))))))))))

48

Анонимен

преди 3 години

До Зозо Работи ,работи ,за сърбите азерската газ транзит - Кулата ,а за нас руската ,която е за Гърция . Толупа и Турски поток и ,моят приятел Ердоган,,Вечна дружба .

47

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТръбата преминава през България,без да имаме крачета свързани с градовете в България,прости си минава през българска територия и доколкото казаха(не знам дали е вярно) е с амеркански компресори, де факто печалбата ,която щеше да получва България от ЮП,сега ще я получва Турция и турците ще имат най-евтината газ,вместо нас,защото тъпите *** подариха проекта на Турция,която си гледа интереса,а нашите продажници,продадоха българските и европейски интереси!

46

Лъжец

преди 3 години

До Анонимен Пак почва със старите мантри и клишета . Сиреч да лъже на поразия . Никакъв Козлодуй ,никакъв реактор няма да има . Само разрешението за строеж на нов реактор ,ще вземе минимум 10 години . Да си го тури реактора у тях ,като паметник на дръвниците от БКП$ГЕРБ и Толупа ,осъден за лъжа от Йончева и да капак 2 пъти от Нинова .Поредните лъжи .

45

Анонимен

преди 3 години

Ако не става за козлодуй,моа да го зема у дома на вилата! Арно ше ме грее!

44

Анонимен

преди 3 години

Жалко, че баща ти не е използвал обурудване на времето

43

Анонимен

преди 3 години

До Зозо ...и в момента ,,руската ,,тръба работи ...Дремеш охльо ,дремеш!пиш с отворени очи .

42

Анонимен

преди 3 години

СУПЕР!!!

41

Хе хе !

преди 3 години

До Анонимен Да бе ,Джо Американеца ,синът му и ,,Бурисма ,,,борци против корупцията ???? Сега се върна времето на корупцията ,кражбите и другите огладнели за 4 години демократични ценности.

40

Анонимен до Тут

преди 3 години

Напълно си прав но моя поглед върху събитията са.ГЕРБ ще използват старите клишета, че нямат алтернатива и ако не гласуват за тях отново ще дойдат комунистите на власт.А всъщност ГЕРБ си е комунистическа партия.ДПС отново ще прибегне заиграване с етническия мир и напомняне за възродителния процес.Измислените патриоти отново ще видят заплаха от южната ни съседка и ако не се гласува за тях дните на България са преброени.БСП ще точат зъби и ще чакат някой да изтърве кокала.

39

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНай-голяма полза има Турция,защото печлабите,които ние щяхме да взимаме от южен поток,сега ще ги взима Турция!

38

Анонимен

преди 3 години

Стига глупости,махай се и БСП,АБВ да построят Белене и ЮП,които ти расипа и подари на Турция!

37

Анонимен

преди 3 години

тоя се върти като пумпал.. Козлодуй, белене...най-добре да каже защо дадохме 3 милиарда за газопровод между Русия и Сърбия..?Нека каже колко газ по този газопровод е за България и на каква цена? И ако не е за нас, какви ще са транзитните такси и кога ще изплатят построеното за руска и сръбска полза?

36

Анонимен

преди 3 години

Колко години трябваше да мине за да им светне ,че оборудването за Белене може и трябва да се използва за въвеждането на нови мощности на АЕЦ,,Козлодуй"?И съм сигурен ,че ще излезе много по-евтино от изграждането на нова АЕЦ.В Козлодуй има 4 спрени реактора , спокойно на тяхно място може да бъдат инсталирани други 4.С това трябваше да започне управлението на ГЕРБ преди 10год.и сега щяхме да имаме още 2действащи реактора.

35

а бе..

преди 3 години

стрнжата не е ли ПЛАНИНА,защото тикватА е SVINя,с кЮлчета и ЕВРО В ЧЕМЕжЕТАта на ШКАфЧЕТаТа!!!!от спасибатА голяматА!!!

34

Анонимен

преди 3 години

Тоя не разбирали колко е важно *** в мъки за да се оправи нещо в тая държава ? Ако и този път няма възмездие за душмана нищо няма да се промени. Много млади животи е отнел за да защити душманченгеджисти .Не е нормално тия които са рязали ръцете които им плащат рекет за живота си да не пукнат в мъки.

33

pesho

преди 3 години

КАЖИ КАКЪВ ПОТОК СТРОИШ ? ИМЕТО МЕ ИНТЕРЕСУВА ??? И КОГА ЩЕ РЕЖЕШ ЛЕНТАТА ?

32

Тут

преди 3 години

Наближават избори и подкарахте Белене да строите с наивници, утре очакваме ДПС да се включат с изселването, ВМРО с ромчетата и така 30 години помия.

31

Анонимен

преди 3 години

Странджа тиквата русофил ли е защото той построи турски поток до сърбите в изгода на руснаците и загроби българите с 3 милиарда, та така тиквата русофил ли е???

30

Анонимен

преди 3 години

По-бързо че иде Джо Американски и почва сеч на балкански съветски потоци, корупция и т.н.