31

Анонимен

преди 3 години

Преди появата на измисления вирус, бяха предприети всякакви промени в закони и протоколи за реагиране при пандемия, което отвърза ръцете на правителство но ЕС и местните правителства да сип равят с нас каквото си искат. За да примете тормоза и ограничеването на права всеки ден по десетки пъти бяпте паникьосвани с брой на умрелите от вирус. Новинарските емисии се превърнаха в електрони табла за некролози.А това с налагането на ваксината вече е медицински фашизъм

30

ЛЛ

преди 3 години

Всичките заведения да отворят накуп и никой да не плаща глобите! Тогава да видим измислените ограничения дали ще се налагат?

29

Килко Малайджиев

преди 3 години

Отваряйте кръчмите и чалготеките, че да има:Я елате пиленца при баткоВ болницата да се задушите сладко-сладко

28

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски цървулХората са малко и те разбират. Това стана, защото са овце, а овцете си искат пъдар и овчарско куче.Т нар. власт у нас не е никакв власт, а наместници на пограничния район на империята.

27

Анонимен

преди 3 години

Мерките не работят, дайте да ги оставим.

26

Любо питен

преди 3 години

До аа: Пътуват в едно купе във влака пътници. По едно време една по-едричка дама станала и отворила прозореца, че й било топло. Отсреща един кльощав господин скочил и го затворил, защото щял да настине. Станала свада, викове обиди, прозореца нагоре-надолу. По едно време един от другите пътници предложил: хайде да отворим прозореца, та този господин да настине и ***, после ще го затворим, та дамата да умре от жегата и най-накрая да пътуваме спокойно.

25

Анонимен

преди 3 години

Мнозинството вече разбра, че "пандемията" е манипулация.Нужно е да вземем живота си обратно. Никой няма да ни го върне даром.

24

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

`И докога така с ограничения ?`==Няма страшно !Лятото ще има туристи и Сезон, дай Боже спокоен и готин като миналия!Предварително е определено ...

23

Анонимен

преди 3 години

Политиците са икономите на обществото. Обществото им плаща за услугата. Да позволиш на един политик да ти заповядва е все едно да позволиш на един слуга да те командва. Гражданското общество контролира политиците си, робите ги приемат за господари.

22

Анонимен

преди 3 години

И докога така с ограничения?Виждаме редуват се щам след щам.Утре ще се появи и К20.Е,може ли с години да живеем в психоза.Има ваксини,има не малко с естествен имунитет вече.Толкова ли не може да се направи организация с мащабни тестове,да се вложат пари в превенцията.Да се измислят схеми за училищата с допълнителна материална база?Тея ограничения са все едно развалена подводницата да стои на дъното,за да пести гориво,докато й свърши кислорода .

21

аа

преди 3 години

До Любо питен не виждате ли какво става, колко хора починаха...като отворят кръчмите и какво? това ли е най-важно - да се наядат на заведение и да слушат чалга?!

20

Анонимен

преди 3 години

Само не трябва да позволяваме да ни разделят. Ние сме 5 милиона, те са половин. Нямат шанс.

19

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Печалбата през Лятото от НЕголям ресторант в градчето, осигурява висок стандарт на живот, на голяма фамилия.Имат мноого пари кръчмарите, но като цяло са мошиници и знаят 1001номера, как да вземат паричките на наивните им клиенти.Щом никакви проверки не ги притесняват ...

18

Анонимен

преди 3 години

Хора, можем ли да се обединим, да изметем чуждите марионетки и да обявим край на "пандемията?Ако не можем, заслужаваме съдбата си.

17

Push the tempo

преди 3 години

Ако не паднат мерките, пада правителството. Вече има насрочени избори.

16

Анонимен

преди 3 години

Томислав Дончев е един от най-противните хора от овластените. Нямам търпение да идват изборите и повече да не се налага да виждам наглите мyтpички на Борисов, Дончев, Ангелов, Караянчева, на Валери Симионув държанката и подобни!

15

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и адмирации господин Дончев ! Никакво разхлабване поне до юли месец ! Бъдете здрав и благсоловен ! ЦЯЛАТА НАЦИЯ Е С ВАС !

14

Анонимен

преди 3 години

То не е само бизнеса.Хората започнаха да се психират,като че ли идва края на търпението.Виждаме все повече актове на недоволства в цивилизованите и дисциплинирани общества.Трябва акцент върху конструктивността на справяне с вируса без ограничения.Да се вложат пари и ресурс не в подпомагане на бизнеса,а в човешки и материален фактор,чрез който живота и обществото поддържа обороти при наличие на К19.Като се започне от пречистватели,аспирации,дезинфекция до допълнителни сгради за училища и болници

13

А.Колев, пасе кози

преди 3 години

Някой има ли доказателства, че локдауните нещо са спасили? Питам за един преател, дето е на път да изперка, и да заколи жена си Да, с мерки може би ще има по-малко починали от ковид, но като сложиш в сметката пълната цена, която хората ще платят като последствия от ограниченията, май по-добре беще да няма никакви мерки.

12

Анонимен

преди 3 години

Не давайте на мошениците дето разреждат алкохола и ни хранят повторно с нахапаните кюфтета да отворят и пак да пламне страната